Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια 990fxa,nvidea 960 και εναν amd phenom || 955, και θελω να αναβαθμισω το cpu σε εναν 6300 η 8320 ισα ισα για να μην εχει bottleneck η gpu (το ξερω οτι πρεπει να κανω αλλαγη σε intel αλλα προσπαθω να το καθυστερήσω). η ερωτηση μου ειναι αν παραγγείλω πχ κατι τετοιο υπαρχει καποιος κινδυνος παραπανω απο αν το επερνα απο αγγελια (πχ να ειναι μαιμου..) και υπαρχει καποιο αλλο σιτε στο εξωτερικο που ναμπορουσα να κοιταξω για καλυτερες τιμες ?

Δημοσ.

γλυτώνει 30%...

Και από Ελλάδα μια η άλλη τον βρίσκει σε αγγελίες.

Eιναι συσκευασμενο και καινουργιος?ή χυμα που μπορει να του χουν βγαλει το λαδι με το ρευμα?

Συνήθως χύμα στο κύμα στέλνονται. Εκτός και αν έχει την σήμανση ''box''

Δημοσ.

Δεν θα είναι μαϊμού. Ελαττωματικός όμως, μπορεί (κυριώς λόγω ζημίας από κακό χειρισμό του πωλητή αν είναι χύμα).

Όταν τον παραλάβεις, κάν' τον ένα checkup με το μάτι... κυριώς τα pins. Και ένα ελαφρύ stress test δεν θα πείραζε.

Σε σχέση με τις τιμές του Skroutz, από το AliExpress εξοικονομείς γύρω στο 63%...

Αν σου βγει ελαττωματικός βέβαια θα 'χεις πολύ φασαρία (και κυριώς αναμονή άλλες 20-30 μέρες) για να το αντικαταστήσεις με την εγγύησή τους.

Δημοσ.

κανενα αλλο site που να μπορω να ψαξω(για μεταχυρισμενα  η καινουργια σε καλητερη τιμη) εκτος απο ebay/ali υπαρχει, καλυτερα ευρωπη ?

Δημοσ.

κανενα αλλο site που να μπορω να ψαξω(για μεταχυρισμενα  η καινουργια σε καλητερη τιμη) εκτος απο ebay/ali υπαρχει, καλυτερα ευρωπη ?

Το Amazon (Γερμανίας, Γαλλίας, και για λίγο ακόμα καιρό του Ηνωμένου Βασιλείου) είναι από τα καλύτερα, κατά τη γνώμη μου.

Δοκίμασε τη μηχανή αναζήτησης/σύγκρισης Curiua για τις καλύτερες τιμές σε Ευρώπη, για διάφορα ευρωπαϊκά online καταστήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...