brave Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Καταρχήν καλησπέρα. Μόλις εγκατάστησα στο μηχάνημα μου ενα καινούργιο DVD. Έπειτα δοκίμασα να παίξω ένα dvd και μου παρουσιάζει το εξής κουφό πρόβλημα. Ενώ η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ καλή, ο ήχος του dvd ενώ αρχικά παίζει μετά από δέκα λεπτά σταματάει. Δεν μου φαίνεται οτι είναι πρόβλημα συνδέσεων γιατί τα καλώδια του dvd τα έχω συνδέσει στα pins της motherboard όπως ακριβώς υποδεικνύει το manual της (η mboard μου είναι μια Leadtek Winfast K7NCR). Και αυτό το αναφέρω γιατί δεν έχω ξεχωριστή κάρτα ήχου αλλά χρησιμοποιώ αυτή του mboard. Επίσης πρέπει να πω ότι την έξοδο του ήχου την παίρνω από το back panel (χρησιμοποιώντας headphones, αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι αν χρησιμοποιήσω τα ηχεία). Εμένα μου μοιάζει οτι μάλλον χρειάζεται να αγοράσω μια κάρτα ήχου γιατί δεν ανταποκρίνεται το κύκλωμα της μητρικής, αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανίζει πρόβλημα. Αν κανείς μπορεί να προτείνει καμιά λύση του είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ
StavrosD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δοκίμασε κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD. Μήπως έχεις demo του powerdvd; Απ'ότι ξέρω μετά από μερικά λεπτά σταματάει την αναπαραγωγή του ήχου ή και της εικόνας. Ίσως κάτι αντίστοιχο να ισχύει και για άλλα προγράμματα.
wizard Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Θα συμφωνήσω με τον Σταύρο και θα προσθέσω ότι αυτό ισχύει όχι μόνο με το powerdvd αλλά και με πολλά άλλα προγράμματα. Συγκεκριμένα τα 10 min που αναφέρεις είναι πολύ κλασσικό όριο. Δεν έχει τίποτα η κάρτα ήχου σου, αλλά για να την ελέγξεις γιατί δε βάζεις να ακούσεις μουσική?
brave Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Έχετε δίκιο για το powerdvd αλλά το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής dvd που χρησιμοποιώ είναι ο media player 8 των windows xp. Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν σας άλλα μου φαίνεται τελείως παλαβό. Α.. και tnx wizard
wizard Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 O media player το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζει την εικόνα. Για να παίξει (αποκωδικοποιήσει) το dvd χρησιμοποιεί το powerdvd ή όποιον άλλο αποκωδικοποιητή έχεις εγκαταστήσει. Άλλωστε αν πήγαινες να δεις dvd πριν εγκαταστήσεις το powerdvd θα σου έλεγε ο ίδιος ο media player ότι δεν μπορεί γιατί δεν έχει εγκατασταθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα. Απλώς κατέβασε κάποιο freeware πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά και θα είσαι εντάξει. Ποιο powerdvd χρησιμοποιείς?
ALEXANDER! Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 eixei trial ekdosh toy power dvd logiko einai den eixe full me to dvd sou ? to phres bulk ?
wizard Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Πάντως προς Θεού μην πειράξεις την κάρτα ήχου σου, δε φταίει αυτή. (Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση). Περιμένω απάντηση για το ποιο powerdvd έχεις. :wink:
tnt Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 ego pou eimouna entelos ufo, piga allaksa karta ixou, aposindesa olo ton ipologisti kai ton ksanasindesa kai meta apo ena mina eida oti to powerDVD einai demo kai oti paizei liga leptakia ixo. Piroboliste me parakalo...
brave Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν μάγκες είχαν δίκιο τα παραπάνω παιδιά. Είχα εγκαταστήσει μια trial έκδοση του powerdvd και δεν το χα πάρει χαμπάρι. Anyway.. Εγκατέστησα μια full version του powerdvd τώρα και όλα πάνε ρολόι. Ελπίζω το πάθημα μου να διαβαστεί και από άλλους ώστε να μην χρειάστει να αγωνιούν για το αν χρειάζεται άλλη κάρτα γραφικών κτλ..
Xvipes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 wizard, χαχαχαχαχαχαχ κορυφεος!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.