Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπόν έχω θέμα με τα win 10 και δε την παλεύω.

έχω ένα μικρό πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο touch.

το θέμα είναι ότι επειδή είναι και λίγο μικρούτσικο, δε ξέρω πως το καταφέρνω και όταν πάω να κουνήσω το δάχτυλο αντιδρά σα να πατάω alt+tab, και μου εμφανίζει τις εφαρμογές που έχω ανοιχτές δίπλα δίπλα με την επιλογή new desktop κάτω δεξιά.

είμαι στον firefox σε full screen πάω να μετακινηθώ σε κάποιο σημείο της σελίδας που βλέπω και πετυχαίνω να μικρύνω το παράθυρο. και το κάνω συνέχεια. στα 7ρια δε γίνοταν αυτό,

φαντάζομαι καταλάβατε τι θέλω να πω. δε το περιέγραψα και καλά.

πως διάολο βγαίνει αυτή η κώλο επιλογή

​και επίσης πως το καταφέρνω; τι κάνω και γίνεται αυτό;

Επεξ/σία από torq
Δημοσ.

ψιλοέβγαλα άκρη.

τουλάχιστον κατάλαβα τι είναι αυτό που θέλω.

τα gestures.

διάβασα εδώ να τα απενεργοποιήσω αλλά δε πιάνει.

δυστυχώς σε μένα στις ρυθμίσεις δε βγάζει αυτά που δείχνει στο άρθρο. ίσως επειδή έχω ασύρματο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο touch.

οπότε ψάχνω με κάποιο κολπάκι στη registry.

δε παλεύεται αυτό το πράγμα. και όταν πρωτοέπιασα laptop με win8 στα χέρια μου δε την πάλευα. δε μπορούσα νa δουλέψω.

πως το βγάζω;

Δημοσ.

Αυτά τα gestures (καλά το κατάλαβες ότι είναι αυτά) ρυθμίζονται από το πρόγραμμα της επιφάνειας αφής και όχι από τα windows. Δες στο tray μήπως έχει πρόγραμμα ή στον πίνακα ελέγχου (δεξί κλικ στη σημαία). Αν όχι, κατέβασε το πρόγραμμα της εταιρείας και στήστο.

Δημοσ.

το πληκτρολόγιο είναι ένα noname bluetooth.

δεν έχει drivers αλλά ούτε κάποιο utility.

έστειλα ένα mail στον πωλητή μήπως μπορεί να γίνει κάτι.

άλλος τρόπος δεν υπάρχει; γιατί έτσι δε βλέπω προκοπή, αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει κάποιο utility ή ότι θα πάρω θετική απάντηση

Δημοσ.

Ίσως αν το ψάξεις από τη διαχείριση συσκευών με το αναγνωριστικό υλικού να βρεις κάτι.

Δεν είχε κανένα cd με πρόγραμμα στη συσκευασία ή έστω κάποιες οδηγίες με λινκ για να κατεβάσεις τίποτα;

Να υποθέσω ότι είναι κινεζιά; Το ταμπελάκι από κάτω δε γράφει τίποτα;

Αν πας Σημαία->Ρυθμίσεις->Συσκευές->Ποντίκι και touchpad δεν έχει τίποτα να ρυθμίσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...