Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα, το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω το pc με την τηλεοραση μου.Ενω παλια επαιζε κανονικα, ξαφνικα μετα απο καιρο ενω εβαζα το hdmi ελεγε οτι δεν υπαρχει σημα.Τωρα εχω καλωδιο dvi στο pc, διοτι η θυρα του hdmi εχει χαλασει οποτε πηρα εναν μετατροπεα dvi>hdmi αλλα και παλι τιποτα. Εχω πατησει το win+P τιποτα, εχω αλλαξει την αναλυση και παλι τιποτα. Ενα ακομα προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να παω με δεξι click στις ρυθμισεις οθονης ωστε να ρυθμισω την 2η οθονη απο εκει(δεν ξερω και αν θα την αναγνωριζε) διοτι εχω μονο μια θυρα για καλωδιο.Σκεφτομουν να παρω ενα hub dvi εαν υπαρχει αλλα δεν ξερω αν θα εκανε την διαφορα.Μπορειτε να βοηθησετε?

Δημοσ.

Λογικά ο αντάποτρας σου κάνει όλη την δουλειά δοκιμασε να βάλεις τον υπολογιστή σε άλλη τηλεόραση να δεις αντιδραση.Η θύρα λογικά από αυτά καταλαβαίνω έχει χαλάσει από μεριά τηλεόρασης αν ναι μηπως έχει χαλάσει γενικά η πλακέτα και απλά δεν δέχεται κανένα σήμα εισόδου

Δημοσ.

SOS παιδιά ,,, βάζω την οθόνη π είναι dvi στο PC και ενώ δείχνει να λειτουργεί γιατί ανάβει ,,δεν ανταποκρίνεται όμως και γράφει power safe mode ,,, τι παίζει ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...