Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα !
Εχω παρει ενα  Laptop Asus GL752V !
Λογο οτι Φευγω Αγγλια για δουλεια θελω να παρω τον σκληρο δισκο απο τον Σταθερο  Υπολογιστη μου για να εχω τα αρχεια μου !

που μπορω να βρω και τι μου προτινετε  π.χ εναν ανταπτορα κατι που να τον κανει σαν φορητο δισκο και να τον διαβαζει το λαπτοπ σαν εξωτερικο !

Για το λαπτοπ απο που να παρω θηκη?

Τι γνώμη εχετε για αυτο  το λαπτοπ?
Τι αλλα εξτρα θα χρειαστω να αγορασω?
ισως εξτρα μπαταρια?

Δημοσ.

Επισεις τι γνώμη έχετε γα το λαπτοπ αξίζει

Αν και απο την στιγμή που το εχεις ήδη παρει δεν εχει νοημα ή ερωτηση σου... και παλι δεν θα μπορούσαμε να σου απαντησουμε χωρις να ξερουμε την τιμή που το πήρες και πιο ακριβώς Gl752 πήρες

Δημοσ.

3.5 ή 2.5 είναι ο δίσκος απ το PC?

Αυτη ειναι η σωστη ερωτηση.

Διοτι αν ειναι 3.5αρης θελει τροφοδοσια..η τροφοδοσια απο το usb δεν θα το σηκωσει...αρα με εναν απλο adapter δεν θα παιξει.

@TS

Τσιμπα κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/c/2027/docking-station-hdd/f/559655/USB-3-0.html?keyphrase=hdd+docking+station

για να σαι καλλυμενος απο καθε αποψη.

Δημοσ.

Αυτη ειναι η σωστη ερωτηση.

Διοτι αν ειναι 3.5αρης θελει τροφοδοσια..η τροφοδοσια απο το usb δεν θα το σηκωσει...αρα με εναν απλο adapter δεν θα παιξει.

@TS

Τσιμπα κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/c/2027/docking-station-hdd/f/559655/USB-3-0.html?keyphrase=hdd+docking+station

για να σαι καλλυμενος απο καθε αποψη.

Τι διαφορές έχει μια τέτοια λύση από αγορά μιας θήκης για μετατροπή σε εξωτερικό σκληρό;

Δημοσ.

Τι διαφορές έχει μια τέτοια λύση από αγορά μιας θήκης για μετατροπή σε εξωτερικό σκληρό;

Υπαρχουν θηκες για 2,5αρηδες που τροφοδοτουν με ρευμα τον δισκο μεσω του usb καλωδιου.

Αυτο δεν μπορει να γινει με τους 3,5αρηδες..εκει θες θηκη με εξτρα τροφοδοσια.

Παιρνεις ενα dock station που παιρνει και 2,5αρηδες και 3,5αρηδες και καθαριζεις.Δεν ειναι τοσο πολυ "φορητο" να το πηγαινεις περαδωθε..απλα το χεις στο γραφειο σου.

Αν εχεις συγκεκριμενο δισκο που θες μονον αυτον να παιξεις με την θηκη , παρε μια συγκεκριμενη θηκη (για 2,5αρη ή 3,5αρη) και τελειωσες.

Προσωπικα με το docking station εχω βολευτει παρα πολυ..καρφωνεις ο,τι δισκο γουσταρεις για ελεγχο ή αντιγραφη αρχειων ...

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν θηκες για 2,5αρηδες που τροφοδοτουν με ρευμα τον δισκο μεσω του usb καλωδιου.

Αυτο δεν μπορει να γινει με τους 3,5αρηδες..εκει θες θηκη με εξτρα τροφοδοσια.

Παιρνεις ενα dock station που παιρνει και 2,5αρηδες και 3,5αρηδες και καθαριζεις.Δεν ειναι τοσο πολυ "φορητο" να το πηγαινεις περαδωθε..απλα το χεις στο γραφειο σου.

Αν εχεις συγκεκριμενο δισκο που θες μονον αυτον να παιξεις με την θηκη , παρε μια συγκεκριμενη θηκη (για 2,5αρη ή 3,5αρη) και τελειωσες.

Προσωπικα με το docking station εχω βολευτει παρα πολυ..καρφωνεις ο,τι δισκο γουσταρεις για ελεγχο ή αντιγραφη αρχειων ...

Σε ευχαριστω με καλυψες απολυτα!

Παιδια αυτο εδω εχω παρει !

απλα θελω να ξερω γνωμες για αν εκανα καλη επιλογη κλπ μια γνωμη πανω στο συγκεκριμενο λαπτοπ

http://www.skroutz.gr/s/9383173/Asus-Rog-GL752VW-T4016T-i7-6700HQ-16GB-1TB-128GB-GeForce-GTX-960M-FHD-W10.html

Δημοσ.

Σε ευχαριστω με καλυψες απολυτα!

Παιδια αυτο εδω εχω παρει !

απλα θελω να ξερω γνωμες για αν εκανα καλη επιλογη κλπ μια γνωμη πανω στο συγκεκριμενο λαπτοπ

http://www.skroutz.gr/s/9383173/Asus-Rog-GL752VW-T4016T-i7-6700HQ-16GB-1TB-128GB-GeForce-GTX-960M-FHD-W10.html

Υπερβολικά ακριβό για τα χαρακτηριστικα του. Σε αυτά τα λεφτά επερνες μηχάνημα με 970m η ακόμη και με gtx1060 από Γερμανία

Δημοσ.

Η διαφορά τους είναι η κάρτα γραφικών μόνο έτσι?

Η βλακεια ήταν. Ότι από Σκρουτζ που είδα μόνο ήταν το ποιο φθηνό στα χαρακτηριστικά του και μετά με αναζήτηση στο Google είδα το mediamark να το έχει 100 ευρώ φθηνότερα και δε ξερά γιατί δεν το χε στο Σκρουτζ....

Δημοσ.

Η διαφορά τους είναι η κάρτα γραφικών μόνο έτσι?

Καλα δεν το λες και μονο!! 

Η διαφορά τους με την 960 ειναι τεράστια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...