bamp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις κάποιος να προτείνει μια βάση για laptop 15'' αλλά εκτός από επάνω στο γραφείο να μπορεί να χρησιμοποιείται επάνω στα πόδια;
Apsinthos07 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω την coolermaster για laptop 15.6" και μπορώ να πω ότι κάνει καλή δουλεία ως ψύξη. Ακόμη και στα πόδια να ακουμπάς βολεύει, αρκεί να μην ακουμπάς τα fans από κάτω τα οποία κουμπώνουν για να τα βάζεις σε όποια διάταξη θες.
bamp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ότι καλύτερα η βάση να βγάζει τον αέρα από πλάγια γιατί αν για παράδειγμα είναι πάνω στο κρεβάτι δεν θα κάνει δουλειά.
Apsinthos07 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ότι καλύτερα η βάση να βγάζει τον αέρα από πλάγια γιατί αν για παράδειγμα είναι πάνω στο κρεβάτι δεν θα κάνει δουλειά. Τι εννοείς η βάση να βγάζει τον αέρα από πλάγια; Το laptop βγάζει τον ζεστό αέρα από τα πλάγια και η ψύκτρα βάζει από κάτω κρύο αέρα.
bamp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι έχεις δίκιο, λάθος το έγραψα. Αν λοιπόν η βάση είναι πάνω στο κρεβάτι, από πού θα παίρνει τον αέρα ώστε να τον στείλει στο laptop; Πρέπει να έχει ψηλά ποδαράκια για να σηκώνεται ψηλά. Αλλά στην περίπτωση αυτή δεν θα βολεύει πάνω στα πόδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα