Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τον ανακτήσεις μπορείς αν είσαι ο νόμιμος κάτοχος.

Αρα, όλοι αυτοί που τα σκοτώνουν τα έχουν κλέψει ή τα αγόρασαν απο κλέφτες, ειναι δηλαδή κλεπταποδόχοι.

Αν ξεχάσεις το APPLE ID (mail) και τον κωδικό και είσαι ο νόμιμος κάτοχος ειναι δυνατόν να μη μπορείς να τα ανακτήσεις?

Λέει ο άλλος " το κλείδωσα απο βλακεία και ειναι σε άριστη κατάσταση......", και το σκοτώνει κάτω απο 100 ευρώ.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα, όλοι αυτοί που τα σκοτώνουν τα έχουν κλέψει ή τα αγόρασαν απο κλέφτες, ειναι δηλαδή κλεπταποδόχοι.

Αν ξεχάσεις το APPLE ID (mail) και τον κωδικό και είσαι ο νόμιμος κάτοχος ειναι δυνατόν να μη μπορείς να τα ανακτήσεις?

Λέει ο άλλος " το κλείδωσα απο βλακεία και ειναι σε άριστη κατάσταση......", και το σκοτώνει κάτω απο 100 ευρώ.

Δε θέλω να λέω για όλους αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγο ύποπτες :)

Δημοσ.

Δε θέλω να λέω για όλους αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγο ύποπτες :)

Πως ειναι δυνατόν να ειναι δικό σου και να το πετάς!!!!

Μου ειναι ακατανόητο!!

• Like 1
Δημοσ.

Να χαρω εγω αυτους που βρισκουν κινητα κατω και λενε οτι "ειναι δικο μου αλλα μου κλειδωθηκε κατα λαθος" εεεεε ρε γλεντια!

Δημοσ.

Να χαρω εγω αυτους που βρισκουν κινητα κατω και λενε οτι "ειναι δικο μου αλλα μου κλειδωθηκε κατα λαθος" εεεεε ρε γλεντια!

Εγώ είμαι τελείως ασχετος απο icloud. Εννοώ οτι δεν εχω μπει στον κόπο να το αναλύσω για να καταλάβω τί ειναι ακριβώς (ας οψεται ο αγωνας για την επιβίωση). Αυτό το "κατά λάθος" το κατανοώ διότι και εγω μερικές φορές ξεχνώ κανενα password ή και κανενα username (τόσα που έχουμε σήμερα στη ζωή μας), τα ανακτώ όμως ευκολα ή σχετικά ευκολα. Αν ΠΧ κανω λαθος στο ebanking και κλειδωθεί πάω στην Τραπεζα και μεσα απο (γραφειοκρατικές ομολογουμενως διαδικασίες) το ανακτώ. Δεν χαρίζω το λογαριασμό, με τα λεφτά μέσα, στην τραπεζα!!

Πάντως εχω και μια απορία πως τους επιτρέπουν να βάζουν τετοιες αγγελίες "φόρα παρτίδα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...