Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεει κλειδωμα ενεργοποιησης: ανενεργο. Αυτη η συσκευη μπορει να χρησιμοποιηθει απο ενα νεο χρηστη

Καλό αυτό! Άρα μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε ένα restore, είτε μέσα από το τηλέφωνο ή από το itunes. (θα χαθούν όλα υπόψη).

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό αυτό! Άρα μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε ένα restore, είτε μέσα από το τηλέφωνο ή από το itunes. (θα χαθούν όλα υπόψη).

δεν μας νοιαζει να χαθουν ολα μιας και εχω περασει τις φωτο που ηθελε στον υπολογιστη...(ας πανε χαμενες οι επαφες) Απλα στην επαναφορα μου βγαζει επιπλεον ενα συνθηματικο περιορισμων με 5 αποτυχημενες αποπειρες..

Στα Settings του iCloud τι βλέπεις;

Μου βγαζει αυτο το ακυρο icloud του προηγουμενου κινητου που δεν ξερουμε τον κωδικο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα! Το θεμα λυθηκε τελικα με την Apple και ηταν πιο απλο απ' οτι περιμενα...εκανα επαναφορα μεσω itunes και ηταν επιτυχης! 

Γεια σας.

Σκεφτηκα να μην ανοιξω αλλο θεμα και να βοηθηθώ (αν γίνεται) απο εδώ.

Διευκρινίζω οτι ειμαι ασχετος απο iPhones για αυτο παρακαλώ για την υπομονή σας.

Σκεφτομαι να αγοράσω ενα iPhone 5S, το οποίο ειναι iclound locked. Μου δινουν το ΙΜΕΙ και βλεπω οτι ειναι καθαρο.

Τελικά μπορεί να ξεκλειδωθεί?

Βλεπω στο youtube διαφορους να το κανουν ευκολα. Ομως αν ειναι ετσι γιατι τα πουλάνε κλειδωμένα και φθηνά?

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Δημοσ.

iCloud locked = κλεμμένο. Αν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω από αυτό, αυτά που βλέπεις στο YouTube δεν ισχύουν. Τα πουλάνε φθηνά γιατί είναι κλειδωμένα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, παρά μόνο για ανταλλακτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας.

Σκεφτηκα να μην ανοιξω αλλο θεμα και να βοηθηθώ (αν γίνεται) απο εδώ.

Διευκρινίζω οτι ειμαι ασχετος απο iPhones για αυτο παρακαλώ για την υπομονή σας.

Σκεφτομαι να αγοράσω ενα iPhone 5S, το οποίο ειναι iclound locked. Μου δινουν το ΙΜΕΙ και βλεπω οτι ειναι καθαρο.

Τελικά μπορεί να ξεκλειδωθεί?

Βλεπω στο youtube διαφορους να το κανουν ευκολα. Ομως αν ειναι ετσι γιατι τα πουλάνε κλειδωμένα και φθηνά?

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Αυτό που λέει ο georgeadams, μην το πάρεις και μην πιστεύεις αυτά που δείχνουν στο youtube.

Δημοσ.

Και επίσης, τι εννοείς "Μου δινουν το ΙΜΕΙ και βλεπω οτι ειναι καθαρο"; Αν το είδες εδώ https://www.icloud.com/activationlock/, τότε ή σου έχει δώσει άλλης συσκευής το IMEI ή δεν ξέρει τι σημαίνει iCloud Lock. Μήπως είναι απλώς κλειδωμένο σε πάροχο; Μόνο από κοντά μπορείς να είσαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

Και επίσης, τι εννοείς "Μου δινουν το ΙΜΕΙ και βλεπω οτι ειναι καθαρο"; Αν το είδες εδώ https://www.icloud.com/activationlock/, τότε ή σου έχει δώσει άλλης συσκευής το IMEI ή δεν ξέρει τι σημαίνει iCloud Lock. Μήπως είναι απλώς κλειδωμένο σε πάροχο; Μόνο από κοντά μπορείς να είσαι σίγουρος.

Αναφέρει το ΙΜΕΙ στην αγγελία του και με έλεγχο στο internet βγαινει το συγκεκριμενο μοντελο και οτι ειναι καθαρό και οχι κλεμενο. Στο link που λετε βγαζει ενεργο κλειδωμα. Επίσης αλλος πωλητής το κλείδωσε, ξέρει τον κωδικό αλλά δεν θυμαται ακριβως το mail (!!!!!!). Αυτο το δεύτερο ξεκλειδώνει?

Δημοσ.

Αναφέρει το ΙΜΕΙ στην αγγελία του και με έλεγχο στο internet βγαινει το συγκεκριμενο μοντελο και οτι ειναι καθαρό και οχι κλεμενο. Στο link που λετε βγαζει ενεργο κλειδωμα. Επίσης αλλος πωλητής το κλείδωσε, ξέρει τον κωδικό αλλά δεν θυμαται ακριβως το mail (!!!!!!). Αυτο το δεύτερο ξεκλειδώνει?

Ξέχνα το.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

iCloud locked = κλεμμένο. Αν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω από αυτό, αυτά που βλέπεις στο YouTube δεν ισχύουν. Τα πουλάνε φθηνά γιατί είναι κλειδωμένα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, παρά μόνο για ανταλλακτικά.

Αρα οσοι τα πουλάνε και ισχυρίζονται οτι κλειδώθηκε κατα λάθος και τέτοια, ειναι τουλάχιστον κλέφτες.

Πάντως ειναι πολλοί και πολλές τέτοιες αγγελίες.

Μπορεί να κλειδωθεί κατά λάθος και πώς γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Αρα οσοι τα πουλάνε και ισχυρίζονται οτι κλειδώθηκε κατα λάθος και τέτοια, ειναι τουλάχιστον κλέφτες.

Πάντως ειναι πολλοί και πολλές τέτοιες αγγελίες.

Μπορεί να κλειδωθεί κατά λάθος και πώς γίνεται αυτό?

Μπορεί να ξεχάσεις τον κωδικό, άνθρωποι είμαστε. Αλλά μπορείς να το ανακτήσεις! Αν δεν μπορείς κάτι δεν πάει καλά συνήθως...:)

Δημοσ.

Μπορεί να ξεχάσεις τον κωδικό, άνθρωποι είμαστε. Αλλά μπορείς να το ανακτήσεις! Αν δεν μπορείς κάτι δεν πάει καλά συνήθως... :)

Αυτό λέω και εγώ.

Ξεχασες τον κωδικό και τι κάνεις? Το χαρίζεις? Δεν ειναι δυνατόν να τον ανακτήσεις?

Εδω όλοι τα δίνουν κάτω απο 100 ευρώ!!! Και δεν είναι ενας και δύο, είναι πολλοί!!!

Επειδή ειμαι άσχετος αλλά μου αρεσουν οι ευκαιρίες (φαντάζομαι οτι αρεσουν σε ολους) για αυτό ψάχνομαι.

Δημοσ.

Αυτό λέω και εγώ.

Ξεχασες τον κωδικό και τι κάνεις? Το χαρίζεις? Δεν ειναι δυνατόν να τον ανακτήσεις?

Εδω όλοι τα δίνουν κάτω απο 100 ευρώ!!! Και δεν είναι ενας και δύο, είναι πολλοί!!!

Επειδή ειμαι άσχετος αλλά μου αρεσουν οι ευκαιρίες (φαντάζομαι οτι αρεσουν σε ολους) για αυτό ψάχνομαι.

Να τον ανακτήσεις μπορείς αν είσαι ο νόμιμος κάτοχος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...