Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας! Η μανα μου 2 χρονια τωρα εχει ενα iphone 4 αγορασμενο με κλειδωμενο icloud. Λειτουργει μονο ως τηλεφωνο χωρις να μπορει να εγκαταστησει καμια εφαρμογη γιατι δεν ξερουμε τον κωδικο. Προσφατα αγορασε απο το ebay ενα iphone 5s (αυτο της ελειπε...) και μου περασε ολα τα αρχεια της στο καινουριο κινητο μαζι με το κλειδωμενο icloud και τωρα κι αυτο το κινητο ειναι προφανως αχρηστο... α) Αν μιλησω με την apple και της δειξω την αποδειξη για την τελευταια συσκευη, θα μου το ξεκλειδωσει? β) τι αλλο θα μπορουσα να κανω? Να σημειωθει οτι στο καινουριο κινητο δεν εχει βαλει sim, προς το παρον χρησιμοποιει το παλιο... 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά αφου δεν ήξερε των κοδικό πως περασε τα νεα αρχεια ωστε να κανει συνδεσει στο κλουντ ?

Να δειξω οτι το iphone 5s ειναι αγορασμενο απο το ebay, να αποδειξω δηλαδη οτι δεν ειναι κλεμμενο. 

Δεν θα βγαλεις και πολυ ακρη και εγω κανω φοτοσοπ ενα χαρτι που λεει οτι ειναι αγορασμενο απο την ιδια την απλε

Δημοσ.

Να δειξω οτι το iphone 5s ειναι αγορασμενο απο το ebay, να αποδειξω δηλαδη οτι δεν ειναι κλεμμενο. 

Δεν ξέρω αν δέχονται αυτή την απόδειξη, πρέπει να μιλήσεις μαζί τους. Και σίγουρα με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για καινούργιο τηλέφωνο και όχι μεταχειρισμένο, ανακατασκευασμένο.

Αλλά έχω κι εγώ την ίδια απορία με τον φίλο, πως κλείδωσε και το καινούργιο;!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι λογικά θα βγει άκρη από eBay. Στείλε μειλ πρώτα και στις δυο μεριές.

εννοεις και στην apple και στο ebay? στο ebay να του πω τι? ο ιδιοκτητης του iphone 5s της το εδωσε καθαρο...

ξεχασα να αναφερω οτι το iphone 5s ειναι μεταχειρισμενο...

Καλά αφου δεν ήξερε των κοδικό πως περασε τα νεα αρχεια ωστε να κανει συνδεσει στο κλουντ ?

Δεν θα βγαλεις και πολυ ακρη και εγω κανω φοτοσοπ ενα χαρτι που λεει οτι ειναι αγορασμενο απο την ιδια την απλε

Της εκανε ο θειος μου backup το παλιο και μετα restore στο καινουριο οποτε ολες οι ρυθμισεις μεταφερονται στο καινουριο, αν καταλαβαινω καλα...γιατι κι εγω αχρηστη ειμαι :/

Δημοσ.

Μια ερώτηση πάλι που δεν κατάλαβα στο νεο ιφονη πως πέρασε τα αρχεία και κατάφερε να το κλειδώσε αφού δεν ξέρει των κοδικό ώστε να μπει και να κανει συνχρονισμούς και όλα.Θυμίζω άμα το βρίκατε τίποτα κάτω ο ιδιοκτήτης πλέον ξέρει τα πάντα για εσένα ακόμα και φώτο μπορεί να βγάλει χωρίς να το ξέρεις

Δημοσ.

εννοεις και στην apple και στο ebay? στο ebay να του πω τι? ο ιδιοκτητης του iphone 5s της το εδωσε καθαρο...

ξεχασα να αναφερω οτι το iphone 5s ειναι μεταχειρισμενο...

Της εκανε ο θειος μου backup το παλιο και μετα restore στο καινουριο οποτε ολες οι ρυθμισεις μεταφερονται στο καινουριο, αν καταλαβαινω καλα...γιατι κι εγω αχρηστη ειμαι :/

Μιλάς με Apple στο 00 800 44145417. 

Δημοσ.

Μιλάς με Apple στο 00 800 44145417. 

θα τους παρω απο δευτερα, γιατι σημερα δεν απαντουσαν....

Μια ερώτηση πάλι που δεν κατάλαβα στο νεο ιφονη πως πέρασε τα αρχεία και κατάφερε να το κλειδώσε αφού δεν ξέρει των κοδικό ώστε να μπει και να κανει συνχρονισμούς και όλα.Θυμίζω άμα το βρίκατε τίποτα κάτω ο ιδιοκτήτης πλέον ξέρει τα πάντα για εσένα ακόμα και φώτο μπορεί να βγάλει χωρίς να το ξέρεις

Μα ειναι αγορασμενο απο ebay, ό,τι εχω πει ειναι αληθεια...! ο θειος -που της το "εφτιαξε" το καινουριο- λεει πως αν κανεις restore το παλιο τηλ σε καινουριο ειναι σαν να αναβαθμιζεις το παλιο τηλ με ολα τα στοιχεια....του δοθηκε η επιλογη να αρχισει σαν καινουριο τηλ αλλα η μανα μου δεν ηθελε μιας και θα χανε τις επαφες της (ουφ)...παιδια σας τα ειπα ολα...το θεμα ειναι αν υπαρχει λυση ή αχρηστευει το πραμα....

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να δεχτούν την απόδειξη αγοράς του ebay για μεταχειρισμένο τηλέφωνο;

Είναι ιδιαίτερη περίπτωση, μπορεί να την βοηθήσουν.

Βάλε εδώ το serial της συσκευής να δεις τι λέει.

https://www.icloud.com/activationlock/ 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ιδιαίτερη περίπτωση, μπορεί να την βοηθήσουν.

Βάλε εδώ το serial της συσκευής να δεις τι λέει.

https://www.icloud.com/activationlock/ 

Λεει κλειδωμα ενεργοποιησης: ανενεργο. Αυτη η συσκευη μπορει να χρησιμοποιηθει απο ενα νεο χρηστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...