Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Το τηλεκοντρόλ δουλεύει. Και τα πλήκτρα πάνω πάντως βολικά είναι

2)Δεν έχω ψάξει, γενικά είναι τόσο μέτρια η εικόνα που δεν ελπίζω σε πολλά. Τα χρώματα είναι λίγο πιο "θερμά" από όσο θα τα ήθελα (το χρώμα του δέρματος π.χ φαίνεται πιο πολύ ανοιχτο πορτοκαλί παρά μπεζ) Αλλά μόνο και μόνο το cinematic effect εμένα για 40E μου αρκέι. Αν βρείτε κάτι πάντως καλοδεχούμενο.

3)Μη περιμένεις απόκριση φακού Νικον γενικά. Είναι πλάστική η μοντούρα και θέλει λίγη δύναμη. Γενικά δεν εμπνέει ποιότητα κατασκευής η όλη κατάσταση.

Γενικά αν έχεις προσδοκίες μεγάλες σίγουρα απογοητεύεσαι. Δε γίνεται ένα προιόν να έχει το 1/10 -1/20 της τιμής και να έχεις προσδοκίες.

Δε περιμένω να το χρησιμοποιήσω σαν κύριο home cinema σε σπίτι π.χ. Αλλά έκανα μια μόντα και αράζω στο κρεβάτι και προβάλλω στο ταβάνι που είναι απίστευτο!

Δοκίμασα να πάρω φωτό αλλά πραγματικά δε φαίνεται κάτι.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη εχω αρκετες αναφορες μελων οτι εχουν κουρασει θεματα διαρκειας μηνων και ληγμενα προ καιρου που μενουν ψηλα με ποστς περι λειτουργιων και κουβεντας ασχετη με παραλαβες κλπ, προχωρω σε κλειδωμα. Αν θελετε μου στελνετε pm με συνδεσμο νεου τοπικ σε σχετικη ενοτητα για κουβεντα επι του καθε προιοντος, συνδεσμο που θα τον προσθεσω στο παρον μηνυμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...