Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Απο την ωρα του ποστ μου αλλα και τωρα ακομα, η τιμη που βλεπω ειναι 80ευρω στο λινκ του #1. Δεν ξερω που κοιτατε και γιατι βλεπετε την παλια τιμη. Καντε κανενα ριφρες ισως.

post-83099-0-77023100-1473510777_thumb.png

Δημοσ.

Απο την ωρα του ποστ μου αλλα και τωρα ακομα, η τιμη που βλεπω ειναι 80ευρω στο λινκ του #1. Δεν ξερω που κοιτατε και γιατι βλεπετε την παλια τιμη. Καντε κανενα ριφρες ισως.

Μια χαρά κανονικά κοιταμε στα 45 το βλέπω εγώ από το link του πρώτου post.

Ποιος ξερει τι συμβαίνει τώρα.

• Moderators
Δημοσ.

Στο πισι εννοω ή καπου αλλου - κινητο - app η δεν ξερω τι αλλο. Δοκιμασε να το βαλεις καλαθι μπας και "παρει μπρος" - διορθωθει και δεις την νεα/ανεβασμενη τιμη. Για καποια msec και σε μενα δειχνουν την παλια τιμη καποιες φορες οι σελιδες πριν φορτωθουν πληρως.

Τελειωσε το συνολικο προμο (εκπτωσεις) του μαγαζιου, πριν κατι ωρες.

Δημοσ.

Στο πισι εννοω ή καπου αλλου - κινητο - app η δεν ξερω τι αλλο. Δοκιμασε να το βαλεις καλαθι μπας και "παρει μπρος" - διορθωθει και δεις την νεα/ανεβασμενη τιμη. Για καποια msec και σε μενα δειχνουν την παλια τιμη καποιες φορες οι σελιδες πριν φορτωθουν πληρως.

Τελειωσε το συνολικο προμο (εκπτωσεις) του μαγαζιου, πριν κατι ωρες.

Επιβεβαιώνω την αλλαγή τιμής. Άνοιξα με opera και μου έβγαλε αυξημένη. Άνοιξα με firefox που το είχα ανοίξει πριν, μου έβγαλε την μειωμένη και μετά από μερικά δευτερόλεπτα το γύρισε στην αυξημένη.

Δημοσ.

Προς ενημερωση η εκδοση με ΕU plug ειναι out of stock και θα υπαρχει διαθεσιμη σε μια η δυο βδομαδες αρα τελος οκτωβριου η παραλαβη(ρωτηστε στο live chat και σεις.)

Οσο αφορα τη συγκρηση με uc46 εχουν τα ιδια χαρακτηριστηκα .Τωρα για την υλοποιηση δεν ξερω.

Μπορειτε να δειτε review εδω.

https://www.amazon.com/Portable-Projector-BlitzWolf-Wireless-Theater/dp/B01DJ5E68E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1473524113&sr=1-1&keywords=blitzwolf+projector.

Τονιζουν οτι ειναι για σκοταδι κι εχει φωτο κι βιντεο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τα σπάει το προτζεκτοράκι!

Είναι πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα για τα λεφτά που έχει. 

Η εικόνα είναι ΟΚ για σκοτεινό δωμάτιο, τα πίξελς δε "χτυπάνε" άσχημα. Φυσικά διαφορά μεταξύ SD και HD δεν καταλαβαίνεις αλλά η εικόνα είναι ικανοποιητικότατη. 

Κάτι που παρατήρησα είναι οτι δε γίνεται να έχεις όλη την εικόνα απόλυτα εστιασμένη (να φαίνονται σχεδόν τα όρια των πίξελς) όταν κάνεις χρήση του tilt. Ανάλογα με τη ρύθμιση είτε θα είναι νεταρισέμένη πάνω είτε κάτω. 

Για φωτό δεν μπορώ να πω οτι προτείνεται.

Γενικά δεν είναι για πολύ ψειρισμα, σε μια τιμή που αγοράζεις τα ποδαράκια ενός επώνυμου προτζέκτορα έχεις ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα. 

Επίσης όπως και άλλοι παρατήρησα καλύτερη ποιότητα εικόνας με HDMI. Επίσης δεν βρήκα πως και αν παίζουν υπότιτλοι στον ενσωματωμένο player. 

Πάντως αν είχα δώσει γύρω στα 70-80Ε που είναι η τιμή του τώρα δε θα ήμουν τόσο ικανοποιημένος, αλλά ακόμα και εκει, κοροιδία δεν τον λες. Στην τιμή που τον πήραμε, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό με την εστίαση ισχύει, για αυτό και προσπαθώ να έχω το projector κάθετα στον τοίχο και να μην χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό την βιδούλα που έχει για να ανυψώνεται. Κάπου έχει για υπότιτλους, αλλά το είχα βρει πριν αρκετό καιρό και δεν θυμάμαι που βρίσκεται. Το τελευταίο διάστημα άλλωστε παίζω τις ταινίες μόνιμα μέσω HDMI με to PC ή το laptop να αναλαμβάνει και το playback και τους υπότιτλους και τα χρώματα και όλα.

Δημοσ.

Δουλευει το τηλεκοντολ σε σας?

Κανενα οδηγο για ρυθμησεις σε χρωματα ,κοντραστ , κλπ?

Ο φακος που ζουμαρει κινηται ευκολα η θελει δυναμη για να εστιαση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...