Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε review εδώ 

στο πρώτο comment λέει ένας τυπάς ότι:

οπότε δεν είναι 1080p ε; 

Οι native 1080p παίζουν σε πολύ υψηλότερες τιμές. Πάρα πολύ υψηλότερες. Και βέβαια είναι πιο ποιοτικοί σε πολλούς τομείς, όχι μόνο την ανάλυση.

Ουσιαστικά έχεις ένα projector που πλησιάζει την ανάλυση του DVD κάνοντας downsampling την ταινία που θα έχεις από υψηλότερες αναλύσεις στην native δική του. Αλλά δεν έχεις και την ποιότητα του DVD μιας και η φωτεινότητα είναι τέτοια που για ταινία ειδικά θέλεις σκοτάδι, ενώ και τα χρώματα δεν είναι τα καλύτερα. Επίσης η ποιότητα είναι διαφορετική όταν χρησιμοποιείς τον projector για το playback έναντι π.χ. του HDMI. Εγώ έχω δει αξιοπρεπή ποιότητα μέσω HDMI, χαμηλή μέσω ενσωματωμένου στον projector player, άλλος είχε διαφορετική άποψη. Όλα αυτά τα είχαμε γράψει στο θέμα του UC46, οπότε αν ρίξεις μια ματιά σε εκείνο το θέμα θα δεις τα μειονεκτήματα που αναφέρουμε εκεί όσοι πήραμε τον Unic46, αλλά και το αν θεωρούμε ότι αξίζει τα λεφτά του. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες αγορές μου για το κόστος του και αυτά που προσφέρει. Αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Δεν έχω δει άλλους projector live που παίζουν σε τόσο χαμηλές τιμές για να μπορώ να πω εκ του ασφαλούς ότι είμαι και απόλυτος όσον αφορά αυτή την άποψη.

Πλάκα κάνεις... Δε θα μπω καν στον κόπο να το συζητήσω...

Όχι δεν κάνω πλάκα. Πιθανόν άλλες προσδοκίες είχα εγώ, άλλες εσύ, οπότε διαφορετικά μεταφράσαμε αυτό που είδαμε στον τοίχο. Ή απλά ο δικός σου έχει χειρότερη συμπεριφορά από τον δικό μου. Δεν ξέρω, αλλά ούτε και υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε προσφορά?

Αυτός έχει 107 όμως και είναι σε προσφορά στα 45€. Είναι λίγο άδικο να τον συγκρίνεται με κάποιον στα μισά λεφτά του.  :ph34r:  :-D

Δημοσ.

Οι native 1080p παίζουν σε πολύ υψηλότερες τιμές. Πάρα πολύ υψηλότερες. Και βέβαια είναι πιο ποιοτικοί σε πολλούς τομείς, όχι μόνο την ανάλυση.

Ουσιαστικά έχεις ένα projector που πλησιάζει την ανάλυση του DVD κάνοντας downsampling την ταινία που θα έχεις από υψηλότερες αναλύσεις στην native δική του. Αλλά δεν έχεις και την ποιότητα του DVD μιας και η φωτεινότητα είναι τέτοια που για ταινία ειδικά θέλεις σκοτάδι, ενώ και τα χρώματα δεν είναι τα καλύτερα. Επίσης η ποιότητα είναι διαφορετική όταν χρησιμοποιείς τον projector για το playback έναντι π.χ. του HDMI. Εγώ έχω δει αξιοπρεπή ποιότητα μέσω HDMI, χαμηλή μέσω ενσωματωμένου στον projector player, άλλος είχε διαφορετική άποψη. Όλα αυτά τα είχαμε γράψει στο θέμα του UC46, οπότε αν ρίξεις μια ματιά σε εκείνο το θέμα θα δεις τα μειονεκτήματα που αναφέρουμε εκεί όσοι πήραμε τον Unic46, αλλά και το αν θεωρούμε ότι αξίζει τα λεφτά του. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες αγορές μου για το κόστος του και αυτά που προσφέρει. Αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Δεν έχω δει άλλους projector live που παίζουν σε τόσο χαμηλές τιμές για να μπορώ να πω εκ του ασφαλούς ότι είμαι και απόλυτος όσον αφορά αυτή την άποψη.

Όχι δεν κάνω πλάκα. Πιθανόν άλλες προσδοκίες είχα εγώ, άλλες εσύ, οπότε διαφορετικά μεταφράσαμε αυτό που είδαμε στον τοίχο. Ή απλά ο δικός σου έχει χειρότερη συμπεριφορά από τον δικό μου. Δεν ξέρω, αλλά ούτε και υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε.

Μου αρέσει να ακούω τους άλλους και απεχθάνομαι να είμαι απόλυτος, οπότε σηκωθηκα αμέσως και έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία στο "μηχάνημα" και φυσικά στον εαυτό μου. Προφανώς η οθόνη του κινητού δεν μπορεί να αποτυπώσει την πραγματικότητα, νομίζω όμως ότι θα καταλάβετε τι εννοώ.

Πιο πολύ κόκκο και από παραλία!

https://goo.gl/photos/a4cd7g9m9r1CxdXWA

post-188222-0-27777500-1473452414_thumb.jpg

Δημοσ.

Μου αρέσει να ακούω τους άλλους και απεχθάνομαι να είμαι απόλυτος, οπότε σηκωθηκα αμέσως και έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία στο "μηχάνημα" και φυσικά στον εαυτό μου. Προφανώς η οθόνη του κινητού δεν μπορεί να αποτυπώσει την πραγματικότητα, νομίζω όμως ότι θα καταλάβετε τι εννοώ.

Και εγώ προσπαθώ να είμαι ειλικρινής σε αυτά που λέω χωρίς να προσπαθώ να δημιουργήσω μια ψεύτικη και πλασματική εικόνα.

http://www.insomnia.gr/topic/616908-unic-uc46-projector-800x480-48€-euros-gearbestτέλος-63€-πλέον/?p=55067241

Το παρακάτω post το έκανα πριν μερικές ώρες σε διπλανό forum. προφανώς δεν ήξερα ότι θα έχουμε τον παρόν μίνι διάλογο

Επαναλήψεις σε πολλές (Κινέζικες) ίντσες.

Oblivion (2013) - IMDb

Gran Torino (2008) - IMDb

Εξαιρετικές ταινίες και οι δύο στην κατηγορία τους. Απίστευτο soundtrack στο Oblivion, απόλαυση το Gran Torino.

Θα σου πρότεινα - αν δεν έχεις δοκιμάσει ήδη - να στείλεις εικόνα από υπολογιστή μέσω HDMI και να παίξεις με τα χρώματα που αποδίδει ο projector και μέσω του player του PC και μέσω του μενού του projector. Αφού τον έχεις που τον έχεις, δεν χάνεις τίποτα να ασχοληθείς. Το πολύ πολύ να φτιάξεις μια λίστα με τα στραβά του ώστε να κάνεις καλύτερη αγορά στο μέλλον.

Δημοσ.

Στη μία φώτο είναι το ταμπλετ, μην ξεγελαστείτε! Οι φώτο ανέβηκαν από κινητό οπότε σορρυ για την τσαπατσουλιά. Συνοψίζοντας λοιπόν, και αφού θεωρήσουμε ότι δεν έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι, ο "προτζέκτορας" είναι καλός αν θέλετε "κάτι που να ρίχνει φως σε μια επιφάνεια και να έχει ως αποτέλεσμα κάτι σαν εικόνα". Οι έχοντες αληθινό προβολέα πιστεύω να συμφωνήσουν μαζί μου...

Δημοσ.

Στη μία φώτο είναι το ταμπλετ, μην ξεγελαστείτε! Οι φώτο ανέβηκαν από κινητό οπότε σορρυ για την τσαπατσουλιά. Συνοψίζοντας λοιπόν, και αφού θεωρήσουμε ότι δεν έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι, ο "προτζέκτορας" είναι καλός αν θέλετε "κάτι που να ρίχνει φως σε μια επιφάνεια και να έχει ως αποτέλεσμα κάτι σαν εικόνα". Οι έχοντες αληθινό προβολέα πιστεύω να συμφωνήσουν μαζί μου...

Οι έχοντες αληθινό προβολέα οδήγησαν σε κλείσιμο το διπλανό thread. Ας μην γίνει το ίδιο με το παρόν. Επίσης ο αληθινός προβολέας θέλει τριψήφιο ποσό για να αγοραστεί και δεν εννοώ 100-200-300 ευρώ. Παραπάνω. Ας μην περιμένουμε από ένα μηχάνημα των 45€-60€ να συγκρίνεται με ένα αντίστοιχο με δεκαπλάσια τιμή.

Υ.Γ.

Στη μία φώτο είναι το ταμπλετ, μην ξεγελαστείτε!

Ναι αλλά στην πρώτη δεν είναι ο UC46.

Προσωπικά σταματάω εδώ για να μην ξεφύγει το thread. Κρίμα θα είναι.

Δημοσ.

Προς θεού δεν έχω την απαίτηση να παίζει όπως τον w6000 μου. Το μόνο που ήθελα είναι να μην πονάνε τα μάτια μου!Τέλος κι από μένα! Όποιος τον θέλει στα 30€, ας στείλει PM.

Οι έχοντες αληθινό προβολέα οδήγησαν σε κλείσιμο το διπλανό thread. Ας μην γίνει το ίδιο με το παρόν. Επίσης ο αληθινός προβολέας θέλει τριψήφιο ποσό για να αγοραστεί και δεν εννοώ 100-200-300 ευρώ. Παραπάνω. Ας μην περιμένουμε από ένα μηχάνημα των 45€-60€ να συγκρίνεται με ένα αντίστοιχο με δεκαπλάσια τιμή.

Υ.Γ.

Ναι αλλά στην πρώτη δεν είναι ο UC46.

Προσωπικά σταματάω εδώ για να μην ξεφύγει το thread. Κρίμα θα είναι.

Εγώ μιλάω για αυτόν.

post-188222-0-67799300-1473453441_thumb.jpg

post-188222-0-15962400-1473453553_thumb.jpg

Δημοσ.

Προς θεού δεν έχω την απαίτηση να παίζει όπως τον w6000 μου. Το μόνο που ήθελα είναι να μην πονάνε τα μάτια μου!Τέλος κι από μένα! Όποιος τον θέλει στα 30€, ας στείλει PM.

Εγώ μιλάω για αυτόν.

Ρε συ ειλικρινά τόση ώρα γράφεις τις εμπειρίες σου από ένα άσχετο projector με χοντρικά τη μισή ανάλυση; Εντάξει. Ασχολίαστο.

Και εντάξει λογικό να έχεις άλλα στάνταρ όταν συγκρίνεις το projector των 30€ με την 480x320 ανάλυση με τον fullhd των $650.

Δημοσ.

Σορρυ. Έχω όμως την εντύπωση ότι είναι ακριβώς οι ίδιοι...

Κοίτα, σε σχέση με τον BenQ και οι δύο πάνω κάτω το ίδιο μπορεί να σου φαίνονται εσένα, διότι απλά έχεις συνηθίσει σε άλλα στάνταρ.

Αλλά σε καμιά περίπτωση αυτός εδώ

Mini Projector HD Home LED Multimedia Projector Cinema Theater Laptop 480 320 PK | eBay

δεν είναι το ίδιο με αυτόν για τον οποίο μιλάμε.

Με 480x320 δεν πας πουθενά. Και εγώ μαζί σου για τόσο χαμηλή ανάλυση. Όχι ότι τα 800x480 είναι κάτι το τρομερό, αλλά βλέπεις ταινία άνετα. Η ανάλυση ειλικρινά είναι το τελευταίο πράγμα που με έχει απασχολήσει στον Unic 46. Δεν είναι απαγορευτική για να δεις ταινία, ούτε ενοχλητική και ειδικά στο Oblivion που δεν έχει πολύ έντονους χρωματισμούς, σε συνδυασμό με το soundtrack, ο projector έβγαλε τα λεφτά του μέσα σε ένα δίωρο. Σε άλλες περιπτώσεις όπως στην μονομαχία Όμπι Γουάν και Άνακιν στο Revenge of the sith μέσα στις κόκκινες λάβες και τα μαύρα σκοτάδια, όντως ο projector έδινε πολύ μέτρια εικόνα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...