antonio1991 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Οπως γραφω στον τιτλο εχω το παραπανω τροφοδοτικό Thermaltake Smart Se 630W και ήθελα να ρωτήσω άν θα μπορέσει να σηκώσει την Msi r9 390 8gb gaming Gpu η θα χρειαστεί καινούριο? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dracus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να μας αναφέρεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonio1991 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα φίλε μου. Φυσικα.cpu:amd 8350,mobo:sabertooth 990fx r2.0,Ram: corsair vegeance 2x8gb,ssd:850 evo 250gb,cpu cooler:noctua nh c14. Ευχαρηστω για την σύντομη απάντηση σού. Μπορείς να μας αναφέρεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου; cpu:amd 8350,mobo:sabertooth 990fx r2.0,Ram: corsair vegeance 2x8gb,ssd:850 evo 250gb,cpu cooler:noctua nh c14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dracus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σηκώνει ολόκληρο το μηχάνημα. Μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ανετος εισαι.προχωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εχω ενα corsair rm 650w γιατι λενε οτι δεν ειναι καλα τα τροφοδοτικα αυτα;, το λεω γιατι τον αφηνω και βραδυ ανοιχτο τον υπολογιστη καμια φορα, επισης ποιο τροφοδοτικο μπωρο να βαλω ως πιο μικρο ας πουμε σε watt για καρτα γραφικων μεχρι και 390 ή 370 τελος παντως μια καρτα μονο οχι 2 εχω εναν ι 5 3,4 4670 εναν δισκο, και μια καρτα ηχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellinas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Οπως γραφω στον τιτλο εχω το παραπανω τροφοδοτικό Thermaltake Smart Se 630W και ήθελα να ρωτήσω άν θα μπορέσει να σηκώσει την Msi r9 390 8gb gaming Gpu η θα χρειαστεί καινούριο? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. εγω στη θεση σου θα αλλαζα τροφοδοτικο. η σειρα smart kai tr2 είναι από της χειρότερες της thermaltake. . η toughpower σειρα είναι που αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Toughpower μου έχει χαλάσει, Smart ποτέ,στο παρελθόν εδώ ήμασταν πολλοί με toughpower χαλασμένα, φυσικά κ δεν θα το αλλάξεις,και θα είσαι μια χαρά όπως σου είπαν ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellinas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Toughpower μου έχει χαλάσει, Smart ποτέ,στο παρελθόν εδώ ήμασταν πολλοί με toughpower χαλασμένα, φυσικά κ δεν θα το αλλάξεις,και θα είσαι μια χαρά όπως σου είπαν ήδη. διορθωση , toughpower απο 750 watt και ανω ειναι κορυφη (η xt σειρα ειναι tier 3). η σειρα σμαρτ ανοικει στην κατηγορια tier 3 , tr2 kai litepower tier 4. μαλλον θα σου χαλασε καποιο με λιγα watt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Yπάρχει ενότητα για psu http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/page-225 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 διορθωση , toughpower απο 750 watt και ανω ειναι κορυφη (η xt σειρα ειναι tier 3). η σειρα σμαρτ ανοικει στην κατηγορια tier 3 , tr2 kai litepower tier 4. μαλλον θα σου χαλασε καποιο με λιγα watt. Kαι άλλος με tier? Θα μάθετε ότι αυτή η %@$λίστα είναι προϊόν της στομάχας ενός απλού χρήστη στο Tom's? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Kαι άλλος με tier? Θα μάθετε ότι αυτή η %@$λίστα είναι προϊόν της στομάχας ενός απλού χρήστη στο Tom's? Το tom's έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του με τις παπάτζες που αναφέρονται εκεί κατά διαστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα