Xristaras12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 η αλήθεια είναι ότι στο game ανέβηκαν τα fps αρκετά , Σε καμία περίπτωση όμως. Τα fps του παιχνιδιού ειναι βάσει του πως τρέχει το pc το σύστημα.Η καθυστέρηση(latency)των πακέτων έχει μειωθεί μόνο.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 με ethernet είναι συνδεδεμένο , θα δοκιμάσω και με άλλο pc.. Κάτι άλλο που μπορεί να έχει σχέση είναι μήπως αυτό το voip?? γιατί πριν ένα μήνα μου κάνανε προσφορά και μου στείλανε και το νέο router, και από την συνδεσμολογια έχω το τηλ πάνω στο router.. την γραμμη καλα την βλεπω.θα μπορουσε να παιζε και παραπανω παντως. καλησπερα παιδια είμαι στην hol και εχω netfaster iad 2, εδω και κατι μερες ενω στα speed test βγαζει οσα ΜΒ κατεβασμα πρεπει να βγαζει αργει αφορητα να φορτώσει σελιδες ειδικα το βραδυ και το φωτακι στο wlan και στο online ειναι μεν πρασινα αλλα αναβοσβήνουν σαν τρελά δοκιμασα reset το ενα το αλλο και τιποτα παιρνω τηλ στην χολ μου εχουν τραγουδακια για καμια ωρα πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω εχει κανενας σας καμια ιδεα ; ευχαριστώ εκ των προτερων a.δοκιμασε με αλλο Pc μηπως κατι τρεχει με το Pc.ή δοκιμασε με ενα κινητο.β.κλεισε το wireless για δοκιμη ή αλλαξε τον κωδικο μην σε κλεβει κανεις αν και θα πρεπε και στο speedtest να εχεις μειωμενη ταχυτητα.μπορει κατι να εχει γινει και με τον browser.δοκιμασε και Hard reset το ρουτερ ή δοκιμασε και με αλλο ρουτερ αν εχεις. αν πχ τον ιο τον εφαγε μια συσκευη δικαιολογει την καθυστερηση σε ολες τις αλλες συσκευες ; πως το κοιταμε αυτο; αφηνεις μονο μια συσκευη πανω.απλα εκει θα πρεπε και στο speedtest Να ειχες λιγο μειωμενες ταχυτητες με το 11 τελικα παει πολυ καλα οποτε μενω σε αυτο να εισαι με καλωδιο ethernet εφοσον παιζεις και παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα