Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, εδώ και κανα μήνα που μου έστειλα από τον ΟΤΕ το speedport Entry 2i (το οποίο απλά το έβαλα και το συνδεσα στο Pc) έχω σοβαρό πρόβλημα... Ανα πολύ τακτά διαστήματα το ίντερνετ κολλάει  για 4-5 δεύτερα (καμιά λυχνία του router δεν δείχνει κάποια ένδειξη περίεργη όταν το κάνει) 

Δυστυχώς έβαλα το παλιό router (zte)μήπως και παίζει πάλι κανονικά αλλά πάλι τα ίδια(τι τα θελαν και μου στείλανε το router)...

Αν έχει συμβεί κανενός και ξέρει την λύση , θα του ήμουν υπόχρεος, καθώς gaming  έτσι δε γίνεται

ευχαριστώ εκ τον προτέρων !

Δημοσ.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τηλεφωνησεις στο ΟΤΕ για αρχη και να εξηγησεις το προβλημα σου.

Αυτο το εχω κανει... Αλλά δε τους βλεπω να ξερουνε πως θα φτιάξει... Δε βλεπουν καποιο προβλημα

Δημοσ.

εφοσον με 2 router κανει το ιδιο εχεις δοκιμασει με αλλο pc?αν εισαι ασυρματα εχεις δοκιμασει να μπεις με ethernet?το λεω γιατι μπορει να ειναι κολλημα του pc η και κολλημα του wireless.εκτος αν το margin της γραμμης πεφτει χαμηλα οποτε και σηκωνει πολλα errors.γραψε τα χαρακτηριστικα της γραμμης.επισης ζητα και fast path για καλυτερο gaming

Δημοσ.

2lcy9tl.png

με ethernet είναι συνδεδεμένο , θα δοκιμάσω και με άλλο pc..

Κάτι άλλο που μπορεί να έχει σχέση είναι μήπως αυτό το voip?? γιατί πριν ένα μήνα μου κάνανε προσφορά και μου στείλανε και το νέο router, και από την συνδεσμολογια έχω το τηλ πάνω στο router.. 

Δημοσ.

εισαι σε interleaved παρε το 13888 και ζητα αλλαγη σε fastpath και να προσπαθησε να παιξεις παιχνιδια! και πες μας εαν εχει αλλαξει κατι .

παντως σαν ρουτερ ειναι τελειο και πολυ καλο απο το zte το εχω καιρο και ουδεν προβλημα! .

αμα αποσυνχρονιζε θα στο εδειχνε αρα δεν υπαρχει τετοιο ζητημα .

Δημοσ.

καλησπερα παιδια είμαι στην hol και εχω netfaster iad 2, εδω και κατι μερες ενω στα speed test βγαζει οσα ΜΒ κατεβασμα πρεπει να βγαζει αργει αφορητα να φορτώσει σελιδες ειδικα το βραδυ και το φωτακι στο wlan και στο online ειναι μεν πρασινα αλλα αναβοσβήνουν σαν τρελά δοκιμασα reset το ενα το αλλο και τιποτα παιρνω τηλ στην χολ μου εχουν τραγουδακια για καμια ωρα πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω εχει κανενας σας καμια ιδεα ; ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημοσ.

καλησπερα παιδια είμαι στην hol και εχω netfaster iad 2, εδω και κατι μερες ενω στα speed test βγαζει οσα ΜΒ κατεβασμα πρεπει να βγαζει αργει αφορητα να φορτώσει σελιδες ειδικα το βραδυ και το φωτακι στο wlan και στο online ειναι μεν πρασινα αλλα αναβοσβήνουν σαν τρελά δοκιμασα reset το ενα το αλλο και τιποτα παιρνω τηλ στην χολ μου εχουν τραγουδακια για καμια ωρα πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω εχει κανενας σας καμια ιδεα ; ευχαριστώ εκ των προτερων

Τα λαμπάκια έτσι πρέπει να ανάβουν γιατί μεταφέρουν πακέτα δεδομένων. Το βράδυ είναι η λεγόμενη ώρα αιχμής που μπαίνουν όλοι στο ίντερνετ να χαζεψουν κτλ.

Τώρα παίζει και τι σύνδεση έχεις τη θόρυβο κτλ κτλ. Παίζουν πολλά.

Πάρε τη hol (Vodafone πλέον) και εξήγησε τους να δουν μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Εγώ πάντως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε αυτό που αναφέρεις όσον αφορά τη σύνδεση σου.

Μετά πάμε μήπως είναι κανένας ιός και τρώει bandwidth.

Δημοσ.

Τα λαμπάκια έτσι πρέπει να ανάβουν γιατί μεταφέρουν πακέτα δεδομένων. Το βράδυ είναι η λεγόμενη ώρα αιχμής που μπαίνουν όλοι στο ίντερνετ να χαζεψουν κτλ.

Τώρα παίζει και τι σύνδεση έχεις τη θόρυβο κτλ κτλ. Παίζουν πολλά.

Πάρε τη hol (Vodafone πλέον) και εξήγησε τους να δουν μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Εγώ πάντως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε αυτό που αναφέρεις όσον αφορά τη σύνδεση σου.

Μετά πάμε μήπως είναι κανένας ιός και τρώει bandwidth.

αν πχ τον ιο τον εφαγε μια συσκευη δικαιολογει την καθυστερηση σε ολες τις αλλες συσκευες ; πως το κοιταμε αυτο;

Δημοσ.

2dm6zc3.png

το έκανα fastpath...  η αλήθεια είναι ότι στο game ανέβηκαν τα fps αρκετά , αλλά παραμένει το πρόβλημα με το freeezarisma  του ιντερνετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...