georgesalo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια εδω και 2 βδομαδες εχω στειλει ενα κινητο στην lg για αλλαγή πλακετας με εγγύηση. Το κινητο ελέγχθηκε και τωρα ειναι στο στάδιο παραγγελίας ανταλλακτικου. Μηπως ξερει κανεις αν η πλακετα που παρήγγειλαν ειναι μεταχειρισμενη? Απο εξωτερικό την παρήγγειλαν? Ποσο καιρο θα κανει να ερθει? (Τους πηρα και μου ειπαν ουτε αυτη ξερουν)
pita_kontosouvli Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 όλες οι εταιρείες βάζουν ή καινούρια πλακέτα ή ανακατασκευασμένη. Συνήθως έρχονται ανακατασκευασμένες.
georgesalo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 όλες οι εταιρείες βάζουν ή καινούρια πλακέτα ή ανακατασκευασμένη. Συνήθως έρχονται ανακατασκευασμένες. Απο εξωτερικό? Ποσο καιρο κανουν περίπου ξερεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μην είσαι βιαστικός, όταν μπλέκεις με τους χαλβάδες των επίσημων θέλει υπομονή. Βρες ένα 2ο κινητό και άραξε μέχρι να σε ειδοποιήσουν.
georgesalo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μην είσαι βιαστικός, όταν μπλέκεις με τους χαλβάδες των επίσημων θέλει υπομονή. Βρες ένα 2ο κινητό και άραξε μέχρι να σε ειδοποιήσουν. Χαχαχα αυτο το εχω κανει ήδη, αλλά γιατι το λες αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί είναι αναξιόπιστοι, αγενείς και κάνουν και μισές δουλείες. Από προσωπική εμπειρία.
georgesalo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Κατάλαβα οποτε με λιγα λογια το κινητο θα το δω μετα απο εναν μηνα? Απο αγενεια ισχυει δεν μ απαντανε στα ιμειλ ουτε στα live chat
karabill93 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 φιλε και γω το ιδιο εχω παθει και με εστειλαν για πιστωση προιντος. το ειχα στειλει απο 24 αυγουστου μετα απο 2 βδομαδες το κοιταξαν και μετα απο αλλη μια μου λενε πιστωση ποριοντος. και δν ξερουν τι ποσο θα ειναι αυτο μου ειπαν στο service
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα