Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εδω και 2 βδομαδες εχω στειλει ενα κινητο στην lg για αλλαγή πλακετας με εγγύηση. Το κινητο ελέγχθηκε και τωρα ειναι στο στάδιο παραγγελίας ανταλλακτικου. Μηπως ξερει κανεις αν η πλακετα που παρήγγειλαν ειναι μεταχειρισμενη? Απο εξωτερικό την παρήγγειλαν? Ποσο καιρο θα κανει να ερθει? (Τους πηρα και μου ειπαν ουτε αυτη ξερουν)

Δημοσ.

όλες οι εταιρείες βάζουν ή καινούρια πλακέτα ή ανακατασκευασμένη. Συνήθως έρχονται ανακατασκευασμένες.

Απο εξωτερικό? Ποσο καιρο κανουν περίπου ξερεις?

Δημοσ.

Μην είσαι βιαστικός, όταν μπλέκεις με τους χαλβάδες των επίσημων θέλει υπομονή. Βρες ένα 2ο κινητό και άραξε μέχρι να σε ειδοποιήσουν.

Δημοσ.

Μην είσαι βιαστικός, όταν μπλέκεις με τους χαλβάδες των επίσημων θέλει υπομονή. Βρες ένα 2ο κινητό και άραξε μέχρι να σε ειδοποιήσουν.

Χαχαχα αυτο το εχω κανει ήδη, αλλά γιατι το λες αυτό? :P

Δημοσ.

Γιατί είναι αναξιόπιστοι, αγενείς και κάνουν και μισές δουλείες. Από προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.

Κατάλαβα οποτε με λιγα λογια το κινητο θα το δω μετα απο εναν μηνα? Απο αγενεια ισχυει δεν μ απαντανε στα ιμειλ ουτε στα live chat

Δημοσ.

φιλε και γω το ιδιο εχω παθει και με εστειλαν για πιστωση προιντος. το ειχα στειλει απο 24 αυγουστου μετα απο 2 βδομαδες το κοιταξαν και μετα απο αλλη μια μου λενε πιστωση ποριοντος. και δν ξερουν τι ποσο θα ειναι αυτο μου ειπαν στο service

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...