Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω ένα free πρόγραμμα επανάκτησης δεδομένων για να το χρησιμοποιήσω σε έναν σκληρό δίσκο που έχει "πεθάνει". Θέλω να σώσω κάποια πολύ σημαντικά αρχεία για μένα. Αρχεία 5 χρόνων...

Ξέρω, έκανα μεγάλη βλακεία που τα είχα αποθηκευμένα σε ένα μόνο σημείο, αλλά όλο ανέβαλλα τη διαδικασία να τα αποθηκεύσω κι αλλού. Και τώρα την έπαθα!

Το θέμα μου είναι πως δεν είμαι σε θέση να το πληρώσω, και ξέρω πως τα περισσότερα ζητάνε κάποια χρήματα για να κάνουν ολοκληρωμένα τη δουλειά.

Όποιος έχει να προτείνει κάτι, παρακαλώ ας το κάνει - η ανάγκη να σώσω τουλάχιστον τα περισσότερα είναι μεγάλη.

Να 'στε καλά.

Δημοσ.

Όπως ανέφερε και ο tsilitheo1, το Recuva είναι ένα δωρεάν και αξιόπιστο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων.

Το recuva το έχω δοκιμάσει, αλλά χρειάζεται κάποιο licence key για να κάνει recovery τα αρχεία μου, αλλιώς σώζει αρχεία μέχρι 64Kb.

Μόλις το δοκίμασα σε ένα αρχείο 232kb, το ανέκτησε άμεσα.
Δημοσ.

Φιλε μου εχω την εντυπωση οτι εσυ κατεβασες την προφεσιοναλ βερσιον... Στο λινκ μου σου δινω την free

Θα το δοκιμάσω, δεν αποκλείεται να είναι όπως το λες. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Η free δεν προσφερει οσα η προφεσιοναλ αλλα σε αυτα που προσφερει δεν εχει περιορισμους που ισως(δεν την εχω κατεβασει) εχει η προφεσιοναλ

Δημοσ.

Η free δεν προσφερει οσα η προφεσιοναλ αλλα σε αυτα που προσφερει δεν εχει περιορισμους που ισως(δεν την εχω κατεβασει) εχει η προφεσιοναλ

Τα δεδομένα θα τα επανακτήσει στην αρχική τους μορφή, κανονικά; Γιατί εγώ αυτή που είχα κατεβάσει (που δεν αποκλείεται να είναι η ίδια γιατί είχα το ίδιο ακριβώς .exe), ναι μεν έβρισκε τα αρχεία αλλά δεν τα αποθήκευε αν τυχόν ήταν πάνω από 65kB. π.χ. μια φωτογραφία θα την έδειχνε κομμένη, ούτε τη μισή.

Δημοσ.

Τα δεδομένα θα τα επανακτήσει στην αρχική τους μορφή, κανονικά; Γιατί εγώ αυτή που είχα κατεβάσει (που δεν αποκλείεται να είναι η ίδια γιατί είχα το ίδιο ακριβώς .exe), ναι μεν έβρισκε τα αρχεία αλλά δεν τα αποθήκευε αν τυχόν ήταν πάνω από 65kB. π.χ. μια φωτογραφία θα την έδειχνε κομμένη, ούτε τη μισή.

Η δυνατότητα ανάκτησης έχει σχέση και με την κατάσταση του διαγεγραμμένου αρχείου.

Αν για παράδειγμα είναι "Πολύ χαμηλή" ("Very poor") τότε αυτό θα ανακτηθεί μερικώς ή καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...