Προς το περιεχόμενο

lg dead pixel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στην lg hellas. 

Εγώ που το έπαθα σε μία DELL πήρα τηλέφωνο και την άλλη μέρα είχα την νέα στην πόρτα μου.

δεν δίνουν όλες οι Dell 0 pixel αν δεν κάνω λάθος.

Ποια σειρά οθόνης είχες U ή P ; 

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν δίνουν όλες οι Dell 0 pixel αν δεν κάνω λάθος.

Εγώ με Dell ultrasharp με ένα dark pixel έφαγα άκυρο πέρσι. Αλλάζουν στο 1 bright ή 6 dark. 

Δημοσ.

Εγώ με Dell ultrasharp με ένα dark pixel έφαγα άκυρο πέρσι. Αλλάζουν στο 1 bright ή 6 dark. 

Premium εγγύηση οθόνης

Η Premium εγγύηση οθόνης Dell5 παρέχει δωρεάν αντικατάσταση οθόνης κατά την περίοδο ισχύος της Περιορισμένης εγγύησης υλικού7 εάν βρεθεί έστω και ένα ελαττωματικό pixel.

http://www.dell.com/gr/p/dell-u2414h/pd

Δημοσ.

Premium εγγύηση οθόνης

Η Premium εγγύηση οθόνης Dell5 παρέχει δωρεάν αντικατάσταση οθόνης κατά την περίοδο ισχύος της Περιορισμένης εγγύησης υλικού7 εάν βρεθεί έστω και ένα ελαττωματικό pixel.

http://www.dell.com/gr/p/dell-u2414h/pd

Εννοούν bright Pixel. Στα dark τρώς άκυρο.

post-377367-0-58501400-1483000479_thumb.png
  • Like 1
Δημοσ.

Doa=Dead or arrival. Dead=Να μην λειτουργει/αναβει καν η οθονη,οχι αν εμφανισει καποιο προβλημα στις πρωτες 7μερες εκτως αν αναφερεται συγκεκριμενα στην εγγυηση του καταστηματος για οποιοδηποτε προβλημα.

Είναι damage of arrival όχι dead. Εμένα από polytope μου την αλλάξανε 3 φορές με καμμένο pixel. Δε ξέρω αν κάποιοι το χρησιμοποιούν διαφορετικά και εννοώ από τα καταστήματα. Πάντως η διαδικασία ακολουθήθηκε κανονικά παρόλο που στα πλαίσια της εγγύησης για την Asus δεν καλύπτεται ένα καμμένο pixel..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...