Προς το περιεχόμενο

lg dead pixel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update : γελοιοι τυποι και στο service lg , με πηραν σημερα και μου λενε ελα να την παρεις δεν γινεται αντικατασταση , ενω την πεμπτη μου ειπαν περιμενουμε αντικατασταση . Στην lg μου λενε οτι "εδω βλεπουμε οτι εχει παραγγελθει ανταλλακτικο",. Τους λεω καποιος απο ολους κοροιδευει , η πουλαει τα ανταλλακτικα που παιρνει , και μετα μου λενε κλεισε να σε παρουμε σε 30 λεπτα να δουμε τι εχει γινει . Αναμενω

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κοιτα κ μενα κομπλε ειναι/απλα ενα πιξελ φαινεται σκουρο σε λευκο φοντο.κ το βλεπεις μονο αν πας τερμα κοντα στην οθονη και βαλεις λευκο φοντο/ σε πραγματικη χρηση δεν το καταλαβαινεις σχεδον ποτε/ απλα γ το γαμωτο το εψαξα κι γω κ την εστειλα να την δουν

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, το συμπέρασμα ποιο είναι;

Εγώ θέλω να πάρω τη συγκεκριμένη οθόνη και είμαι Θεσσαλονίκη.Πείτε μου από που να την πάρω έτσι ώστε να μην έχω προβλήματα με εγγυήσεις και τέτοια; Ή να μην την πάρω καθόλου και να δω κάποια άλλη;

Δημοσ.

Εγώ θέλω να πάρω τη συγκεκριμένη οθόνη και είμαι Θεσσαλονίκη.Πείτε μου από που να την πάρω έτσι ώστε να μην έχω προβλήματα με εγγυήσεις και τέτοια; Ή να μην την πάρω καθόλου και να δω κάποια άλλη;

η οθονη ειναι πολυ καλη, αξιζει τα λεφτα της. απλα για να εχεις, χωρις γιατι και πως, πληρη εγγυηση απο την lg με εγγυηση  0καμμενα πιξελ παρτην απο μαγαζι που την εχει φερει επισημα ελλαδα// να την καλυπτει σιγουρα η ελληνικη αντιπροσωπεια lg.

νομιζω τα γνωστα μαγαζια ειναι επισημες εισαγωγες/λογικα κ το you

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις αμφιβολιες ασ΄τους να την φερουν και στη παραλαβη πεσ΄τους να την ανοιξουν για να δεις αν ειναι ενταξει

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω , η οθονη σαν οθονη ειναι μια χαρα . Και αυτοθεραπευεται?? Χαχα , λοιπον οπως ειπα πριν , το service τελικα μου ειπε οτι δεν γινεται αντικατασταση ουτε repair , γιατι ειναι μονο 2 πιξελ οπως μου ειπαν . Επι λεξη: "ο τεχνικος 2 πιξελ βρηκε , αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα λογω οτι χρειαζονται 5 και πανω." Τωρα τα περιεργο : Την εφερα σπιτι την συνδεσα και δεν υπαρχουν τα καμμενα!εχουν εξαφανιστει , δεν υπαρχει τιποτα... Λετε απτα περα δωθε να εφαγε κανα κοπανημα και να ξεκολλησαν?

• Like 1
Δημοσ.

Πριν απο 10 μερες παρελαβα και εγω μια LG 27UD68 απο lambdatek και ευτυχως ουτε καμμενο πιξελ ουτε τπτ ... και η οθονη πραγματικα ειναι φοβερη .... εχω μια 290Χ hybrid και με το freesync παιζω σε 4Κ χωρις κανενα προβλημα ...

• Like 2
Δημοσ.

Πριν απο 10 μερες παρελαβα και εγω μια LG 27UD68 απο lambdatek και ευτυχως ουτε καμμενο πιξελ ουτε τπτ ... και η οθονη πραγματικα ειναι φοβερη .... εχω μια 290Χ hybrid και με το freesync παιζω σε 4Κ χωρις κανενα προβλημα ...

Και εγώ τελικά παρήγγειλα απο Amazon.de. Πέμπτη την έστειλαν Σάββατο παρελαβα.Κανενα πιχελ καμμενο.

Τρια τηλεφωνα πηρα την LG να μου πουν απο που μπορω να την παρω εδω Ελλαδα και ποτε,και ακομα με παιρνουν τηλεφωνο.Τουλαχιστον με ενημερωσαν απο Msystems.gr οτι θα αργησει η παραλαβή(Ιαν 17) οπότε πήρα απο αμαζον να ξεμπερδεύω.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ τελικά παρήγγειλα απο Amazon.de. Πέμπτη την έστειλαν Σάββατο παρελαβα.Κανενα πιχελ καμμενο.

Τρια τηλεφωνα πηρα την LG να μου πουν απο που μπορω να την παρω εδω Ελλαδα και ποτε,και ακομα με παιρνουν τηλεφωνο.Τουλαχιστον με ενημερωσαν απο Msystems.gr οτι θα αργησει η παραλαβή(Ιαν 17) οπότε πήρα απο αμαζον να ξεμπερδεύω.

δηλαδή τώρα έχεις 2 οθόνες? η χαλασμένη τι έγινε?

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή τώρα έχεις 2 οθόνες? η χαλασμένη τι έγινε?

Έγραψα πιο πισω

Την έστειλα πίσω στο eshop και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Εντωμεταξύ αυτοι την έβαλαν στο stock house δεν την επεστρεψαν στην LG.

Tοτε την ειχαν 440 τωρα την βλεπω στα 395

Δημοσ.

Έγραψα πιο πισω

Την έστειλα πίσω στο eshop και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Εντωμεταξύ αυτοι την έβαλαν στο stock house δεν την επεστρεψαν στην LG.

Tοτε την ειχαν 440 τωρα την βλεπω στα 395

Γλτυσωσες φίλε μου καλε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

update

καλη χρονια να εχουμε// σημερα μετα απο καιρο η κουριερ μου εφερε ΝΕΑ οθονη απο lg/

να θυμησω οτι την ειχα παρει απο eshop, ειχε καμενο πιξελ/ αρχικα την εστειλα eshop δεν ειδαν καν το πιξελ (και καλα)/ μετα πηρα lg και μου ειπε ο 1ος οτι δεν καλυπτουμε απο eshop/ ξαναπηρα, το σηκωσε αλλος, του ειπα το προβλημα, δεν με ρωτησε καν απο που την πηρα και εδωσε εντολη να ρθουν να την παρουν.

ετσι και εγινε, ηρθε κουριερ την πηρε/ μετα το αφησα να δω τι θα κανουν/  ε μετα απο μερικες μερες μου ζητησαν στο μειλ το αποδεικτικο για να προχωρησει η διαδικασια αντικαταστασης/ η καλη κοπελα της lg προχωρησε το θεμα. και σημερα μετα το 3ημερο ηρθε η νεα σουπερ ντουπερ lg.

τους αφησα δλδ μονοι τους να το προχωρησουν χωρις πολλα πολλα, αφου δεν ειπαν τπτ/

προς ενημερωση η νεα επισημη οθονη εχει ενα εξτρα χαρτι/ οτι εχει γινει ελεγχος και calibration/και τ κουτι εχει αυτοκολλητο 0πιξελ εγγυηση//

αυτα δεν τα ειχε η 1η οθονη απο eshop.

εν κατακλειδι, πηρα νεα οθονη απο lg κομπλε/ το σερβις της lg ειναι κομπλε/ ο συνδιασμος lg/eshop δεν ειναι και ο καλυτερος/

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...