Προς το περιεχόμενο

lg dead pixel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις με ενημέρωσαν οσον αφορά την lg 23mp68vq ,δεν υπάρχει απόθεμα για αντικατάσταση...ξεπουλησαν....

αρα πιστωτικό ή επιστροφή...υπεροχα..

Τυχερος εισαι.Ζητα επιστροφη χρηματων και αγορασε την απο αλλου την οθονη,κατα προτιμηση απο επισημο μεταπωλητη

https://www.bestprice.gr/item/2154858680/lg-23mp68vq-p.html?fromq=lg+23mp68vq

https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html?keyphrase=lg+23mp68vq

ή περιμενεις τωρα τα Χριστουγεννα μηπως μπει καμια αλλη εκπτωση. Για παραδειγμα στα black friday που μας περασαν πριν 10 μερες ειδαμε μεχρι και 32αρες full hd τηλεορασεις σχεδον στα χρηματα αυτα(175-189ευρω).

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παντως που ειχα παραγγειλει την LG 27MP68HM τελικα την ακυρωσα ( παλι καλα που ηταν τηλεφωνικα και δεν ειχα πληρωσει )

Επισης ειδα οτι μολις την παραγγειλα τηλεφωνικα το αποθεμα πηγε στο 0 με Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 4-7 εργάσιμες ημέρες ....

Αρα τι εγγυηση να δωσει για zero pixel αφου δεν εχει ουτε ενα κομματι να κανει αντικατασταση .

Πηγα στα σιγουρα και πηρα την LG 27MP58VQ-P Ελληνικης αντιπροσωπείας ! ! !

Τελικα απο οτι βλεπω σοφα επραξα ! ! ! ! !

Δημοσ.

Τελικα απο οτι βλεπω σοφα επραξα ! ! ! ! !

Ειναι γνωστο εδω και χρονια τι παιζει οσον αφορα το eshop,τις προσφορες του,το service του και την διαθεσιμοτητα του. Καταλαβαινω οτι οσον αφορα ατομα απο επαρχια ειναι μια πολυ συμφερουσα επιλογη αλλα πραγματικα παιδια προτιμηστε μεγαλες αλυσιδες με λιγα χρηματα παραπανω να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.

Εδω ειχε βγαλει το eshop σε crazy sundays την γνωστη 23αρα LG και συμφορουμιτης που εκανε παραγγελια τον ειδοποιησαν μετα απο 3εβδομαδες οτι ακομα δεν την ειχαν παραλλαβει και προφανως και ακυρωσε την παραγγελια. Αλλοι εχουν ριξει παραγγελια για παιχνιδι που εχει κυκλοφορησει εδω και 2μερες και ακομα δεν εχουν ενημερωση για το αν θα παραλλαβουν ή οχι.

Δημοσ.

Τυχερος εισαι.Ζητα επιστροφη χρηματων και αγορασε την απο αλλου την οθονη,κατα προτιμηση απο επισημο μεταπωλητη

https://www.bestprice.gr/item/2154858680/lg-23mp68vq-p.html?fromq=lg+23mp68vq

https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html?keyphrase=lg+23mp68vq

ή περιμενεις τωρα τα Χριστουγεννα μηπως μπει καμια αλλη εκπτωση. Για παραδειγμα στα black friday που μας περασαν πριν 10 μερες ειδαμε μεχρι και 32αρες full hd τηλεορασεις σχεδον στα χρηματα αυτα(175-189ευρω).

Καλα τυχερο δεν με λες ...αφου στην τελικη εχασα την προσφορα  :-( !Να αγορασω την ιδια με +25-30 e  δεν μου παει η καρδια. Θα περιμενω μπας και παιξει τιποτα αλλο προσεχως.

Επισης ειναι απολυτως φυσιολογικο να αγοραζει κανεις απο το eshop  με τα οποια στραβα και μονο λογω υπαρξης φυσικων καταστηματων παντου .

Αληθεια ποιες ειναι οι μεγαλες αλυσίδες?

Δημοσ.

και γω περιμενω ν δω τι θα με πουν. εγω 2 μερες την ειχα κ την επεστρεψα λογω καμμενου πιξελ. πιστωτικο τι να το κανω εγω την οθονη ηθελα..

αν δεν εχουν αλλη θα ζητησω τα χρηματα μου και την παιρνω απο αλλου

Δημοσ.

Καλα τυχερο δεν με λες ...αφου στην τελικη εχασα την προσφορα  :-( !Να αγορασω την ιδια με +25-30 e  δεν μου παει η καρδια. Θα περιμενω μπας και παιξει τιποτα αλλο προσεχως.

Επισης ειναι απολυτως φυσιολογικο να αγοραζει κανεις απο το eshop  με τα οποια στραβα και μονο λογω υπαρξης φυσικων καταστηματων παντου .

Αληθεια ποιες ειναι οι μεγαλες αλυσίδες?

Media markt,Κωτσοβολος,Πλαισιο,public,Γερμανος.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα ηρθαν απο lg και την πηραν και αποτι μου παν θα μου αλλαξουν το πανελ , τωρα δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερα μετα θα δουμε :P

Δημοσ.

Εμενα ηρθαν απο lg και την πηραν και αποτι μου παν θα μου αλλαξουν το πανελ , τωρα δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερα μετα θα δουμε :P

απο eshop την πηρες; μιλησες καθολου μ eshop ή την πηγες κατευθειαν lg;

Δημοσ.

απο eshop την πηρες; μιλησες καθολου μ eshop ή την πηγες κατευθειαν lg;

Μιλησα με eshop και με εγραψαν κανονικα , μου λενε εμεις δεν καλυπτουμε 1-2 πιξελ . Μετα πηρα την lg και μου καταχωρησαν το προβλημα , και μου ειπαν να καλεσω το service που συνεργαζονται "μανολοπουλος" . Πηρα αυτους και ηρθαν την επομενη εργασιμη μερα ,(Δευτερα) , και την παρελαβαν . Μου ειπαν επειδη ειναι απο eshop, μαλλον θα μου αλλαξουν πανελ. Αλλα σημερα με καλεσαν και μου ειπαν οτι η lg εχει εγκρινει αντικατασταση με καινουρια .

Δημοσ.

Exω παραγγείλει και εγω την lg που ειχε σε προσφορά το eshop αλλα λογο απεργίας τω πλοίων δεν εχει σταλεί λετε να την ακυρώσω ?

Φοβάμαι μην μου στείλουν και καποια που εχει επιστραφεί με καμενο πιξελ γιατι πριν κανω την παραγγελία  για ενα διάστημα ειχε εξαντληθεί. ,υπάρχει τετοια περίπτωση?

Να πω βεβαια οτι με το συγκεκριμένο κατάστημα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα και 2-3 φορες που εχω επιστρέψει προϊόντα(χαμηλότερης αξίας ).

Δημοσ.

Μιλησα με eshop και με εγραψαν κανονικα , μου λενε εμεις δεν καλυπτουμε 1-2 πιξελ . Μετα πηρα την lg και μου καταχωρησαν το προβλημα , και μου ειπαν να καλεσω το service που συνεργαζονται "μανολοπουλος" . Πηρα αυτους και ηρθαν την επομενη εργασιμη μερα ,(Δευτερα) , και την παρελαβαν . Μου ειπαν επειδη ειναι απο eshop, μαλλον θα μου αλλαξουν πανελ. Αλλα σημερα με καλεσαν και μου ειπαν οτι η lg εχει εγκρινει αντικατασταση με καινουρια .

εμενα μου ειπαν απο eshop οτι την τσεκαραν και δεν βρηκε ο τεχνικος κανενα καμμενο πιξελ. τους ειπα ν μου την στειλουν πισω να την δουμε επι τοπου μαζι/τι ν παω φαινοταν το πιξελακι, λετε να εφτιαξε μονο του; αν δεν βγαλω ακρη θα παρω τηλ lg κι εγω

Δημοσ.

εμενα μου ειπαν απο eshop οτι την τσεκαραν και δεν βρηκε ο τεχνικος κανενα καμμενο πιξελ. τους ειπα ν μου την στειλουν πισω να την δουμε επι τοπου μαζι/τι ν παω φαινοταν το πιξελακι, λετε να εφτιαξε μονο του; αν δεν βγαλω ακρη θα παρω τηλ lg κι εγω

άλλη φορα file μου χωρίς παρεξήγηση από το πλαίσιο, πριν την αγοράσεις στην ανοίγουν- έχεις ταλαιπωρηθεί παρα πολύ.

Δημοσ.

23mp68vq-p απο τα crazy sundays 137ε....ειναι αριστη.... (προσωπικα πιστευω οτι ειναι λιγα τα ελλατωματικα σε σχεση με τα κομματια που εχουνε πουλησει αλλιως θα ειχαμε γεμισει θεματα) οσοι πηραμε καλη οθονη δεν εχουμε λογο να ανοιξουμε καποιο θεμα

• Like 1
Δημοσ.

23mp68vq-p απο τα crazy sundays 137ε....ειναι αριστη.... (προσωπικα πιστευω οτι ειναι λιγα τα ελλατωματικα σε σχεση με τα κομματια που εχουνε πουλησει αλλιως θα ειχαμε γεμισει θεματα) οσοι πηραμε καλη οθονη δεν εχουμε λογο να ανοιξουμε καποιο θεμα

και μενα αριστη ηταν δεν λεω...απλα εβαλα λευκο φοντο κ κολλησα μπροστα στην οθονη και εντοπισα ενα πιξελακι που δεν ηταν λευκο/ αν υπαρχει και οταν μου την γυρισουν θα μιλησω με Lg απευθειας

• Like 1
Δημοσ.

και μενα αριστη ηταν δεν λεω...απλα εβαλα λευκο φοντο κ κολλησα μπροστα στην οθονη και εντοπισα ενα πιξελακι που δεν ηταν λευκο/ αν υπαρχει και οταν μου την γυρισουν θα μιλησω με Lg απευθειας

Συμφωνω ειναι πολλοι που δεν θα ασχοληθουν καν , η δεν θα δουν καν 1 πιξελ , αλλα απαξ και το δεις , την πατησες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...