villasg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 @teosard καποια ενημερωση τελικα τι εγινε ?
teosard Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 @teosard καποια ενημερωση τελικα τι εγινε ? Την επέστρεψα την Δευτέρα στο eshop Κατερίνης την ελέγξανε για φθορές επικοινώνησαν με τα κεντρικά για να διασταυρώσουν οτι εχει zero dead pixel εγγυηση (για να ισχύσει το DOA)και την έστειλαν Αθηνα. Εχθες που μίλησα το πρωι μου ειπαν οτι θα παραλάβουν απόγευμα όποτε πιστεύω σήμερα ελπίζω να την ελέγξει το service και να μου πουν.Μπλεξιμο....
Βαγγ3λης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα μια lg 23mp68vq απο eshop, εχει ενα λευκο pixel κεντρικα, που φαινεται μονο σε μαυρο φοντο. Υπαρχει περιπτωση να ακολουθησουν κι αλλα στο μελλον λογω αυτου?? γιατι αν δεν παιζει προβλημα να μην ασχοληθω με αλλαγη οθονης Τελικά οι περισσότερες lg 23mp68vq από το eshop έχουν καμμένα-αναμμένα πιξελ,πολύ ανησυχητική σύμπτωση,πάντως μόνο τυχαίο δεν πρέπει να είναι.
KINGLUCAS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 καλά που τα γράφετε δεν αγοράζω ποτε από κίτρινο μονο από τον κόκκινο και τέλεια υποστηρίξει
teosard Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 καλά που τα γράφετε δεν αγοράζω ποτε από κίτρινο μονο από τον κόκκινο και τέλεια υποστηρίξει το κοκκινο ποιο ειναι?
KINGLUCAS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 το κοκκινο ποιο ειναι? plaisio black and red
teosard Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 plaisio black and red Α καλα καταλαβα.. Εχει φάει μεγάλο X και αυτο πριν απο χρονια και πιστεψε με εχω δωσει πολλα λεφτα και στα 2 μαγαζια. Και ο λόγος φυσικά που δεν ξαναπηρα τίποτα ήταν λόγοι εγγύησης. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εγώ ότι πάθω το πάω άμεσα πίσω αλλαγές γίνονται στο κόκκινο "φιλεμου" πατα στα link μου να δεις ουδέν πρόβλημα ποτε
teosard Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εγώ ότι πάθω το πάω άμεσα πίσω αλλαγές γίνονται στο κόκκινο "φιλεμου" πατα στα link μου να δεις ουδέν πρόβλημα ποτε Δεν ξερω τι κανουν τωρα και αν βαλανε μυαλο αλλα εμενα απο πελατη με εχασαν. Γιατι οταν αγοραζα καρτα γραφηκων 550ευρω την επέστρεφα με προβλημα μετα απο 1 χρόνο και μου λέγαν θα σου κόψω πιστωτικό 60 ευρώ...Αστα μην μου τα θυμίζεις... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εγώ file μου πριν 9 χρονια είχα πάρει ένα PC χάλασε πήγα εκεί και μου δώσαν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
JeZus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) lg 23mp68vq απο eshop κι εγω// με κανετε να τσεκαρω κι εγω και εντοπισα ενα πιξελακι σκουρο που φαινεται σε λευκο φοντο πιο πολυ. διορθωνεται αυτο; ή να την παω πισω λετε; ΕΞΕΛΙΞΗ επιβεβαιωνω κανονικα οτι ισχυει το 0πιξελ στο eshop/ την επιστρεφω κι εγω γιατι απο τοτε που το εντοπισα το πιξελακι μου χει κολλησει στο ματι/ καλη μας αναμονη τωρα Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2016 από JeZus 1
raconteurs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και γω την εστειλα σημερα τελικα και οτι γινει, η αληθεια ειναι οτι ουτε καν θα το προσεχα αν δεν το ψαχνα αλλα ειναι να μην σου μπει στο μυαλο. Για το γμτ λοιπον.
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Α καλα καταλαβα.. Εχει φάει μεγάλο X και αυτο πριν απο χρονια και πιστεψε με εχω δωσει πολλα λεφτα και στα 2 μαγαζια. Και ο λόγος φυσικά που δεν ξαναπηρα τίποτα ήταν λόγοι εγγύησης. Μην δινεις σημασια στον παραπανω συμφορουμιτη.Διαφημιση στο καταστημα κανει εδω και καιρο στο forum. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μην δινεις σημασια στον παραπανω συμφορουμιτη.Διαφημιση στο καταστημα κανει εδω και καιρο στο forum. ειτε εχει μετοχες ειτε δουλευει εκει μεσα δεν εξηγειτε αλλιως 1
kastor-Ntouts Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Απαντω εδω για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Ειχα γραψει στο pinned πανω για την οθονη που μου ηρθε προχθες απο crazysundays με 1 καμμενο πιξελ. (Μαυρο). Μιλησα με lg και μου ειπαν να επικοινωνησω με το service (πλατεια αττικης) μανωλοπουλος. Τι λετε ?Να ξαναπαρω lg να τους πρηξω η να αφησω να ερθει το service? Φοβαμαι μη χασω το <<πλεονεκτημα>> της πρωτης βδομαδας. Btw δεν με ενοχλει πολυ το πιξελ το μαυρο , αλλα γιατι να παιρνω καινουριο πραγμα με καμμενα πιξελ ? Το πληρωσα , ειναι για το γαμωτο που λεμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα