Προς το περιεχόμενο

lg dead pixel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@teosard

καποια ενημερωση τελικα τι εγινε ?

Την επέστρεψα την Δευτέρα στο eshop Κατερίνης την ελέγξανε για φθορές επικοινώνησαν με τα κεντρικά για να διασταυρώσουν οτι εχει zero dead pixel εγγυηση (για να ισχύσει το DOA)και την έστειλαν Αθηνα. Εχθες που μίλησα το πρωι μου ειπαν οτι θα παραλάβουν απόγευμα όποτε πιστεύω σήμερα ελπίζω να την ελέγξει το service και να μου πουν.Μπλεξιμο....

Δημοσ.

Παρελαβα μια  lg 23mp68vq  απο eshop, εχει ενα λευκο pixel κεντρικα, που φαινεται μονο σε μαυρο φοντο. 

Υπαρχει περιπτωση να ακολουθησουν κι αλλα στο μελλον λογω αυτου??

γιατι αν δεν παιζει προβλημα να μην ασχοληθω με αλλαγη οθονης

Τελικά οι περισσότερες lg 23mp68vq  από το eshop έχουν καμμένα-αναμμένα πιξελ,πολύ ανησυχητική σύμπτωση,πάντως μόνο τυχαίο δεν πρέπει να είναι.

Δημοσ.

καλά που τα γράφετε

δεν αγοράζω ποτε από κίτρινο

μονο από τον κόκκινο και τέλεια υποστηρίξει

το κοκκινο ποιο ειναι?

Δημοσ.

plaisio black and red

Α καλα καταλαβα..

Εχει φάει μεγάλο X και αυτο πριν απο χρονια και πιστεψε με εχω δωσει πολλα λεφτα και στα 2 μαγαζια.

Και ο λόγος φυσικά που δεν ξαναπηρα τίποτα ήταν λόγοι εγγύησης.

• Like 1
Δημοσ.
εγώ ότι πάθω το πάω άμεσα πίσω αλλαγές γίνονται στο κόκκινο "φιλεμου"

πατα στα link μου να δεις

ουδέν πρόβλημα ποτε

Δημοσ.

εγώ ότι πάθω το πάω άμεσα πίσω αλλαγές γίνονται στο κόκκινο "φιλεμου"

πατα στα link μου να δεις

ουδέν πρόβλημα ποτε

Δεν ξερω τι κανουν τωρα και αν βαλανε μυαλο αλλα εμενα απο πελατη με εχασαν.

Γιατι οταν αγοραζα καρτα γραφηκων 550ευρω την επέστρεφα με προβλημα μετα απο 1 χρόνο και μου λέγαν θα σου κόψω πιστωτικό 60 ευρώ...Αστα μην μου τα θυμίζεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lg 23mp68vq  απο eshop κι εγω// με κανετε να τσεκαρω κι εγω και εντοπισα ενα πιξελακι σκουρο που φαινεται σε λευκο φοντο πιο πολυ. διορθωνεται αυτο; ή να την παω πισω λετε;

ΕΞΕΛΙΞΗ

επιβεβαιωνω κανονικα οτι ισχυει το 0πιξελ στο eshop/ την επιστρεφω κι εγω γιατι απο τοτε που το εντοπισα το πιξελακι μου χει κολλησει στο ματι/ καλη μας αναμονη τωρα

Επεξ/σία από JeZus
  • Like 1
Δημοσ.

Και γω την εστειλα σημερα τελικα και οτι γινει, η αληθεια ειναι οτι ουτε καν θα το προσεχα αν δεν το ψαχνα

αλλα ειναι να μην σου μπει στο μυαλο.

Για το γμτ λοιπον.

Δημοσ.

Α καλα καταλαβα..

Εχει φάει μεγάλο X και αυτο πριν απο χρονια και πιστεψε με εχω δωσει πολλα λεφτα και στα 2 μαγαζια.

Και ο λόγος φυσικά που δεν ξαναπηρα τίποτα ήταν λόγοι εγγύησης.

Μην δινεις σημασια στον παραπανω συμφορουμιτη.Διαφημιση στο καταστημα κανει εδω και καιρο στο forum.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μην δινεις σημασια στον παραπανω συμφορουμιτη.Διαφημιση στο καταστημα κανει εδω και καιρο στο forum.

ειτε εχει μετοχες ειτε δουλευει εκει μεσα δεν εξηγειτε αλλιως

• Like 1
Δημοσ.

Απαντω εδω για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Ειχα γραψει στο pinned πανω για την οθονη που μου ηρθε προχθες απο crazysundays με 1 καμμενο πιξελ. (Μαυρο). Μιλησα με lg και μου ειπαν να επικοινωνησω με το service (πλατεια αττικης) μανωλοπουλος. Τι λετε ?Να ξαναπαρω lg να τους πρηξω η να αφησω να ερθει το service? Φοβαμαι μη χασω το <<πλεονεκτημα>> της πρωτης βδομαδας. Btw δεν με ενοχλει πολυ το πιξελ το μαυρο , αλλα γιατι να παιρνω καινουριο πραγμα με καμμενα πιξελ ? Το πληρωσα , ειναι για το γαμωτο που λεμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...