Προς το περιεχόμενο

lg dead pixel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρατηρησα σημερα στην 23MP65 οθονη μου ενα dead pixel, η οθωνη αγοραστικε το 2015 απο eshop.gr, ξερεται πια ειναι η διαδικασια για αλλαγη (χρονος,αν καλυπτεται απο εγγυηση) απλα ρωταω γιατι ειναι 1 μονο το πιχελ και δν φαίνεται αν δεν το παρατηρείς (δυσκολεύτηκα να το βγαλω φωτογραφια και να φαινεται) και θελω να δω αν συμφερει να μπλεξω με την εγγυηση !

post-224075-0-87202600-1473431999_thumb.jpg

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδη τα εχω περασει και ξερω την διαδικασια.

Παιρνεις την lg τηλεφωνο.Αν θυμαμαι ζητανε το s/n της οθονης και την αποδειξη αγορας.Η αντικατασταση θα γινει με ανακατασκευασμενη οθονη.Αν δεν εχουν το ιδιο μοντελο θα δου δωσουν νεοτερο.Αλλα προτεινω να μην το κανεις.

Δεν ξερεις τι κομματι θα σου πεσει.Μπορει η οθονη που θα στειλουν να εχει καμμενα πιξελ.Για μενα μην ασχοληθεις.Το πιξελακι που εχει η οθονη ειναι σχεδον αορατο.Ειναι καθαρα ψυχολογικο θεμα.Στην λειτουργια της οθονης δεν ενοχλει.Με το καιρο δεν θα θυμασαι που βρισκεται το καμμενο πιξελ.

• Like 5
Δημοσ.

για την dell ειχα ακουσει και εγω το ιδιο πραγμα, απλα φοβαμε μην γινει αυτο που λεει ο terror και βρεθω να στελνω  οθονες για ενα πιχελ(και μου ερθει απο ανακατασκευη τιποτα χειροτερο), για αυτο ρωταω αν εχετε εμπειριες για το ιδιο προβλημα/εταιρεια

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου στείλουν ανακατασκευασμένη.

Εφόσον είναι στην εγγύηση μπορείς να αλλάξεις και αυτή που θα σου φέρουν στην περίπτωση που σου παρουσιάσει πρόβλημα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα τι παιχτηκε με την οθονη σου @genious1 .

Επειδη ελεγα να παρω μια LG απο το Eshop και με ενδιαφερει

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα τι παιχτηκε με την οθονη σου @genious1 .

Επειδη ελεγα να παρω μια LG απο το Eshop και με ενδιαφερει

Επειδή εχω παραγγείλει και εγώ μια LG περιμενω να έρθει τους πήρα τηλέφωνο και μου ειπαν οτι εχει εγγυηση zero dead pixel και αν συμβει κατι τετοιο η οθονη επιστρέφεται σε αυτούς για να την προωθήσουν στην lg

Δημοσ.

Σε απικοινωνια με το Eshop και ρωτώντας για την zero pixel εγγυηση , η απαντηση ηταν οτι την οθονη την καλυπτουν αυτοι με την zero pixel  σαν εγγυηση , αρα οχι η LG Hellas

Δημοσ.

Ελπιζω να μην εχω καποιο θεμα παντως.Παρασκευη η Δευτερα λογικα θα την παραλαβω (LG 27UD68)

• Moderators
Δημοσ.

Σε απικοινωνια με το Eshop και ρωτώντας για την zero pixel εγγυηση , η απαντηση ηταν οτι την οθονη την καλυπτουν αυτοι με την zero pixel  σαν εγγυηση , αρα οχι η LG Hellas

Το eshop ειναι μια κατηγορια μονο του γιατι κανει παραεισαγωγες εκτος ευρωπης οποτε δεν καλυπτοντε αρκετα απο τα πραγματα που φερνει απο ευρωπαικες/ελλινικες αντιπροσωποιες

στην LG οσες φορες χρειαστηκα οτιδηποτε τους περνεις τηλεφωνοδινεις serial και την επομενη μερα στελνουν courier για παραλαβη της οθονης σου και μετα 2-4 εργασιμες στελνουν νεα οθονη , αν δεν υπαρχει ιδιο μοντελο στελνουν νεοτερο

Δημοσ.

Εγω παντως που ειχα παραγγειλει την LG 27MP68HM τελικα την ακυρωσα ( παλι καλα που ηταν τηλεφωνικα και δεν ειχα πληρωσει )

Επισης ειδα οτι μολις την παραγγειλα τηλεφωνικα το αποθεμα πηγε στο 0 με Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 4-7 εργάσιμες ημέρες ....

Αρα τι εγγυηση να δωσει για zero pixel αφου δεν εχει ουτε ενα κομματι να κανει αντικατασταση .

Πηγα στα σιγουρα και πηρα την LG 27MP58VQ-P Ελληνικης αντιπροσωπείας ! ! !

Δημοσ.

Εγω παντως που ειχα παραγγειλει την LG 27MP68HM τελικα την ακυρωσα ( παλι καλα που ηταν τηλεφωνικα και δεν ειχα πληρωσει )

Επισης ειδα οτι μολις την παραγγειλα τηλεφωνικα το αποθεμα πηγε στο 0 με Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 4-7 εργάσιμες ημέρες ....

Αρα τι εγγυηση να δωσει για zero pixel αφου δεν εχει ουτε ενα κομματι να κανει αντικατασταση .

Πηγα στα σιγουρα και πηρα την LG 27MP58VQ-P Ελληνικης αντιπροσωπείας ! ! !

Καλορίζικη,όταν την πάρεις πες μας εντυπώσεις(backlight bleeding,ips glow).

Δημοσ.

Αυτα τα κινεζικα που ρωτας τι ειναι ?

Ειμαι ασχετος λεμε εντελως .

Την εχω μπροστα μου και ζαλιζομαι , ακομα δεν συνηθησα το μεγεθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...