Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να αγορασω ενα κινητο μεχρι 400 ευρω δεν με ενδιαφερει και τοσο η μαρκα του και μπορω να περιμενω να ερθει εαν ειναι απο το εξωτερικο,θελω να εχει τις καλυτερες δυνατες επιδοσεις σε αυτα τα λευτα, ευχαριστω για τον χρονο σας 

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να αγορασω ενα κινητο μεχρι 400 ευρω δεν με ενδιαφερει και τοσο η μαρκα του και μπορω να περιμενω να ερθει εαν ειναι απο το εξωτερικο,θελω να εχει τις καλυτερες δυνατες επιδοσεις σε αυτα τα λευτα, ευχαριστω για τον χρονο σας 

Τσέκαρε μήπως καταφέρεις να βρεις σε αυτά τα λεφτά το iPhone SE έχει καλύτερες επιδόσεις και από το 6S που ξεπερνούσε το Note 7 σε ταχύτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε θα βγάλει κάτι άλλο, lg είναι αυτή της έχουμε εμπιστοσύνη αφού δεν έχει βγάλει ούτε ένα μη προβληματικό κινητό.Ούτε το g4 είχε θέμα, το απέκτησε μετά απο ένα χρόνο.

εγώ θα απέφευγα οτιδήποτε lg.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει σε άλλο νήμα (μέχρι 350Ε κινητό) όπου έχουν αναφερθεί τα πιθανά τηλέφωνα σε αυτή την τιμή αναλυτικότατα. Μην γράφουμε τα ίδια, διάβασε και αποφάσισε

• Like 2
Δημοσ.

Το bootloop ειναι καθαρα θεμα software οποτε τωρα με το Nougat κατα 99% θα διορθωθει!
Το ειχα το g5 απιστευτα γρηγορο κινητο αλλα απιστευτα... Πιο γρηγορο απο οτι εχω πιασει μεχρι τωρα! 
Αλλα πολυ ασχημο μωρε.. Και η κουρμπα που κανει στο πανω μερος απο το γυαλι δεν μ αρεσε!
Το 1+3 δν το εχω πιασει δν μπορω να εχω αντικειμενικη γνωμη!
Τωρα εχω Nexus 6P! ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ωραιο κινητο! Stock android πολυ γρηγορο (ενα κλικ πισω απο g5) καμερα πολυ καλη (ενα κλικ πισω απο g5) γνκα σε ολα ειναι ενα κλικ πισω απο g5 εκτος απο μπαταρια και ισως οθονη!
Αλλα εχεις updates! Hδη τρεχω noygat και ειναι πολυ πιο ομορφο και optimized απο ολα τα προηγουμενα android!
Αμα ειναι android geek και θελεις την κλτρη εμπειρια χρησης παρε Nexus 6p! Αμα θελεις να εχεις το πιο γρηγορο τηλεφωνο και το πιο "θηριωδες" παρε g5!
Το 1+3 νμζω ειναι η ακριβως μεση λυση!

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε μήπως καταφέρεις να βρεις σε αυτά τα λεφτά το iPhone SE έχει καλύτερες επιδόσεις και από το 6S που ξεπερνούσε το Note 7 σε ταχύτητα.

Δεν θελω και τοσο πολυ να παω σε Iphone 

Θα προτείνω 1+3, Lg g5 ή nexus 6p. 

Ευχαριστω για τον χρονο σου,το καλυτερο απο αυτα ποιο ειναι?

oneplus 3

μακριά από lg, πιο πολύ καιρό τα έχει το σερβις από σενα.

Εγινε,ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου φιλε

Το bootloop ειναι καθαρα θεμα software οποτε τωρα με το Nougat κατα 99% θα διορθωθει!

Το ειχα το g5 απιστευτα γρηγορο κινητο αλλα απιστευτα... Πιο γρηγορο απο οτι εχω πιασει μεχρι τωρα! 

Αλλα πολυ ασχημο μωρε.. Και η κουρμπα που κανει στο πανω μερος απο το γυαλι δεν μ αρεσε!

Το 1+3 δν το εχω πιασει δν μπορω να εχω αντικειμενικη γνωμη!

Τωρα εχω Nexus 6P! ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ωραιο κινητο! Stock android πολυ γρηγορο (ενα κλικ πισω απο g5) καμερα πολυ καλη (ενα κλικ πισω απο g5) γνκα σε ολα ειναι ενα κλικ πισω απο g5 εκτος απο μπαταρια και ισως οθονη!

Αλλα εχεις updates! Hδη τρεχω noygat και ειναι πολυ πιο ομορφο και optimized απο ολα τα προηγουμενα android!

Αμα ειναι android geek και θελεις την κλτρη εμπειρια χρησης παρε Nexus 6p! Αμα θελεις να εχεις το πιο γρηγορο τηλεφωνο και το πιο "θηριωδες" παρε g5!

Το 1+3 νμζω ειναι η ακριβως μεση λυση!

Ευχαριστω παρα πολυ φιλε,μαλλον στο 1+3 θα παω απο την επισημη σελιδα 

Δημοσ.

Ευχαριστω για τον χρονο σου,το καλυτερο απο αυτα ποιο ειναι?

Έχουν πολύ μικρές διαφορές τις οποίες δύσκολα θα καταλάβεις, οι οποίες ίσως σου κάνουν την ζωή λίγο πιο εύκολη.

Το Nexus 6P, είναι μοντέλο του 15 (έκλεισε 1 χρόνο νομίζω), αλλά έχει στοκ android, πράγμα που το κάνει να μην κολλάει. Η λεπτομέρεια που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα είναι ο τέλειος ήχος που βγαίνει από τα διπλά μπροστινά ηχεία και η μπαταρία που είναι μεγαλύτερη από τα άλλα 2.

Το 1+3 είναι πιο καινούριο, έχει μεταλλική κατασκευή και έχει το πακέτο επιδόσεων (snapdragon 820 + 6GB Ram) που το κάνει λίγο πιο μπροστά από τα άλλα 2. Εκεί που υστερεί είναι η οθόνη, που έχει την μικρότερη ανάλυση από τα 3.

Το LG G5 είναι το πιο μικρό από τα 3, έχει κάρτα sd και αποσπώμενη μπαταρία, αλλά έχει την χειρότερη αυτονομία και την χειρότερη κατασκευή από τα 3. Συν κάποια μικροπροβλήματα με το modular κομμάτι του που μπορεί να παρουσιάσει. 

Δημοσ.

Υπάρχει σε άλλο νήμα (μέχρι 350Ε κινητό) όπου έχουν αναφερθεί τα πιθανά τηλέφωνα σε αυτή την τιμή αναλυτικότατα. Μην γράφουμε τα ίδια, διάβασε και αποφάσισε

και τρία θέματα δικά σου, επίσης αναλυτικότατα.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...