KRITOLAOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 κορυφή το iphone 7 plus κακά τα ψέμματα!Συμφωνώ με fulgore οτι σε λιγότερο απο 2-3 χρόνια το αλάζεις μόνο αν απλά βαρέθηκες και θές μια αλαγή.Αλλά για το 90% των Ελλήνων η φετινή του τιμή και για το 70% οι τιμή του οταν βγεί το επόμενο μοντέλο είναι απλά απαγορευτικές!!Γι'αυτο λοιπόν χτυπάς το xiaomi σου κάνεις ωραία κι όμορφα την δουλειά σου βγάζοντας και γούστα gaming ικανοποιητικά και το θαυμάζεις.Είναι κρίμα να μπαίνει η ζήλεια μέσα σου και να γίνεσαι απο αυτούς τους χωρίς νόημα haters. Εν αναμονή πλέον επιτέλους του xiaomi MI5 3/64... 1
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν βλέπεις την τιμή στα 1200 .... δε γίνεται να μην σκεφτείς (εκτός αν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα φράγκα...) : "δε με νοιάζει αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα android ..., 1200 για ένα τηλέφωνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;" οπότε αυτόματα παύουν να έχουν σημασία όλα τα τεχνικά που λέτε εδώ πέρα.... Μεταξυ μας τωρα, και iphone 7 plus να ηθελες, δεν θα παιρνες την 256 εκδοση, οποτε μη κολλας στα 1200. Εχει και φτηνοτερα 1
blizl0x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτά είναι! Περιμένω πώς και πώς review για να αλλάξω κάποια στιγμή το πιστό και αγαπημένο note
wnet Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μεταξυ μας τωρα, και iphone 7 plus να ηθελες, δεν θα παιρνες την 256 εκδοση, οποτε μη κολλας στα 1200. Εχει και φτηνοτερα Το φτηνότερο plus έχει 979.... με μια θήκη το φτασες το χιλιάρικο.... η ερώτηση παραμένει σχεδόν ίδια λοιπόν.... 1000 ευρώ για ένα τηλέφωνο;;;;;;; 2
Nicktech Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε μου σε βλέπω και σένα όπως και άλλους μόνιμα σε πόστ για την apple , κάνοντας τελείως flamebait σχόλια. Σπάνια κάνω σχόλια ο ίδιος σε τέτοιες ειδήσεις αλλά έχω την απορία μετοχές έχεις και χαίρεσαι τόσο ή απλά όπως είπα δεν έχεις τι να κάνεις και δημηουργείς ένταση στο νήμα.? Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ονόματα Neg , Cell 7 , Fotis 13 , Kirileman χωρός κάποιο ουσιαστικό σχόλιο. Όσο για την ουσιαστική είδηση,μπορώ να πω δελεάζει ακόμα και μένα που είμαι ακόμα σε εποχή 4s αφού δεν ειναι ουσιαστικά τα σχόλια τους μην μπενεις να τα διαβάζεις
futureshock Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει RAM το κράζετε, βάζουν RAM πάλι το κράζετε, καταντάει κουραστικό... δεν εχει RAM --> λετε οτι δεν χρειαζεται εχει RAM --> λετε λογο καμερων κλπ. χρειαζεται.
Psaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ξαφνικα το single core performance ειναι ενα γραφικό άχρηστο stat......ενα δακρυ εσταξε για την AMD......we will rise again!. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 σου μειωσα την apple? απολογουμε.δεν ειμαι κολλημενος,ουτε με τον ενα ουτε με τον αλλο εγω απλα σου λεω τι βλεπω καθημερινα Α και καθημερινά? σιγά μην σκάσω 1200€ για να βλέπω διαφημίσεις στα apps, games και net για να τα οικονομάει η apple Δεν βλέπουμε διαφημίσεις γιατί πληρώνουμε ΚΑΙ τα apps που μας αρέσουν. 3
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το φτηνότερο plus έχει 979.... με μια θήκη το φτασες το χιλιάρικο.... η ερώτηση παραμένει σχεδόν ίδια λοιπόν.... 1000 ευρώ για ένα τηλέφωνο;;;;;;; αυτες ειναι αρχικες τιμες σε μεγαλες αλυσιδες. Πιο κατω το παιρνεις αμα θες και day one
giannis2156 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις κανενα απο τα δυο η αυτα που λες τα ακουσες απο καποιον φιλο σου. εχω g5 με δυο καμερες εχω δει κι το edge 7 απλα δεν υπαρχει κινητο που να περναει g5 κι edge7 αλλα οποιος εχει 1200 ευρω για κινητο ας τα δωσει εγω με 400 ευρω εχω g5 που απλα τα σπαει
amvrosiusd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλή περίοδος πάντως για αγορά μεταχειρισμενου iPhone προηγούμενης γενιάς από αγγελία.θελω να δοκιμάσω το ios 10 μιας και Android για μένα δεν είναι και τίποτα πολύ καλύτερο.
NobodyRankXV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πάει η apple οδεύει προς την καταστροφή , χρεοκόπησε 1
michael92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το φτηνότερο plus έχει 979.... με μια θήκη το φτασες το χιλιάρικο.... η ερώτηση παραμένει σχεδόν ίδια λοιπόν.... 1000 ευρώ για ένα τηλέφωνο;;;;;;; Την ίδια ερώτηση κάνω και εγώ σε άλλα πράγματα. 2000 ευρώ για διακοπές στην Μύκονο; 50.000 ευρώ για αμάξι; Ο καθένας αγοράζει ότι θεωρεί ο ίδιος ότι αξίζει. Κάποιοι τα σπαταλάνε σε διακοπές, άλλοι σε ρούχα, άλλοι σε hardware. 2
Dr.Tesla Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν πρωην χρηστης iphone , και τωρινός χρήστης android...Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να πει οτι αυτό το κινητό δεν είναι καλο. Είναι εξαιρετικό ... Και κανένας δεν μπορεί να πει πως δεν έχει ελλάτωματα. Η Apple σαν εταιρία έχει καταφέρει να κανει το κινητο Lifestyle. Με αυτό σαν δεδομένο αφαιρούμε το 85% των χρηστών της και αναφερόμαστε ΜΟΝΟ σε αυτούς.Δεν εξαιρώ απο αυτό το παιχνιδι και τη Samsung , HTC , Huawei.Το συγκεκριμένο κινητό που παρουσίασε αναφέρεται σε ένα αγοραστικό κοινό που αυτά τα χρήματα δεν θα ήταν κανένα πρόβλημα αν σε 1 , 2 ,3 ή και 4 μήνες από το πορτοφόλι του. Δηλαδή του περισσεύουν 200-300 κάθε μήνα για προσωπικά έξοδα. Η Ελλάδα δεν είχε και ούτε πρόκειται να έχει το μέσο καταναλωτή σε αυτό το επίπεδο και ούτε τον είχε. Αυτός είναι και ο κύριως λόγος που δεν έχουμε Apple Store. Με τα δεδομένα των τελευταίων 3 ετών αυτό το κινητό έχει την προοπτική να αντέξει 4-5 χρόνια στις απαιτήσεις των εφαρμογών που θα τρέχει , αλλά τελικά θα αντέξει 3 όπως καθε αλλη apple συσκευή γιατι η μπαταρία θα χασει το 80% της απόδοσης και η apple θα σταματήσει την υποστηριξη σε software για να εκβιάσει νέες αγορές. ( μεγάλο λαθος , αλλα μιλάμε για εταιρία με σκοπό το κέρδος , οχι την αλληλεγγυη)Αυτο λοιπόν το κινητό είνα πραγματικά εκπληκτικό για κάποιον που θέλει να έχει τα πάντα έτοιμα. Κανένας επαγγελματίας δεν θέλει να πειραματίζεται , θέλει απλά να πληρώσει , όσο κι αν είναι αυτο , για να έχει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη , πριν καν τη χρειαστεί. Για αυτό ακριβώς το λόγο το iPhone για αυτούς τους ανθρώπους είναι κάτι παραπάνω απο ολόκληρη συσκευή. Συνδέεται αμεσα με το Mac , προβάλει άμεσα με το apple tv , και ότι αλλο προσφέρει η εταιρία στον αυστηρά κλειστό κύκλο των συσκευών της. ( σε αντίθεση με το android)Το ίδιο κινητό όμως είναι απλά καλό για τον άνθρωπο που θέλει να "παίξει"... Δεν έχεις τη δυνατότητα να χτίσεις το ίδιο το λειτουργικό με τον τρόπο που εσύ θες , γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες ( αυστηρα ελεγμένες στη συμβατότητα ) πολύ καλά γραμμένες εφαρμογές . Και φτάνεις να περιμένεις το JailBreak. Ακόμα και τότε όμως έχεις ένα κινητό που δεν κολλάει , δεν brickαρει και δουλεύει σωστά , χωρίς να πρέπει να κουνήσεις το χέρι σου για το παραμικρό. Σαν συμπέρασμα λοιπόν σταματήστε να κοιτάτε αυτό το κινητό από τη δική σας πλευρά ... Δεν τους ενδιαφέρεται , με τον ίδιο τρόπο που ούτε εγώ τους ενδιέφερα. Αυτό το κινητό είναι υπερτιμημένο για τα 900 ευρώ αν το κοιτάξεις σαν συσκευή. Δεν είναι αν το κοιτάξεις σαν δυνατότητες ( και βάλεις ενα 15-20% για το μήλο , όπως και η sony έβαζε 300 ευρώ καπέλο στην τιμή κάθε laptop) . Έχει εξαιρετική απόδοση σαν display , είναι πιο smooth στο λογισμικό από κάθε αλλο , και έχει μια φυσιολογική διαρκεια μπαταρίας ( για εμένα οριακά μικρή) . Μακάρι όλοι να είχαμε την επιλογή να το πάρουμε και να το συγκρίνουμε σαν προσωπική χρήση με μερικά android αντίστοιχα υψηλού κύρους. Μέχρι τοτε , Food For Thoughts... :* 3
AntiCambeR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παρόλο που η οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι χάλια έως μέτρια πιστεύω πως οι πωλήσεις του iPhone 7 θα είναι αρκετά υψηλές,ίσως όχι όσο του 6 με την λογική οτι αρκετοί θα παραμείνουν με το 6. Οπότε αν η οικονομική κατάσταση ήταν όπως πριν την κρίση οι πωλήσεις θα ήταν αρκετές παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα