rose21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 μην ειστε μπεε καλο ειναι παλι πισω ειναι απλα το ios θα το κανει να φαινεται γρηγορο ωραιο παντως το νοτε ξερει κανεις ποτε θα σταματησει να εκρηγνυται γιατι πρεπει να το χτυπησω? Oτι να 'ναι .....
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το περίμενα από σένα, συνήθως δεν μπλέκεσαι σε χαζές συζητήσεις εκτός αν κάνεις πλακίτσα. Ξέρεις πολύ καλά ότι το 99% των χρηστών δεν ξέρει ούτε ενδιαφέρεται πόση RAM έχει το κινητό του. Κι αυτοί που ξέρουν δεν είναι αυτό το κριτήριό τους. νομιζω οτι ειναι προφανες οτι κανω πλακα παραδοξως αυτο το iphone μ αρεσει πολυ, κυριως λογω του χρωματος και της... ram θα ταιριαζε πολυ με τα ηχεια μου που ειναι Piano black
nekrik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εν το μεταξύ αν δεν κάνω λάθος το clock της CPU έπρεπε να είναι 2,4 Ghz ενώ ειναι 2,23 στο Geekbench. Η το αναφέρει λάθος ή πραγματικά είναι Downclocked όπως φαίνεται στη παραπάνω φωτό. Εχω την εντύπωση οτι κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για 5495 multithread score
CheOnWeb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 νομιζω οτι ειναι προφανες οτι κανω πλακα παραδοξως αυτο το iphone μ αρεσει πολυ, κυριως λογω του χρωματος και της... ram θα ταιριαζε πολυ με τα ηχεια μου που ειναι Piano black Με την καμερούλα, με την καμερούλα; δεν θες να παίξεις; ή δεν ταιριάζει το χρώμα με τις DSLR?
bvb7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εχουμε τις αντιστοιχες περσινες τιμες να δουμε αν ειναι 1% πανω?
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι επονομαζομενοι apple haters εκμηδενιζουν την προφανη υπεροχη του A10 fusion ενω θα ηταν οι ιδιοι που θα κατακεραυνωναν την Apple αμα ο επεξεργαστης της ηταν χειροτερος. Οταν ο "αντιπαλος" βγαζει κατι καλυτερο, τον παραδεχεσαι και βελτιωνεσαι ο ιδιος. Το να τα κανεις κρεμασταρια ειναι τουλαχιστον λυπηρο Mα δεν φτιαχνουν οι επονομαζομενοι apple haters τους επεξεργαστες...
ALoka26 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 3 Gb ram ? τι λες ρε παιδί μου ;;;; Ενώ αν ειχε 2 δεν θα τα ξεφτιλιζε κ παλι όλα !!! ( ναι , ξέρω για την κάμερα κ τα σχετικά )
panormou13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 δεν περίμενα τέτοια αναβάθμηση στο iphone 7 plus.. ας λένε οι άλλοι για το κινητό των τζιχαντιστών.. note 7 )
DaemonLord92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Mα δεν φτιαχνουν οι επονομαζομενοι apple haters τους επεξεργαστες... Ναι αλλα εχουν λογο ακομα και σε αυτο το θεμα (και αντιστοιχα ο καθε μεγαλο μετοχος καθε εταιρειας) Γενικα σιχαινομαι τον οπαδισμο που επικρατει σε αυτο το φορουμ. Ο καθενας πιστευει οτι κατεχει τη μια και μοναδικη αληθεια. Κανεις δεν πρεπει να κρινει τον αλλο απο τις αγοραστικες τους συνηθειες και επιτελους ας σταματησουν τα κλασσικα: 1) ο android user ειναι ο σουπερ ντουπερ ψαγμενος τυπος που θελει το κινητο του να το κανει οτι θελει 2) ο ios user ειναι προβατο που τα σκαει στην Apple η οποια χρησιμοποιει τεχνολογια του 2012 4
leonidas_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Γυναίκα σε μαγαζί με παπούτσια: - Πως σας φαίνονται;- Υπέροχα είναι, αλλά δεν μπορώ ούτε να τα περπατήσω.- Τι θα κάνετε τελικά;- Θα τα πάρω. 2
bvb7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.pcmag.com/news/347703/sorry-iphone-7-plus-does-not-have-a-telephoto-lens oops 2
wnet Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν βλέπεις την τιμή στα 1200 .... δε γίνεται να μην σκεφτείς (εκτός αν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα φράγκα...) : "δε με νοιάζει αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα android ..., 1200 για ένα τηλέφωνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;" οπότε αυτόματα παύουν να έχουν σημασία όλα τα τεχνικά που λέτε εδώ πέρα.... 2
Andreas_FrenzY Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.pcmag.com/news/347703/sorry-iphone-7-plus-does-not-have-a-telephoto-lens oopsΠολυ επεξηγηματικό το άρθό που παραθέτεις." One spec that Apple didn't tout was the f-stop of the 56mm lens. It has a fixed f/2.8 aperture, capturing less than half the light as its wide-angle partner. So, stick to shooting wide in dim light. At this point in time, I am not clear on whether or not the 56mm lens is stabilized. " 1
just for today Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτελους αρχησαν να ξυπνανε εκει στο κουβερτινο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα