Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά οποίος θέλει ας το πάρει και καμάρι του.. Αλλά σταμάτησε το iPhone είναι καλύτερο από το Android και το αντίστροφο. Πόσο χρονών είστε ; 11 στα 12 ; Και μετα καταλαβαίνω πως βγήκε ο Σφυριζα μετά από τα σχόλια σας.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι έχετε κόλλημα ότι το iphone είναι must των φραγκατων και το note για τους δευτέρους μπορειτε να μου πείτε από που προκύπτει αυτό? Μήπως από την διαφορά 150 200 ευρώ? Υπάρχουν και άτομα που μπορούν να πάρουν iphone και παίρνουν note ας πουμε! Μήπως είναι άσχετοι πρόβατα η κάτι άλλο? Μηπως ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει γιατί απλά έτσι γουστάρει Χωρίς λόγο και αιτια? Εγώ είχα iphone 1 και 2 επειδή οταν είχαν βγει αυτά ο ανταγωνισμός ήταν σαν να παίρνω κινητό από τα jumbo τα τελευταια χρόνια παίρνω note γιατί έτσι μαρεσει χωρίς να πρέπει να αποδείξω σε κανέναν κάτι και μαντέψτε κάτι άλλο δεν με νοιάζει ποιο είναι καλύτερο :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ότι και να λέμε φέτος εκτός ότι ξέφυγε σε benchmarks (που δε με ενδιαφέρει και πολύ καθώς το 6s Plus μου δε με έχει απογοητεύσει), έβγαλε άνετα την πιο όμορφη συσκευή στην αγορά. Όσο και να εκθειάζω 2 χρόνια τώρα την ομορφιά των συσκευών Edge αυτό το Piano black απλά δεν υπάρχει! Βέβαια αν δε το συνδυάσουν με dark mode θα είναι μεγάλη βλακεία τους, αλλά και πάλι, ότι και να λέμε το χρωμα αυτό δεν παίζεται...

Δημοσ.

Παιδιά ότι και να λέμε φέτος εκτός ότι ξέφυγε σε benchmarks (που δε με ενδιαφέρει και πολύ καθώς το 6s Plus μου δε με έχει απογοητεύσει), έβγαλε άνετα τo πιο ομορφο χρωμα στην αγορα. Όσο και να εκθειάζω 2 χρόνια τώρα την ομορφιά των συσκευών Edge αυτό το Piano black απλά δεν υπάρχει! Βέβαια αν δε το συνδυάσουν με dark mode θα είναι μεγάλη βλακεία τους, αλλά και πάλι, ότι και να λέμε το χρωμα αυτό δεν παίζεται...

fixed :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο δράμα . υπάρχει μια συσκευή iphone με ενα λειτουργικό απο την ίδια εταιρεια. Και υπάρχει ενα λειτουργικό android σε διάφορες εκδόσεις που τρέχει σε εκατομμυρια διαφορετικής μάρκας και μοντέλων συσκευές . να λέγαμε οτι υπάρχει iphone εναντίων νεξους (και να ηταν η μοναδική επιλογή δημιουργία που έτρεχε αντροιντ) να το καταλάβω αλλά τώρα....τι συγκρίνετε???

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή δεν πρέπει να ξοδεύουμε χρόνο να δικαιολογούμε τις επιλογές μας, αυτή η αντιφατική θεωρία με τα πρόβατα (15%) του iphone και τους "ψαγμένους" (85%) των χρηστών με Android, πρέπει να τελειώνει αυτή η ατέρμονη, χωρίς νόημα συζήτηση.

Δημοσ.

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ο πίνακας με τις πωλήσεις μέχρι τα Χριστούγεννα. 

Δεν είχα και δεν θα έχω ποτέ iphone διότι δεν μου αρέσει το λειτουργικό τους. Για τους fan είναι σαφώς τεράστιο δίλημμα  τι να κάνουν. Βλέπω πωλήσεις με 24-48 δόσεις στα μεγάλα καταστήματα και πολλές αγγελίες για τα 6αρια, προκειμένου να το πιάσουν στα χέρια τους ειδικά αν η κάμερα είναι 2,3 βήματα πιο πέρα.  

Ασχετ αλλά σχετικό. Μακάρι να μην επαληθευτώ αλλά πολλοί κάτοχοι (όλων των iphones μέχρι σήμερα, πλούσιοι ή μη) που θεωρούν μπανάλ τη χρήση hands free θα τρέχουν στους γιατρούς, για, στην καλύτερη, πονοκεφάλους, με το SAR στα ύψη των iphones. Φυσικά ισχύει για όλα τα κινητά αλλά στα Iphones-Motorola έχει τεχνειόντως αποσιωπηθεί το υψηλότατο SAR τους...

Δημοσ.

Δεν βλέπουμε διαφημίσεις γιατί πληρώνουμε ΚΑΙ τα apps που μας αρέσουν. :)

γιατί να πληρώσεις και άλλο αφού ήδη έσταξες 1200€? δεν είναι λίγα!
τεσπα δεν νομίζω να υπάρχει καν δυνατότητά στο ios (ακόμη και επί πληρωμή άλλα να πληρώσεις μια φορά όχι σαν πρόβατο συνέχειά) στις free εφαρμογές, browser κτλ  να μην δεις πουθενά διαφήμισή ούτε για δείγμα όπως στο android  
Δημοσ.

γιατί να πληρώσεις και άλλο αφού ήδη έσταξες 1200€? δεν είναι λίγα!
τεσπα δεν νομίζω να υπάρχει καν δυνατότητά στο ios (ακόμη και επί πληρωμή άλλα να πληρώσεις μια φορά όχι σαν πρόβατο συνέχειά) στις free εφαρμογές, browser κτλ  να μην δεις πουθενά διαφήμισή ούτε για δείγμα όπως στο android  

χαχαχαχ σοβαρά τώρα, το πιστεύεις αυτό που λες; άκου εκεί, δεν έχει διαφήμισης το android... το μεγαλύτερο ανέκδοτο της ημέρας!

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχ σοβαρά τώρα, το πιστεύεις αυτό που λες; άκου εκεί, δεν έχει διαφήμισης το android... το μεγαλύτερο ανέκδοτο της ημέρας!

πιο άσχετος πεθαίνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...