Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραθέτεις συσκευή ενός χρόνου που ήταν αναμενόμενο να πέσει η τιμή της μετά την ανακοίνωση του iPhone 7 + το ότι άλλαξαν τον χώρο και στο 6S μετά την παρουσίαση. Οπότε εσύ κοιτάς αυτή τη στιγμή ότι έμεινε στα ράφια και λογικό είναι να θέλουν να τα δώσουν με χαμηλότερο κόστος. Δείξε μου αν θα πέσει η τιμή του 7 μετά από τρεις μήνες όπως γίνεται με τα Android.

αν μιλας για την εξελιξη τιμης που γραφω διαβασε λιγο καλυτερα,μην απαντας παπαγαλιστικα ,δες την πτωση τιμης απο την ημερα που κυκλοφορησε στην ελλαδα και μετα απο 4 μηνες και ασε τα λογικα χαζα

• Like 1
Δημοσ.

Για τις τιμές... επειδή γράφετε ό,τι να 'ναι μερικοί...

...η μεταπώληση των Apple devices είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ καλύτερη απ' ό,τι άλλη μάρκα.

Ακόμα και τώρα που γράφω... αν ψάξετε μεταχειρισμένο iPhone4 (ΟΧΙ "S"!) σε άψογη κατάσταση, θα το πάρετε γύρω στα 80-100 ευρώ!!!

Άντε φέρτε μου ένα οποιοδήποτε Android ή WinMo κινητό ΕΞΙ ΕΤΩΝ παλιό... και αν δεν σας το χαρίσουν αποκλείεται να δώσετε έστω ένα 20άρι να το πάρετε!

Το ότι κάποιοι παίρνουμε android του κουτιού και όχι μεταχειρισμένο με τις σκοτωμένος τιμές δε σου πέρασε από το μυαλό
Δημοσ.

δεν εχει ram, το αγοραζετε γιατι δεν την χρειαζεται

βαζουν ram παλι το αγοραζετε γιατι τωρα ξαφνικα την χρειαζεται

κατανταει γραφικο :D

Να κανω μια διορθωση εδω: ειτε εχει, ειτε δεν εχει ram θα το αγορασουμε :P

Το βασικο ειναι οτι ΔΟΥΛΕΥΕΙ σωστα, οσα και να εχει, το οποιο ειναι το ζητουμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Συνειδητά τις βγάζω αυτές τις εταιρείες, δεν θέλω να είμαι καταναλωτής τους. Απλά πράγματα. Θεωρώ και αυτές που ανέφερα υπερτιμημένες.

Άμα συγκρινείς pcb από Huawei και το pcb από το iphone θα καταλάβεις για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Ξέρω πολλά πράγματα από επισκευές μικροηλεκτρονικών, εγώ απλά δεν κάνω λεπτοδουλειές, δεν το 'χω, δεν έχω το ταλέντο.

Η χωροθέτηση των επιμέρους ανταλλακτικών στο πλαίσιο του iphone προκαλεί και τις βλάβες που είχαν τα 4, 5, όταν τα άνοιγαν στο service και εξειδικευμένοι και μετά δεν είχες σήμα σε wifi και σε κυψελωτό δίκτυο.

Όλα είναι στριμωγμένα στο πλαίσιο των iphone εξού και τα προβλήματα με υπερθερμάνσεις και πάει λέγοντας.

Σαφεστατα, η Huawei χρησιμοποιει παρθενα αμμο απο τη Σαχαρα για τις πλακετες της, ενω η Apple αγοραζει την χιλιοπατημενη αμμο απο το super paradise στη Μυκονο...

Και ποια προβληματα υπερθερμανσης;

Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκε το θεμα της τιμης, αγοράζοντας iPhone και μετά πουλώντας το χάνεις συνήθως περισσότερα χρήματα απο οτι με ενα android(εκός αν αγοράσεις το android το πρώτο δίμηνο της κυκλοφορίας του).

Ενδεικτικα :

καποιος που πηρε το iphone 5s τον Δεκεμβριο του 2013 (3 μηνες μετα την παρουσιαση τον Σεπτεμβρη), το πηρε γυρω στα 660€ και τωρα το πουλαει γυρω στα ~250€ μεταχειρισμενο. Εχασε 410€.

Image%202015-09-13%20at%2012.46.10%20PM.

Καποιος που πηρε το lg g2 τον Δεκεμβριο του 2013 (3 μηνες μετα την παρουσιαση τον Σεπτεμβρη), το πηρε γυρω στα 400€ και τωρα το πουλαει γυρω στα ~140€ μεταχειρισμενο. Εχασε 260€.

Image%202015-09-13%20at%2012.46.40%20PM.

Aν μαλιστα υπολογισουμε κ ποσα χρηματα θελει για να παει στο τελευταιο μοντελο αντιστοιχου μεγεθους 2 γενιες μετα, η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη.

Ή αν καποιος πηγαινε σε nexus που εχουν χαμηλοτερη τιμη. 

Αυτη η λογικη "το πηρα 500, το πουλησα 300, εχασα 200" πρεπει να σταματησει γιατι ειναι ΛΑΘΟΣ. Γιατι ειναι λαθος; Γιατι οταν αγοραζεις το οτιδηποτε, το αγοραζεις γιατι σου προσφερει μια χρησιμοτητα, σε διευκολυνει καπου και το χρησιμοποιεις για να ικανοποιησεις μια ή περισσοτερες αναγκες σου. Αυτο σημαινει οτι κανεις ΑΠΟΣΒΕΣΗ της αγορας σου (επενδυσης σου αν θελεις).

Ο μονος τροπος να χασεις λεφτα ειναι να αγορασεις κατι και να μη το χρησιμοποιησεις καθολου. Αν το χρησιμοποιεις ομως, "βγαζει τα λεφτα του".

Αν δε θελαμε να "χανουμε" λεφτα δε θα αγοραζαμε κανενα προϊον, αλλα θα μαζευαμε τα χρηματα μας σε ενα χρηματοκιβωτιο.

ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ!!111!!!!1!!!1 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...