Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κόστος της ασφάλισης ποιο είναι; Αυτό δε το συνυπολογιζεις;

Για το iPhone που έχω τώρα? 47€ μία φορά και μου καλύπτει όλο το κόστος. Οπότε 487€ + 47€ = 534€ και δεν έχω άγχος αν πέσει σε νερό, αν σπάσει, αν μου το κλέψουν αφού καλύπτει και κλοπή.

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το iPhone που έχω τώρα? 47€ μία φορά και μου καλύπτει όλο το κόστος. Οπότε 487€ + 47€ = 534€ και δεν έχω άγχος αν πέσει σε νερό, αν σπάσει, αν μου το κλέψουν αφού καλύπτει και κλοπή.

Nαι ε?

Πολυ συμφερον ,εμεις γιατι δεν εχουμε τετοιου ειδους ασφαλιση ?

Ο παροχος σου την κανει ?

Δημοσ.

Nαι ε?

Στο Εξωτερικό κατοικώ :P στην FriendSurance τα ασφαλίζω. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Nαι ε?

Έχουμε και στην Ελλάδα κάποια πακέτα ασφάλιστης συσκευών απο ασφαλιστικές εταιρίες που κοστίζουν περίπου 30-40 ευρώ για όλο το χρόνο. ΑΛΛΑ αν διαβάσεις τους ορους, σου εξηγούν πως αν πάθει κάτι η συσκευή και χρειαστεί service κλπ, πληρώνεις πρώτα εσύ όλο το κόστος της επισκευής και μετά τους καταθέτεις τα αποδεικτικά για να σου δώσουν πίσω τα χρήματα...

Δημοσ.

Έχουμε και στην Ελλάδα κάποια πακέτα ασφάλιστης συσκευών απο ασφαλιστικές εταιρίες που κοστίζουν περίπου 30-40 ευρώ για όλο το χρόνο. ΑΛΛΑ αν διαβάσεις τους ορους, σου εξηγούν πως αν πάθει κάτι η συσκευή και χρειαστεί service κλπ, πληρώνεις πρώτα εσύ όλο το κόστος της επισκευής και μετά τους καταθέτεις τα αποδεικτικά για να σου δώσουν πίσω τα χρήματα...

Πάλι καλά που δεν είναι ελληνική δηλαδή :P όταν μου χάλασε εμένα απλά τους είχα πάρει τηλέφωνο. Ήθελαν να τους περιγράψω πως έγινε η ζημιά και την επόμενη μέρα ήρθε ο Courier με καινούργια συσκευή, μου ζήτησε ταυτότητα για επιβεβαίωση και πήρε την παλιά πίσω. 

Δημοσ.

Οκ  αλλα το κομματι της κλοπης το καλυπτουν περα απο την επισκευη ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Οκ  αλλα το κομματι της κλοπης το καλυπτουν περα απο την επισκευη ?

Ναι, αφού κάνεις τη δήλωση στην αστυνομία και τους πας το αποδεικτικό. 

Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκε το θεμα της τιμης, αγοράζοντας iPhone και μετά πουλώντας το χάνεις συνήθως περισσότερα χρήματα απο οτι με ενα android(εκός αν αγοράσεις το android το πρώτο δίμηνο της κυκλοφορίας του).

Ενδεικτικα :
καποιος που πηρε το iphone 5s τον Δεκεμβριο του 2013 (3 μηνες μετα την παρουσιαση τον Σεπτεμβρη), το πηρε γυρω στα 660€ και τωρα το πουλαει γυρω στα ~250€ μεταχειρισμενο. Εχασε 410€.

Image%202015-09-13%20at%2012.46.10%20PM.

Καποιος που πηρε το lg g2 τον Δεκεμβριο του 2013 (3 μηνες μετα την παρουσιαση τον Σεπτεμβρη), το πηρε γυρω στα 400€ και τωρα το πουλαει γυρω στα ~140€ μεταχειρισμενο. Εχασε 260€.

Image%202015-09-13%20at%2012.46.40%20PM.

Aν μαλιστα υπολογισουμε κ ποσα χρηματα θελει για να παει στο τελευταιο μοντελο αντιστοιχου μεγεθους 2 γενιες μετα, η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη.

Ή αν καποιος πηγαινε σε nexus που εχουν χαμηλοτερη τιμη. 

Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκε το θεμα της τιμης, αγοράζοντας iPhone και μετά πουλώντας το χάνεις συνήθως περισσότερα χρήματα απο οτι με ενα android(εκός αν αγοράσεις το android το πρώτο δίμηνο της κυκλοφορίας του).

Ενδεικτικα :

καποιος που πηρε το iphone 5s τον Δεκεμβριο του 2013 (3 μηνες μετα την παρουσιαση τον Σεπτεμβρη), το πηρε γυρω στα 660€ και τωρα το πουλαει γυρω στα ~250€ μεταχειρισμενο. Εχασε 410€.

Image%202015-09-13%20at%2012.46.10%20PM.

Καποιος που πηρε το lg g2 τον Δεκεμβριο του 2013 (3 μηνες μετα την παρουσιαση τον Σεπτεμβρη), το πηρε γυρω στα 400€ και τωρα το πουλαει γυρω στα ~140€ μεταχειρισμενο. Εχασε 260€.

Image%202015-09-13%20at%2012.46.40%20PM.

Aν μαλιστα υπολογισουμε κ ποσα χρηματα θελει για να παει στο τελευταιο μοντελο αντιστοιχου μεγεθους 2 γενιες μετα, η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη.

Ή αν καποιος πηγαινε σε nexus που εχουν χαμηλοτερη τιμη. 

Αρχίσαμε πάλι και λέω δεν θα εμφανιστεί? Με την ίδια λογική ρε φίλε δεν θα πάρω ακριβη τηλεόραση η πανάκριβο αμάξι γιατί μετά από μία δεκαετία δεν θα έχει την ίδια αναλογία που έχει μία σαβούρα που πουλιέται στην μισή τιμή, συγκρίνουμε τώρα μήλα με πορτοκάλια. Ότινανε. 

Δημοσ.

Αρχίσαμε πάλι και λέω δεν θα εμφανιστεί? Με την ίδια λογική ρε φίλε δεν θα πάρω ακριβη τηλεόραση η πανάκριβο αμάξι γιατί μετά από μία δεκαετία δεν θα έχει την ίδια αναλογία που έχει μία σαβούρα που πουλιέται στην μισή τιμή, συγκρίνουμε τώρα μήλα με πορτοκάλια. Ότινανε. 

Δεν ειπε κανενας να μην παρεις ακριβη τηλεοραση/κινητο, επειδη θα χασεις περισσοτερα χρηματα οταν θα το πουλησεις.

Η αναφορα εγινε , γιατι ειπωθηκε το αντιθετο:

Τα κινητά που αγοράζεις ή γενικά τα Android ναι. Τα iPhone ποτέ δεν έχαναν την αξία τους από την στιγμή που ήταν σε καλή κατάσταση και σου μιλάω από εμπειρία, πούλησα αρκετά iPhone για να τα αντικαταστήσω με καινούργια και ενώ πλήρωσα 750€ για την συσκευή μετά από ένα χρόνο την πούλησα 570€. Οπότε μην γενικεύεσαι. 

Τελος, την αδυναμια των επιχειρηματων σου δεν την καλυπτεις με αυτο το το υφος, τα "οτι να ναι" κλπ.

Δημοσ.

To 'χα υπόψιν μου να το πάρω ούτως ή άλλως (το 7plus εννοώ), αλλά είχα ενδιασμούς με τα ακουστικά. Εφόσον θα 'χει αντάπτορα... και μετά και τις διαρροές για τα σπεκς...

...ε.. φυσικά και θα το "τσιμπήσω"!

Αλλά αυτή τη φορά... υπομονή! Θα περιμένω την "S" σειρά, δεν την ξαναπατάω. Πάντα, όλα τα μοντέλα των "S" σειρών ήταν κάμποσο (ή πολύ) καλύτερα απ' την απλή αρχική έκδοση.

Δημοσ.

Τα κινητά που αγοράζεις ή γενικά τα Android ναι. Τα iPhone ποτέ δεν έχαναν την αξία τους από την στιγμή που ήταν σε καλή κατάσταση και σου μιλάω από εμπειρία, πούλησα αρκετά iPhone για να τα αντικαταστήσω με καινούργια και ενώ πλήρωσα 750€ για την συσκευή μετά από ένα χρόνο την πούλησα 570€. Οπότε μην γενικεύεσαι. 

750 και το πουλησες 570 μετα απο ενα χρονο και ολα αυτα στο εξωτερικο.Μπραααβο.

Δημοσ.

Εγω ειχα αγορασει τον φεβρουαριο το 6s 64 g 840 ε και το πουλησα 580 ε μαιο σε ενα παλικαρι εδω μεσα,δεν το χαρισα αλλα εκει ηταν οι τιμες στα μεταχειρισμενα, τωρα αν καποιος βρισκει κωλο οκ τον πιανει,και αυτο που λενε οτι τα iphone δεν πεφτουν ας ριξουν μια ματια εδω,https://www.skroutz.gr/s/7504713/Apple-iPhone-6s-64GB.html στην εξελιξη τιμης ,σε 4 μηνες 30% κατω

Δημοσ.

Για τις τιμές... επειδή γράφετε ό,τι να 'ναι μερικοί...

...η μεταπώληση των Apple devices είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ καλύτερη απ' ό,τι άλλη μάρκα.

Ακόμα και τώρα που γράφω... αν ψάξετε μεταχειρισμένο iPhone4 (ΟΧΙ "S"!) σε άψογη κατάσταση, θα το πάρετε γύρω στα 80-100 ευρώ!!!

Άντε φέρτε μου ένα οποιοδήποτε Android ή WinMo κινητό ΕΞΙ ΕΤΩΝ παλιό... και αν δεν σας το χαρίσουν αποκλείεται να δώσετε έστω ένα 20άρι να το πάρετε!

Δημοσ.

Εγω ειχα αγορασει τον φεβρουαριο το 6s 64 g 840 ε και το πουλησα 580 ε μαιο σε ενα παλικαρι εδω μεσα,δεν το χαρισα αλλα εκει ηταν οι τιμες στα μεταχειρισμενα, τωρα αν καποιος βρισκει κωλο οκ τον πιανει,και αυτο που λενε οτι τα iphone δεν πεφτουν ας ριξουν μια ματια εδω,https://www.skroutz.gr/s/7504713/Apple-iPhone-6s-64GB.html στην εξελιξη τιμης ,σε 4 μηνες 30% κατω

Παραθέτεις συσκευή ενός χρόνου που ήταν αναμενόμενο να πέσει η τιμή της μετά την ανακοίνωση του iPhone 7 + το ότι άλλαξαν τον χώρο και στο 6S μετά την παρουσίαση. Οπότε εσύ κοιτάς αυτή τη στιγμή ότι έμεινε στα ράφια και λογικό είναι να θέλουν να τα δώσουν με χαμηλότερο κόστος. Δείξε μου αν θα πέσει η τιμή του 7 μετά από τρεις μήνες όπως γίνεται με τα Android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...