Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνειδητά τις βγάζω αυτές τις εταιρείες, δεν θέλω να είμαι καταναλωτής τους. Απλά πράγματα. Θεωρώ και αυτές που ανέφερα υπερτιμημένες.

Άμα συγκρινείς pcb από Huawei και το pcb από το iphone θα καταλάβεις για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Ξέρω πολλά πράγματα από επισκευές μικροηλεκτρονικών, εγώ απλά δεν κάνω λεπτοδουλειές, δεν το 'χω, δεν έχω το ταλέντο.

Η χωροθέτηση των επιμέρους ανταλλακτικών στο πλαίσιο του iphone προκαλεί και τις βλάβες που είχαν τα 4, 5, όταν τα άνοιγαν στο service και εξειδικευμένοι και μετά δεν είχες σήμα σε wifi και σε κυψελωτό δίκτυο.

Όλα είναι στριμωγμένα στο πλαίσιο των iphone εξού και τα προβλήματα με υπερθερμάνσεις και πάει λέγοντας.

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνειδητά τις βγάζω αυτές τις εταιρείες, δεν θέλω να είμαι καταναλωτής τους. Απλά πράγματα. Θεωρώ και αυτές που ανέφερα υπερτιμημένες.

Μα οταν διαθετεις συμφωνα με τα λεγομενα σου max 250 ευρω για smartphone  δεν ειναι  συνειδητη επιλογη να μην  τα παιρνεις .Συνειδητη επιλογη ειναι για αυτον που εδωσε κοντα στα 900 και πηρε edge  π.χ  η' οταν βγηκε και Νote  .Αυτος μαλιστα  εκανε συνειδητη επιλογη και σε  συσκευη και σε λειτουργικο συστημα .

Το δικο σου λεγεται "περιορισμενο budget" μην μπερδευεσαι ...

• Like 2
Δημοσ.

Το ξέρεις ότι από Κίνα τα παίρνεις τα εν λόγω κατά πολύ φθηνότερα.

Εννοείται ότι δεν αξίζει να δίνεις πάνω από 250 ευρώ σε smartphone.

Χίλιες φορές να δώσω 700 ευρώ να πάρω την Fury X, παρά να πάρω κινητό.

Κάποτε είχα στάξει 850 ευρώ για να πάρω 6990.

Δημοσ.

Και κάπου εδώ καταλαβαίνουμε πως ο φίλος από πάνω επειδή δεν μπορεί να πάρει κινητό άνω των 250 ευρώ, κατηγορεί τα κινητά άνω των 250 ευρώ και βγάζει αρκετές ποσότητες κόμπλεξ. 

Δημοσ.

Βασικά δεν μας απασχολεί -πλεον- η Samsung.

μπορει οχι η samsung αλλα ενα θεματακι το εχετε ..γιατι το μονο που σας απασχολεί ειναι αν θα ειναι το γρηγορότερο 

Δημοσ.

Αντοχή στο νερό σημαίνει ότι δεν μπαίνει εύκολα νερό μέσα (water resistance). Αν βρουν νερό μέσα (ίχνη από άλατα) σημαίνει πολύ απλά ότι το έχεις πάει για μακροβούτια.

οταν λεει οτι εχει αντοχη σε νερο εγω οπως το καταλαβαίνω ...σημαίνει οτι αν βραχεί δεν εχει  κανένα θέμα ?? σωστά ?? για ποιο λόγο λοιπόν σου λένε οτι δεν σε καλύπτω αν βρεθεί νερό μέσα ?? σαν να σου λέει ..δεν μπαίνει νερό μέσα αλλά μην το βρεξεις  γιατι αν παθει κατι δεν στο φτιάχνουμε σωστα ??

• Super Moderators
Δημοσ.

οταν λεει οτι εχει αντοχη σε νερο εγω οπως το καταλαβαίνω ...σημαίνει οτι αν βραχεί δεν εχει  κανένα θέμα ?? σωστά ?? για ποιο λόγο λοιπόν σου λένε οτι δεν σε καλύπτω αν βρεθεί νερό μέσα ?? σαν να σου λέει ..δεν μπαίνει νερό μέσα αλλά μην το βρεξεις  γιατι αν παθει κατι δεν στο φτιάχνουμε σωστα ??

Δεν είναι τόσο δύσκολο! Σε καλύπτει από τυχαία επαφή με νερό όπως το να σε πιάσει μια βροχή ή να πέσει κάνα ποτήρι πάνω στο τραπέζι κλπ κλπ. Για να περάσει νερό ΜΕΣΑ στη συσκευή, θα πρέπει να το βουτήξεις εντελώς μέσα στο νερό για αρκετή ώρα πράγμα που ξεπερνάει τις αντοχές της προστασίας που έχει.

:)

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο δύσκολο! Σε καλύπτει από τυχαία επαφή με νερό όπως το να σε πιάσει μια βροχή ή να πέσει κάνα ποτήρι πάνω στο τραπέζι κλπ κλπ. Για να περάσει νερό ΜΕΣΑ στη συσκευή, θα πρέπει να το βουτήξεις εντελώς μέσα στο νερό για αρκετή ώρα πράγμα που ξεπερνάει τις αντοχές της προστασίας που έχει.

έχει την ίδια προστασία όπως τα σ7 και σονυ ?

Δημοσ.

τα ip60κατι είναι μούφα πιστοποιήσεις, δε σημαίνουν τίποτα ή μάλλον σημαίνουν να τα βρέξει η βροχή καμιά βρύση και το πολύ πολύ να τα βάλεις σε κάνα τάπερ με νερό

αν πας να κολυμπήσεις με αυτά και ειδικά σε αλμυρό νερό πολύ απλά δεν είναι αδιάβροχα, το έχω δοκιμάσει με καταστροφικά αποτελέσματα όπως ήταν αναμενόμενο και ευτυχώς πέρασε στην εγγύηση 

και σε όρους ρολογιού για να πιάσουμε και το apple watch  με 50 μέτρα δε κολυμπάς με κανένα ρολόι, για να κολυμπήσεις πρέπει να μιλάμε για τουλάχιστον 120-150m (βιδωτές κορώνες σε συμβατικά ρολόγια και τα ρέστα) 

οι ατμοσφαιρες που μεταφράζονται σε μέτρα δε σημαίνουν ακριβώς ότι μπορεί να πάει 50 μέτρα στη θάλασσα (δηλαδή κατάδυση)  για κανένα λόγο και ουσιαστικά δε σημαίνει ότι είναι καν να μπουν στη θάλασσα 

Δημοσ.

Και κάπου εδώ καταλαβαίνουμε πως ο φίλος από πάνω επειδή δεν μπορεί να πάρει κινητό άνω των 250 ευρώ, κατηγορεί τα κινητά άνω των 250 ευρώ και βγάζει αρκετές ποσότητες κόμπλεξ. 

Σώπα ρε ταλαρά. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλες;

ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ SMARTPHONE! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!

To δικό μου το πήρα 140 ευρώ από Minideal και εδώ Ευρώπη, Ελλάδα το βρίσκεις από 280 μέχρι 400 ευρώ.

Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά, γιατί στον χρόνο θα έχει χάσει το 60% της αξίας αγοράς.

Πάνω από 500 ευρώ σκάω μόνο σε κάρτες γραφικών και θα σκάσω για την ναυαρχίδα τον ZEN που έρχεται.

Είμαστε κομπλεξικοί επειδή δεν πάμε με την μόδα της εποχής και το marketing. Το διαβάσαμε και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Σώπα ρε ταλαρά. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλες;

ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ SMARTPHONE! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!

To δικό μου το πήρα 140 ευρώ από Minideal και εδώ Ευρώπη, Ελλάδα το βρίσκεις από 280 μέχρι 400 ευρώ.

Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά, γιατί στον χρόνο θα έχει χάσει το 60% της αξίας αγοράς.

Πάνω από 500 ευρώ σκάω μόνο σε κάρτες γραφικών και θα σκάσω για την ναυαρχίδα τον ZEN που έρχεται.

Είμαστε κομπλεξικοί επειδή δεν πάμε με την μόδα της εποχής και το marketing. Το διαβάσαμε και αυτό.

Τα κινητά που αγοράζεις ή γενικά τα Android ναι. Τα iPhone ποτέ δεν έχαναν την αξία τους από την στιγμή που ήταν σε καλή κατάσταση και σου μιλάω από εμπειρία, πούλησα αρκετά iPhone για να τα αντικαταστήσω με καινούργια και ενώ πλήρωσα 750€ για την συσκευή μετά από ένα χρόνο την πούλησα 570€. Οπότε μην γενικεύεσαι. 

Δημοσ.

Ανέφερες μία "καλη" περιπτωση οπου χάνεις μόλις 180€ (και αυτό εφόσον δεν έχεις ακουμπήσει σχεδόν ποτέ ο ίδιος το κινητό να το χαλάσεις το έχεις μέσα σε θήκες και protectors) δηλαδή το 24% της αξίας

Όταν όμως πας και πάρεις Android στα 300 μαξ προφανώς και δε σε ενδιαφέρει πόση αξία θα χάσει και αν μετά από 2-3 χρόνια θα πιάνει 70€, μπορεί να μη σε ενδιαφέρει καν να το πουλήσεις, το χαρίζεις

Δε καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο γαματο και συμφέρον να νοικιαζεις το κινητό σου ενα 200αρι το χρόνο και αυτά έχοντας δώσει και ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο (μία φορά τουλάχιστον θα το δώσεις) το οποίο μπορεί να χάσεις και ανά πάσα στιγμή αν στο κλέψουν ή πέσει και σπάσει

Το ξέρεις ότι από Κίνα τα παίρνεις τα εν λόγω κατά πολύ φθηνότερα.

Εννοείται ότι δεν αξίζει να δίνεις πάνω από 250 ευρώ σε smartphone.

Χίλιες φορές να δώσω 700 ευρώ να πάρω την Fury X, παρά να πάρω κινητό.

Κάποτε είχα στάξει 850 ευρώ για να πάρω 6990.

Και αυτά τα λεφτά για κάρτες είναι επίσης πεταμενα δεν εξυπηρετούν πουθενά ώστε να δικαιολογούν τα λεφτα τους, εκτός αν δεχτούμε ότι εσύ έχεις ψωνιο για κάρτες και ο άλλος έχει ψωνιο για κινητά οπότε καλά κάνει και τα ξοδεύει ο καθένας όπου θέλει, αλλά και στις δύο περιπτώσεις με 300 ευρώ είσαι άρχοντας για να κάνεις απλά τη δουλειά σου
Δημοσ.

Ανέφερες μία "καλη" περιπτωση οπου χάνεις μόλις 180€ (και αυτό εφόσον δεν έχεις ακουμπήσει σχεδόν ποτέ ο ίδιος το κινητό να το χαλάσεις το έχεις μέσα σε θήκες και protectors) δηλαδή το 24% της αξίας

Όταν όμως πας και πάρεις Android στα 300 μαξ προφανώς και δε σε ενδιαφέρει πόση αξία θα χάσει και αν μετά από 2-3 χρόνια θα πιάνει 70€, μπορεί να μη σε ενδιαφέρει καν να το πουλήσεις, το χαρίζεις

Δε καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο γαματο και συμφέρον να νοικιαζεις το κινητό σου ενα 200αρι το χρόνο και αυτά έχοντας δώσει και ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο (μία φορά τουλάχιστον θα το δώσεις) το οποίο μπορεί να χάσεις και ανά πάσα στιγμή αν στο κλέψουν ή πέσει και σπάσει

Και αυτά τα λεφτά για κάρτες είναι επίσης πεταμενα δεν εξυπηρετούν πουθενά ώστε να δικαιολογούν τα λεφτα τους, εκτός αν δεχτούμε ότι εσύ έχεις ψωνιο για κάρτες και ο άλλος έχει ψωνιο για κινητά οπότε καλά κάνει και τα ξοδεύει ο καθένας όπου θέλει, αλλά και στις δύο περιπτώσεις με 300 ευρώ είσαι άρχοντας για να κάνεις απλά τη δουλειά σου

Τα κινητά μου ποτέ δεν τα έβαζα σε θήκη, επίσης και να πέσει να σπάσει το έχω πάντα ασφαλισμένο οπότε μου δίνουν απευθείας καινούργια συσκευή. Δεν βανδαλίζω τις συσκευές μου αλλά και ατύχημα να έχω  όπως είπα θα μου δώσουν καινούργια συσκευή.

Δημοσ.

Τα κινητά μου ποτέ δεν τα έβαζα σε θήκη, επίσης και να πέσει να σπάσει το έχω πάντα ασφαλισμένο οπότε μου δίνουν απευθείας καινούργια συσκευή. Δεν βανδαλίζω τις συσκευές μου αλλά και ατύχημα να έχω όπως είπα θα μου δώσουν καινούργια συσκευή.

Το κόστος της ασφάλισης ποιο είναι; Αυτό δε το συνυπολογιζεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...