Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανετα,αφού το κινητο είναι ξανά το καλύτερο αιφον εβερ!...

Αυτό δεν βαρέθηκαν να το λένε "we made the best iphone ever" δηλαδή οκ τι θα κάνατε χειρότερο από πέρσι ή πρόπερσι;

Δημοσ.

Εκτός του bend gate και την νόσο της αφής των iphone 6, τι άλλα προβλήματα θα εμφανίσει η νέα γενιά;

Α, ναι ξέχασα το νέο feature που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τα ακουστικά όταν φορτίζεις.

Όλοι εσείς που αγοράζετε υπερτιμημένες συσκευές είστε άξιοι της μοίρας σας. 50 ευρώ το κομμάτι κοστίζει στην Apple κάθε συσκευή που βγαίνει από την foxconn. Όσο φανταχτερό και να είναι το ios, δεν παύει να κοστίζει πολλά χρήματα αδικαιολόγητα.

Μόδα είναι η Apple στα κινητά. Όποιος έχει iphone θεωρείται ξεχωριστός την σήμερον.

Επειδή ήμουν ατυχής κάτοχος iphone 4s, το οποίο το είχα πάρει με επιδότηση, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω την σαβούρα που λέγεται iphone.

Το κινητό στο τρίμηνο εμφάνισε πρόβλημα με την οθόνη και ενώ το έστειλα στο επίσημο service, μου την αλλάξαν και όταν μου το επέστρεψαν δεν έπιανε σήμα τόσο στα δίκτυα όσο και στο WiFi και φυσικά δεν μπορούσαν το λύσουν το πρόβλημα και το χρέωσαν σε 'μένα και δεν με κάλυψαν με εγγύηση.

Το πρόβλημα ήταν γνωστό στα iphone 4 και 5. Κάποια τα άνοιγαν για επισκευές και μετά ως δια μαγείας χάναν την δυνατότητα λήψης σήματος WiFi και Κυψέλης.

Μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας το καταδείξει το θέμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εκτός του bend gate και την νόσο της αφής των iphone 6, τι άλλα προβλήματα θα εμφανίσει η νέα γενιά;

Α, ναι ξέχασα το νέο feature που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τα ακουστικά όταν φορτίζεις.

Όλοι εσείς που αγοράζετε υπερτιμημένες συσκευές είστε άξιοι της μοίρας σας. 50 ευρώ το κομμάτι κοστίζει στην Apple κάθε συσκευή που βγαίνει από την foxconn. Όσο φανταχτερό και να είναι το ios, δεν παύει να κοστίζει πολλά χρήματα αδικαιολόγητα.

Μόδα είναι η Apple στα κινητά. Όποιος έχει iphone θεωρείται ξεχωριστός την σήμερον.

Επειδή ήμουν ατυχής κάτοχος iphone 4s, το οποίο το είχα πάρει με επιδότηση, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω την σαβούρα που λέγεται iphone.

Το κινητό στο τρίμηνο εμφάνισε πρόβλημα με την οθόνη και ενώ το έστειλα στο επίσημο service, μου την αλλάξαν και όταν μου το επέστρεψαν δεν έπιανε σήμα τόσο στα δίκτυα όσο και στο WiFi και φυσικά δεν μπορούσαν το λύσουν το πρόβλημα και το χρέωσαν σε 'μένα και δεν με κάλυψαν με εγγύηση.

Το πρόβλημα ήταν γνωστό στα iphone 4 και 5. Κάποια τα άνοιγαν για επισκευές και μετά ως δια μαγείας χάναν την δυνατότητα λήψης σήματος WiFi και Κυψέλης.

Σκέψου πως αν ήταν όοοοολοι ευχαριστημένοι με μία μόνο συσκευή, δεν θα υπήρχαν άλλοι κατασκευαστές που θα έβγαζαν κινητά τηλέφωνα! Είμαστε τόσο περίεργοι σαν ...ράτσα, που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαδίσουν μεταξύ τους όλα τα γούστα μας...

:)

Δημοσ.

σοβαρα για αυτο ειναι το καπελο??? γιατι αν το παρουμε απο σκρουτζ ευρωπαικο δεν ειναι?? νομιζω πως ισχυει η διετης εγγυηση και απο σκρουτζ..

Προσωπική εκτίμηση είναι το παραπάνω, όχι κάτι επίσημο φυσικά. Μιλάω πάντα για τις επίσημες τιμές, δεν γνωρίζω οι παραεισαγωγείς πώς επιτυγχάνουν τόσο χαμηλότερες τιμές. Φυσικά και ισχύει η διετής και από σκρουτζομάγαζο πάντως.

Που να σου είχε σκάσει και καμία μπαταρία από Note 7  :devil: :P

Δημοσ.

Οσον αφορά το iphone 7 όλα ωραία και καλά αλλά,3τη χρονιά το ίδιο σχεδιαστικά(με μόνη διαφορά την προσθήκη μαύρου χρώματος για την κάλυψη των απαίσιων κεραιων),κάμερα που προεξέχει,αφαίρεση του 3,5 jack,μπαταρία με μία μικρή βελτίωση και τα τεράστια bezels για άλλη μια χρονιά,τρώει κόκκινη απο τα αποδυτήρια.

Καλυτερη αυτονομια

4πυρηνο

Water resistant(επισημα πλεον)

Καλυτερη φωτογραφικη

32gb βασικο μοντελο

Στερεο ηχεια

3gb ram το 7plus και διπλη καμερα

Τι παραπανω δηλαδη να ζητησει καποιος ανθρωπος σε ενα κινητο?

Ε ναι γιατι ως γνωστον δεν εχουν εμφανιστει απειρα προβληματα σε πανακριβα κινητα Android, μονο στα Iphone εμφανιζονται....

Ελεος δηλαδη.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου απλώς έτυχε να είσαι όπως λες κι εσύ ένας ατυχής κάτοχος.

Εγώ προσωπικά πέρασα από:

iPhone 3G

iPhone 3GS

iPhone 4

iPhone 6

iPhone 6s

Και ΠΟΤΕ δεν χρειάστηκε να επικοινωνήσω με service για καμία συσκευή. Τι να πω; Τόσο τυχερός είμαι πια;

Δε λέω ότι οι συσκευές δεν εμφανίζουν προβλήματα αλλά τα περί "σαβούρας" είναι λίγο υπερβολικά.

Καμιά φορά μπορεί να πέσουμε σε τόσο άσχημη περίπτωση που να μας κάνει να αλλάξουμε μόνιμα τη στάση μας απέναντι σε ένα προϊόν.

Αναρωτιέμαι πχ πως θα αισθάνονται αυτοί που θα τους έβγαλε το γνωστό σοβαρό πρόβλημα το Note 7 και αν θα ξαναπάρουν ποτέ συσκευή της Samsung. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η Samsung δεν είναι ικανή να βγάλει αξιόπιστες συσκευές στο μέλλον.

ΥΓ:

Το "50 ευρώ το κομμάτι" δεν ισχύει μόνο για την Apple. (Εν το μεταξύ δεν καταλαβαίνω πως γνωρίζεις ακριβώς το κόστος παραγωγής μιας συσκευής).

ΟΛΕΣ οι εταιρίες πουλάνε τις συσκευές τους με υπερκέρδος. Όσοι πιστεύετε ότι εταιρίες μεγέθους Samsung, Sony, LG κλπ πουλάνε συσκευές στο κόστος για την ψυχή της μάνας τους είστε γελασμένοι.

Δημοσ.

Σε ρεπορτάζ - "καταδρομική" που είχε κάνει Γαλλικό κανάλι προ τριετίας στην Foxconn αναφερόταν και η τιμή την οποία πουλάει η Foxconn κάθε συσκευή στην Apple.

Δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 250 ευρώ για συσκευή κινητής τηλεφωνίας και ούτε πρόκειται.

Αυτή την στιγμή είμαι ευτυχής κάτοχος Lenovo Vibe Shot με Marshmallow και δεν το αλλάζω με τίποτα. Αυτονομία, καλές φωτογραφικές, ταχύτητα.

Επίσης το κάνω ότι θέλω και δεν έχω και σπαστικές διαφημίσεις.

Δεν θα έπαιρνα ποτέ Samsung, LG, Sony. Θεωρώ άλλες εταιρείες ανώτερες ποιοτικά. Επειδή τυγχάνει να έχω φίλο που επισκευάζει (και εγώ το κάνω, αλλά απλά πράγματα) hardware από smartphones, έχω δει πολλά pcb και μπορώ να κρίνω ποια συσκευή έχει ποιοτικά components. Η apple δεν έχει ποιοτικά components και ο τρόπος χωροθέτησης τους ευθύνεται για τα προβλήματα που βγάζουν οι γενιές των iphones.

Π.χ. η Xiaomi είναι ποιοτική, ειδικά στις ναυαρχίδες της. Αλλά δεν μου αρέσει το MIUI.

Θεωρώ το VibeUI το καλύτερο, γιατί είναι λιτό και απλό που το καθιστά γρήγορο.

Δημοσ.

Καλυτερη αυτονομια

4πυρηνο

Water resistant(επισημα πλεον)

Καλυτερη φωτογραφικη

32gb βασικο μοντελο

Στερεο ηχεια

3gb ram το 7plus και διπλη καμερα

Τι παραπανω δηλαδη να ζητησει καποιος ανθρωπος σε ενα κινητο?

Ε ναι γιατι ως γνωστον δεν εχουν εμφανιστει απειρα προβληματα σε πανακριβα κινητα Android, μονο στα Iphone εμφανιζονται....

Ελεος δηλαδη.

Ραδιο?

• Like 2
Δημοσ.

Σε ρεπορτάζ - "καταδρομική" που είχε κάνει Γαλλικό κανάλι προ τριετίας στην Foxconn αναφερόταν και η τιμή την οποία πουλάει η Foxconn κάθε συσκευή στην Apple.

Δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 250 ευρώ για συσκευή κινητής τηλεφωνίας και ούτε πρόκειται.

Αυτή την στιγμή είμαι ευτυχής κάτοχος Lenovo Vibe Shot με Marshmallow και δεν το αλλάζω με τίποτα. Αυτονομία, καλές φωτογραφικές, ταχύτητα.

Θεωρώ το VibeUI το καλύτερο, γιατί είναι λιτό και απλό που το καθιστά γρήγορο.

Σε θεμα που αφορα το νεο Iphone τα παραπανω ετσι :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα έπαιρνα ποτέ Samsung, LG, Sony. Θεωρώ άλλες εταιρείες ανώτερες ποιοτικά. Επειδή τυγχάνει να έχω φίλο που επισκευάζει (και εγώ το κάνω, αλλά απλά πράγματα) hardware από smartphones, έχω δει πολλά pcb και μπορώ να κρίνω ποια συσκευή έχει ποιοτικά components. Η apple δεν έχει ποιοτικά components και ο τρόπος χωροθέτησης τους ευθύνεται για τα προβλήματα που βγάζουν οι γενιές των iphones.

Σορρυ αν κατάλαβα καλά, το συμπέρασμα ότι ο τρόπος χωροθέτησης δεν είναι καλός/σωστός το έβγαλες μόνος σου? Και όλα αυτά χωρίς καν να έχεις πολλές γνώσεις εφόσον λές ότι κάνεις βασικά πράγματα μόνο?

Μήπως να έστελνες κανένα βιογραφικό στην Apple? Μπορεί να γίνεις και αρχιμηχανικός εφόσον απ' ότι φένεται τα άτομα εκεί πέρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται... 

• Like 2
Δημοσ.

Σορρυ αν κατάλαβα καλά, το συμπέρασμα ότι ο τρόπος χωροθέτησης δεν είναι καλός/σωστός το έβγαλες μόνος σου? Και όλα αυτά χωρίς καν να έχεις πολλές γνώσεις εφόσον λές ότι κάνεις βασικά πράγματα μόνο?

Μήπως να έστελνες κανένα βιογραφικό στην Apple? Μπορεί να γίνεις και αρχιμηχανικός εφόσον απ' ότι φένεται τα άτομα εκεί πέρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται... 

Εγω βασικα το αλλο δεν καταλαβα στο παραπανω. Βγαζει στην απεξω Samsung,Sony,Apple.Ε δηλαδη ποιες αλλες εταιριες εμειναν για να μιλαμε για ποιοτητα?Η Htc μονο που ομως κοστιζει πανακριβα?

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό δεν βαρέθηκαν να το λένε "we made the best iphone ever" δηλαδή οκ τι θα κάνατε χειρότερο από πέρσι ή πρόπερσι;

Μην το λές το τελευταίο μοντέλο mac mini 2014 είναι χειρότερο του προηγούμενου που βγήκε το 2012.

Δημοσ.

Μας τρολλάρεις έτσι?

Η εταιρεία που κάνει την συναρμολλόγηση πουλάει στην apple την συσκευή που τότε είχε επεξεργαστή απο samsung(σχεδιασμένο απο apple) οθόνη απο διάφορους κατασκευαστές μοντεμ qualcomm κτλ. αλλά η Foxconn πούλαγε στην apple το κινητό και σε τιμή μάλιστα χώμα,μάλιστα.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...