Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τιμές είναι από άλλο πλανήτη. Από τα $650 στις ΗΠΑ, κάπως φτάνουμε στα... 830€ σε εμάς. 

Έχω δε την αίσθηση ότι οι τιμές κάθε χρόνο και ανεβαίνουν; Ενώ στις ΗΠΑ διατίθεται χρόνια τώρα με σταθερές τιμές.

Θυμάμαι ότι είχα αγοράσει το 3GS "κάτω από 600 ευρώ" (χωρίς να θυμάμαι ακριβώς πόσα), το 4 στα 660, το 6 στα 860... και φέτος για την ίδια έκδοση που πάντα έπαιρνα, πάμε στα 950.

• Like 2
Δημοσ.

Μαλ@κίες της Apple είναι αυτά περί ισοτιμίας. 

Anyway τα σκρουτζομάγαζα θα το προμηθευτούν σε τιμές Αμερικής, συνεπώς, klein

Θυμάμαι ότι είχα αγοράσει το 3GS "κάτω από 600 ευρώ" (χωρίς να θυμάμαι ακριβώς πόσα), το 4 στα 660, το 6 στα 860... και φέτος για την ίδια έκδοση που πάντα έπαιρνα, πάμε στα 950.

Είχα αγοράσει το 4s 450€ από μία γνωστή που το πουλούσε επειδή το είχε πάρει μέσω επιδότησης και ήθελε τα λεφτά.

Περιττό να αναφέρω πώς μου ακούγονται τα 950€ για Plus Jet Black 128άρι κι ας έσκασα 630€ για το 6s Plus 64gb προ 3 μηνών

Όπως έλεγε και ο Πανούσης, από τότε που οι σερβιέτες έβγαλαν φτερά, το νινι έγινε άπιαστο όνειρο.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσημες τιμές είπα, ούτε από "γνωστό γνωστού", ούτε από παραεισαγωγές skroutz-ο-μάγαζων. Το 3GS το είχα πάρει από Cosmote, το 4 από ΟΤΕ και το 6 από Public.

Btw το 7 Plus Jet Black έχει 1100€! Ακόμα περισσότερα απ' όσα έγραψες. Τα 950€ είναι το "μικρό" μοντέλο.

• Like 2
Δημοσ.

Ό,τι να 'ναι. Αν το ήθελα, θα το έφερνα από US πάντως.

Χαλαρά το καπέλο των 100€ είναι για την διετή εγγύηση την οποία έχει υποχρεώσει η Ε.Ε. να προσφέρει.

Δημοσ.

Με root;

Αν θες να το σετάρεις (AdAway) μια φορά και τέρμα, ναι , θέλει Root.

Αλλιώς χωρίς Root το σετάρεις σε κάθε connection (wifi) που δημιουργείς.

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι να 'ναι. Αν το ήθελα, θα το έφερνα από US πάντως.

Χαλαρά το καπέλο των 100€ είναι για την διετή εγγύηση την οποία έχει υποχρεώσει η Ε.Ε. να προσφέρει.

σοβαρα για αυτο ειναι το καπελο??? γιατι αν το παρουμε απο σκρουτζ ευρωπαικο δεν ειναι?? νομιζω πως ισχυει η διετης εγγυηση και απο σκρουτζ..

Οι τιμές είναι από άλλο πλανήτη. Από τα $650 στις ΗΠΑ, κάπως φτάνουμε στα... 830€ σε εμάς. 

Έχω δε την αίσθηση ότι οι τιμές κάθε χρόνο και ανεβαίνουν; Ενώ στις ΗΠΑ διατίθεται χρόνια τώρα με σταθερές τιμές.

πολυ σωστα τα λες ενω οι τιμες απο αππλε ειναι σταθερες δεν εχω καταλαβει και εγω γιατι ανεβαινουν τοσο... ασ εξηγησει καποιος γνωστης. επισης το περνουμε απο σκρουτζ σιγα...

Δημοσ.

Χωρίς να προσπαθώ να δικαιολογήσω την τιμή του iphone στην Ευρώπη μην ξεχνάτε μάγκες η τιμή που πιπιλάτε για Αμερική δλδ τα 650$ είναι χωρίς τον φόρο.

Οσον αφορά εμένα το iphone το θεωρώ πανάκριβο χωρίς λόγο και αιτία,θα έπρεπε να ξεκινάει στα 500 ευρώ το iphone 7 και άντε βαριά να τερμάτιζε στα 800 το iphone 7 plus τον 256gb.

Δεν έχω αγοράσει iphone απο το 5s και αν θα πάρω θα είναι το 8 του χρόνου που τόσες φήμες έχουν βγεί ότι θα αλλάξει σε πολλά και αυτό πάλι όχι day one αλλά απο σκρουτζο και αφού πέσει λίγο η τιμή του,λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν.

Οσον αφορά το iphone 7 όλα ωραία και καλά αλλά,3τη χρονιά το ίδιο σχεδιαστικά(με μόνη διαφορά την προσθήκη μαύρου χρώματος για την κάλυψη των απαίσιων κεραιων),κάμερα που προεξέχει,αφαίρεση του 3,5 jack,μπαταρία με μία μικρή βελτίωση και τα τεράστια bezels για άλλη μια χρονιά,τρώει κόκκινη απο τα αποδυτήρια.

Περιμένω εναγωνίος το επόμενο event για νέους Mac.

• Like 1
Δημοσ.

προσφορα και ζητηση.

• Like 1
Δημοσ.

Το δοκιμάζω. Thanx.

Κάποια λύση να μη φαίνεται κανένα από τα δυο εικονίδια; Ούτε το κλειδάκι (vpn);

το κλειδάκι είναι πάντα  εκεί το άλλο που ναι σαν ειδοποίησή απενεργοποιείτε από της ρυθμίσεις της εφαρμογής

Δημοσ.

Σαφώς και έχει...της π@@τανας γίνεται.... αλλά βάζεις ένα AdAway π.χ. και τέλος από παντού.... από apps , από browsers , απ' όλο το σύμπαν....

το έβαλα,η pop-up σελιδα παλι πεταγετε αλα απλα δεν φορτώνει.. το θεμα είναι να μην πεταγότανε καθόλου οπως στο pc.....

• Like 1
Δημοσ.

το έβαλα,η pop-up σελιδα παλι πεταγετε αλα απλα δεν φορτώνει.. το θεμα είναι να μην πεταγότανε καθόλου οπως στο pc.....

ποια σελίδα? να μπω να δω τι γίνετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...