LinuxFan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 3 GB στο IOS είναι σαν να έχεις 6 στο android
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι 100 πόντοι. Αυτό είναι μόνο στο multi. Κοίτα λίγο και το single-core, να δεις πόσο "σκότωμα" τρώει ο ισχυρότερος επεξεργαστής της Samsung. Λίγο ακόμα και θα απέδιδε τα διπλά!!! Single core? Που ζουμε , στο 2005?
PhoenixV23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω δεν θα παρω Αδερφέ το καταλάβαμε όλοι πιστεύω οτι δεν θα πάρεις, για τον οποιοδήποτε δικό σου λόγο και καλά θα κάνεις. Θα το πάρουμε εμείς που είμαστε βλάκες και πρόβατα. 6
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Single core? Που ζουμε , στο 2005? Άχρηστο φίτσουρ. 2
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν έχεις λεφτά, εκκεντρικός λέγεσαι. Έλα να κλάψουμε τώρα που αυτός θα πάρει το 128άρι jet black 7 Plus και εμείς μην πω τι. Αν ειχα με το ζορι να επιλεξω 128αρι jet black 7 Plus και να καψω 1000ευρω, ΑΝΕΤΑ θα διαλεγα να τα καψω. Δεν το εχω ξανακανει κιολας, θα εχει γαματη αισθηση. 1
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ειχα με το ζορι να επιλεξω 128αρι jet black 7 Plus και να καψω 1000ευρω, ΑΝΕΤΑ θα διαλεγα να τα καψω. Δεν το εχω ξανακανει κιολας, θα εχει γαματη αισθηση. Ξέρω μια εταιρεία κινητής που μπορεί να σου καλύψει και αυτήν την ανάγκη... #innovation 19
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέρω μια εταιρεία κινητής που μπορεί να σου καλύψει και αυτήν την ανάγκη... #innovation Αλλα δεν κανει 1000, πρεπει να εισαι ο 1 στους ΧΧ εκκατεκατομμυρια τυχερους, και δεν θα ειναι και ιδια η αισθηση. Αλλη φαση να τα καις με αναπτηρα, να μυριζεις και την μποχα. 1
maouris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ε άμα έχετε... Τι να λέμε εμείς οι απ'έξω! σου μειωσα την apple? απολογουμε.δεν ειμαι κολλημενος,ουτε με τον ενα ουτε με τον αλλο εγω απλα σου λεω τι βλεπω καθημερινα
Haldol Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλα δεν κανει 1000, πρεπει να εισαι ο 1 στους ΧΧ εκκατεκατομμυρια τυχερους, και δεν θα ειναι και ιδια η αισθηση. Αλλη φαση να τα καις με αναπτηρα, να μυριζεις και την μποχα. Όντως δε κάνει 1000€. Κάνει 100000€. Θα θες και σπίτι μετά. 2
Greek13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και τα benchmarks τα θεωρώ τέρμα αδιάφορα το Samsung Galaxy S7 βγάζει 5217 και το Iphone 7 plus βγάζει 5363.... Εε δεν την λες και τρελή διαφορά... Το iphone ξεχωρίζει για το brand name του, τέλος! Ακόμα και το πιο αδιάφορο thread το σχολιάζουμε όλοι... 2
DaemonLord92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω εχω την εξης απορια, οσοι λενε "ε νταξει μωρε, περασε το s7 μονο για 100 ποντους στο multicore" τι θα λεγανε αμα γινοταν το αναποδο? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειχαμε σχολια οπως "παλι σκονη εφαγε η Apple" και "ερχεται το τελος" Τωρα ομως κανουν τουμπεκι. Νταξει ρε παιδια δεν σας αρεσει η Apple, κατανοητο. Ουτε εμενα μου αρεσει η τακτικη της σε πολλα θεματα . Δεν ταυτιζομαι ομως ουτε μισω καμια εταιρεια. 5
κβαντικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως δε κάνει 1000€. Κάνει 100000€. Θα θες και σπίτι μετά. Μιλαμε για ελεγχομενη "εκρηξη", αλλιως θα θελω σπιτι και οταν καιω το 1000αρικο... Οπως πολυ σωστα ειπες βεβαια, τα 35 ατομα που το δοκιμασαν ψαχνουν σπιτι τωρα..oh wait Εγω εχω την εξης απορια, οσοι λενε "ε νταξει μωρε, περασε το s7 μονο για 100 ποντους στο multicore" τι θα λεγανε αμα γινοταν το αναποδο? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειχαμε σχολια οπως "παλι σκονη εφαγε η Apple" και "ερχεται το τελος" Τωρα ομως κανουν τουμπεκι. Νταξει ρε παιδια δεν σας αρεσει η Apple, κατανοητο. Ουτε εμενα μου αρεσει η τακτικη της σε πολλα θεματα . Δεν ταυτιζομαι ομως ουτε μισω καμια εταιρεια. Θα λεγαμε το αυτονοητο, ολοκαινουργια συσκευη που κοστιζει τα διπλα ειναι πισω στα specs. Τι αλλο να πεις δηλαδη? Σκεψου να βγαζε η Intel επεξεργαστη 6 μηνες μετα την AMD, να κοστιζε τα διπλασια και να ηταν πισω σε επιδοσεις. Tραγωδια
Typhoon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ θυμάμαι κάτι εποχές που (σωστά τότε) οι έχοντες iPhone λέγανε ότι δεν έχουν σημασία τα specs στο κινητό, σημασία έχει αν το user experience είναι όπως πρέπει. Και καλά τα λέγανε γιατί σε ένα user device αυτό έχει σημασία. Τα τελευταία χρόνια βέβαια, υπάρχει μια τάση αντιστροφής και ασχολούμαστε με το πόσους πυρήνες, πόση RAM και πόσα FLOPS έχουν τα iPhone. Ενδιαφέρουσα αλλαγή trend... 3
kargo130 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ελα ρε 1200€ για ενα κινητο. Δεν εχει καμια λογικη. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα