duende Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ψηνομαι για το 7ρι plus, Βαζοντας στην ακρη το proprietary hw και την ελλειψη sd τα οποια αντισταθμιζονται απο αλλα, θελω να ρωτησω τους χρηστες iphone αν τα εξης γινονται μιας και δεν εχω καμια επαφη με το συγκεκριμενο λειτουργικο, ολα τα χρονια android δουλευω και καθε site γραφει τα δικα του.. 1. Υπαρχει file manager με τον οποιο να μπορω να φτιαξω/οργανωσω φακελους και αρχεια οπως θελω και να δω shares στο δικτυο, οπως κανω με τον es explorer? 2. Μπορω να επιλεξω διαφορετικα default app για μυνηματα, εικονες κλπ? 3. Οταν θελω να μοιραστω μια εικονα πχ, βγαζει ολες τις εφαρμογες που μπορω να χρησιμοποιησω (πχ facebook, outlook, messenger) και επιλεγω οποια θελω? 4. Αν θελω να περασω/τραβηξω αρχεια/φωτο/μουσικη κλπ σε οποιοτηποτε pc, χρειαζομαι οπωσδηποτε το itunes η παιζει με mtp? 5. Μπορω να στειλω/λαβω ο,τι ειδος αρχειου θελω μεσω bt προς οποιαδηποτε συσκευη? 6. Ειναι υποχρεωτικο να γινονται τα παντα sync με το cloud?
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ψηνομαι για το 7ρι plus, Βαζοντας στην ακρη το proprietary hw και την ελλειψη sd τα οποια αντισταθμιζονται απο αλλα, θελω να ρωτησω τους χρηστες iphone αν τα εξης γινονται μιας και δεν εχω καμια επαφη με το συγκεκριμενο λειτουργικο, ολα τα χρονια android δουλευω και καθε site γραφει τα δικα του.. 1. Υπαρχει file manager με τον οποιο να μπορω να φτιαξω/οργανωσω φακελους και αρχεια οπως θελω και να δω shares στο δικτυο, οπως κανω με τον es explorer? 2. Μπορω να επιλεξω διαφορετικα default app για μυνηματα, εικονες κλπ? 3. Οταν θελω να μοιραστω μια εικονα πχ, βγαζει ολες τις εφαρμογες που μπορω να χρησιμοποιησω (πχ facebook, outlook, messenger) και επιλεγω οποια θελω? 4. Αν θελω να περασω/τραβηξω αρχεια/φωτο/μουσικη κλπ σε οποιοτηποτε pc, χρειαζομαι οπωσδηποτε το itunes η παιζει με mtp? 5. Μπορω να στειλω/λαβω ο,τι ειδος αρχειου θελω μεσω bt προς οποιαδηποτε συσκευη? 6. Ειναι υποχρεωτικο να γινονται τα παντα sync με το cloud? 1. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορούν να το κάνουν αυτό όπως η Briefcase Pro. 2. Από το iOS 10 και μετά ναι για μερικές όπως πχ Mail, Χάρτες αλλά όχι μηνύματα. 3.Ναι 4.Ή μέσω iTunes ή μέσω εφαρμογής τύπου Briefcase δηλαδή μέσω WiFi transfer, απευθείας Drag n Drop δεν παίζει. 5. Όχι μόνο μεταξύ iPhone, iPad, Mac (μέσω AirDrop ένας συνδιασμός Bluetooth-Wifi) 6. Όχι 1
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 1) Ναι υπάρχουν file explorers που να κάνουν αυτά που θες. 2) iMessage only για μηνύματα. Μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές τύπου google photos αλλά δεν ξέρω αν γίνεται set as default. 3) Από το iOS 8 και μετά ναι. 4) iExplorer or Phoneview για να μην χρειάζεσαι το iTunes και να είναι τύπου MTP. 5) Ούτε καν. 6) Όχι. Η ερώτηση είναι, θα την παλέψεις χωρίς θύρα ακουστικών; 2
duende Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 4.Ή μέσω iTunes ή μέσω εφαρμογής τύπου Briefcase δηλαδή μέσω WiFi transfer, απευθείας Drag n Drop δεν παίζει. αν αντι να συνδεσω το κινητο με το pc, μπορω να συνδεσω ενα usb stick στο κινητο και να διαβασω τα αρχεια απο το κινητο η να τα κοπιαρω στο κινητο?
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 4.Ή μέσω iTunes ή μέσω εφαρμογής τύπου Briefcase δηλαδή μέσω WiFi transfer, απευθείας Drag n Drop δεν παίζει. αν αντι να συνδεσω το κινητο με το pc, μπορω να συνδεσω ενα usb stick στο κινητο και να διαβασω τα αρχεια απο το κινητο η να τα κοπιαρω στο κινητο? Ναι έχει lightning usb συσκευές που έχουν δύο θύρες σε κάθε άκρο και μπορείς να αντιγράψεις τα αρχεία αλλά μόνο σε εφαρμογή File Manager όχι μέσα στην Music App ή στις φωτογραφίες. Είναι λίγο περίεργο δηλαδή παίρνεις τις φωτογραφίες μέσω το USB στην εφαρμογή briefcase και από εκεί πατάς να τις αποθηκεύσει στις φωτογραφίες. Edit: Λάθος μου, μπορείς να αντιγράψεις μέσω του USB απευθείας φωτογραφίες, μόνο με άλλα αρχεία δεν γίνεται όπως μουσική, εκεί χρειάζεσαι τον File Manager. 1
solution1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τα windows 10 διαβάζουν (και μεταφέρουν) κανονικά φωτογραφίες (μόνο) χωρίς έξτρα πρόγραμμα
duende Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 1) Ναι υπάρχουν file explorers που να κάνουν αυτά που θες. 2) iMessage only για μηνύματα. Μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές τύπου google photos αλλά δεν ξέρω αν γίνεται set as default. 3) Από το iOS 8 και μετά ναι. 4) iExplorer or Phoneview για να μην χρειάζεσαι το iTunes και να είναι τύπου MTP. 5) Ούτε καν. 6) Όχι. Η ερώτηση είναι, θα την παλέψεις χωρίς θύρα ακουστικών; ποτε δε χρησιμοποιω handsfree, εχω ξεχωριστο dap/portable amp για να ακουω flac κλπ Ναι έχει lightning usb συσκευές που έχουν δύο θύρες σε κάθε άκρο και μπορείς να αντιγράψεις τα αρχεία αλλά μόνο σε εφαρμογή File Manager όχι μέσα στην Music App ή στις φωτογραφίες. Είναι λίγο περίεργο δηλαδή παίρνεις τις φωτογραφίες μέσω το USB στην εφαρμογή briefcase και από εκεί πατάς να τις αποθηκεύσει στις φωτογραφίες. Edit: Λάθος μου, μπορείς να αντιγράψεις μέσω του USB απευθείας φωτογραφίες, μόνο με άλλα αρχεία δεν γίνεται όπως μουσική, εκεί χρειάζεσαι τον File Manager. 99% θα ειναι αρχεια εικονας και pdf που θα θελω να μεταφερω μια στο τοσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα