Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω στην θεση σου θα επερνα μια gigabyte 970a-ud3p rev 2.0 στα 50 θα κραταγα τον 6300 θα εβρισκα αλλα μια crucial μεχρι 15 ευρω  na paw sta 8 μετα θα επερνα ενα κουτι μεσα απο το σιτε με 30 ευρω συν 3-4 φανακια θα επερνα μετα εναν ssd 250 gb me 50 eyrw μια φτινη ψυκτρα με κανα 20ρικο ένα τροφοδοτικο 600 watt kana 30 mesa apo to site kai enan disko 1tb .....με την πρωηποθεση να εχεις πουλισει μιτρικη φανακι επεξεργαστη το κουτι σου και την καρτα γ να παρεις τα υπολοιπα.TELOS όταν βρεις καποια λεφτα τσιμπα μια gtx 750 ti kai θα εισαι σουπερ CrazyBobs

:cry:

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα ''crazy'',

Δυστυχως η καρτα ειναι λιγο περασμενης γενιας, τουλαχιστον για τα παιχνιδια που παιζεις!

Εγω στην θεση σου θα αλλαζα τροφοδοτικο με ενα corsair rm 550 watt, την καρτα σου με μια saphire r9 380 στα 2gb και μια ram ddr4 corsair 8gb. Τροφοδοτικο στα 80 ευρω, καρτα στα 180-200 και μνημη στα 35-40.

Εφοσον θα παρεις τα παραπανω, μια asus h110 θα σου καλυψει τις αναγκες με 50-60 ευρω και προσωπικα θα εδινα και τον 6300 για εναν intel i3-6100 στα 120. Παντα προσωπικη μου αποψη, πιστευω να σε βοηθησα! Οι τιμες ειναι απο skroutz, αρα ισως βρεις και χαμηλοτερες απο αλλα site! Εγω οπως τα υπολογισα χωρις να πουλησεις τα δικα σου ειναι 460-480 ευρω max αυτα που δου προτεινα! ☺

Και εν ετη 2016 παρε εναν 128gb ssd με 50-55 ευρω, δεν θα τα κλαις τα λεφτα σου, ΣΙΓΟΥΡΑ!! (Για να εισαι μεσα στο budget σου ομως πρεπει να δωσεις το υπαρχων συστημα σου)....

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών άλλαξε και θα είσαι κομπλέ στα παιχνίδια. Με αυτή που έχεις είναι..... σαν να μην έχεις κάρτα γραφικών. Ούτε για πακμαν που λένε ....

Βάλε έναν SSD τον φτηνοτερο 128άρι για λειτουργικό

Βάλε και άλλα 4gb ram

Θα δεις ένα άλλο pc που θα σε καλύπτει απόλυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...