Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Θα στήσω από την αρχή ένα gaming PC. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί που να μπορώ να το εμπιστευτώ για την συναρμολόγηση; Περιοχή Αθήνα (κατα προτίμηση Νότια προάστια ή Βόρεια προάστια).

Σωστη τοποθέτηση/σετάρισμα και καλο cable management γιατί θα είναι κουτάρα με Αλουμίνιο και Tempered Glass ... να ειναι μέσα ομορφα και τακτοποιημένα. 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Από όπου και να το πάρεις, αν είναι όλα τα κομμάτια μαζί, στο κάνουν τσάμπα. Αν θες, πάρε από κανένα e-shop και πήγαινε εκεί κατά τη συναρμολόγιση να κάνεις το cable management, και στο τέλος να σου κουμπώσουν τα καλώδια αυτοί στις σωστές θέσεις.

Δημοσ.

Από όπου και να το πάρεις, αν είναι όλα τα κομμάτια μαζί, στο κάνουν τσάμπα. Αν θες, πάρε από κανένα e-shop και πήγαινε εκεί κατά τη συναρμολόγιση να κάνεις το cable management, και στο τέλος να σου κουμπώσουν τα καλώδια αυτοί στις σωστές θέσεις.

Το θέμα μου είναι ότι έχω να στήσω χρονια PC ... παλιότερα υπηρχαν θεματα οτι μπορεί να έβαζαν μέσα μεταχειρισμένα ή να μην σεταραν σωστά το bios ... ή τα καλώδια να ειναι όπως να ναι ... 

Γενικά ψάχνουμε αξιοπιστία και μεράκι ... κάποιον που ασχολείται. 

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PC Configurator του E-Shop.gr. Διαλέγεις κομμάτια, στο συναρμολογούν δωρεάν και κάνεις τη δουλειά σου. Και το interface είναι πολύ φιλικό και απλό στη χρήση.

Πιστεύω και στο Plaisio φροντίζουν να το συναρμολογούν δωρεάν εάν παραγγείλεις όλα τα κομμάτια από αυτούς.

Το στήσιμο εντάξει, όσο να 'ναι, σε κάθε κουτί πάνω κάτω το ίδιο είναι.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να σου εγγυηθώ καλό cable management όμως...

Άλλο το τεχνικό μέρος και άλλο το αισθητικό - Δεν είναι εύκολο ένας τεχνικός να κάνει υπομονή και για καλό cable management σε κάθε μηχάνημα που συναρμολογεί.

Έτσι πιστεύω, τουλάχιστον.

Η μόνη εγγύηση θα ήταν να το κάνεις ο ίδιος, ή τουλάχιστον να το ανοίξεις για ένα checkup μόλις το παραλάβεις.

Δημοσ.

Στην τελική βρες κανένα φίλο σου να σου το φτιάξει. Εγώ ψοφάω να φτιάχνω pc, οπότε εννοείται πως όλων των φίλων μου τα φτιάχνω εγώ :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Στην τελική βρες κανένα φίλο σου να σου το φτιάξει. Εγώ ψοφάω να φτιάχνω pc, οπότε εννοείται πως όλων των φίλων μου τα φτιάχνω εγώ :lol:

Εγώ το έκοψα πλέον αυτό το κακό το χουι! Διότι μια μαλακια να γίνει κατά λάθος μέχρι και φιλίες χαλάνε!

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ το έκοψα πλέον αυτό το κακό το χουι! Διότι μια μαλακια να γίνει κατά λάθος μέχρι και φιλίες χαλάνε!

Αυτό ξαναπέστο. Δέκα PC να τους φτιάξεις το ευχαριστώ θα το πάρεις αλλά μία φορά να κάνεις την βλακεία θα την πληρώσεις για 100.

• Like 3
Δημοσ.

Μη μου λες τέτοια τώρα και θέλω να πάω να κάνω σε ένα παιδί upgrade μητρική, επεξεργαστή. :P

Δημοσ.

Εγώ πλέον τις ελάχιστες φορές που αναλαμβάνω τέτοιες δουλειές για φίλους και γνωστούς τους το ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι αν θέλουν να έχω την ευθύνη αν συμβεί καμία μαλακια κατά την συναρμολογηση θα πρέπει να μου σκάσουν 50αρικο αλλιώς δωρεάν μόνο χωρίς καμία ευθύνη για ότι και να συμβεί!

Δημοσ.

Αυτό ξαναπέστο. Δέκα PC να τους φτιάξεις το ευχαριστώ θα το πάρεις .

Θα το πάρεις; ή θα σε κράζουν και από επάνω;

Πλέον βοήθεια μόνο σε ξηγημένα άτομα - φίλους που ξέρουν να εκτιμάνε την δουλειά σου και το τσαμπέ που τους προσφέρεις.

Αλλιώς αν έχουν παράπονα, ας το πάνε έξω, να πληρώσουν τα 50άρια και να μην έχουν και ίδια αντιμετώπιση.

Δημοσ.

Άμα τους έχει ξηγηθεί από την αρχή θα το πάρεις και θα πουν και ευχαριστώ στο τέλος..γιατί όταν παίρνεις λεφτά το εκτιμούν καλύτερα,το τσάμπα δεν το παίρνουν στα σοβαρά

• Like 1
Δημοσ.

Άμα τους έχει ξηγηθεί από την αρχή θα το πάρεις και θα πουν και ευχαριστώ στο τέλος..γιατί όταν παίρνεις λεφτά το εκτιμούν καλύτερα,το τσάμπα δεν το παίρνουν στα σοβαρά

Αυτό ξαναπέστο... Ο Έλληνας αν δεν χρυσοπληρώσει κάτι δεν το εκτιμάει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...