Kupepe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Θα στήσω από την αρχή ένα gaming PC. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί που να μπορώ να το εμπιστευτώ για την συναρμολόγηση; Περιοχή Αθήνα (κατα προτίμηση Νότια προάστια ή Βόρεια προάστια). Σωστη τοποθέτηση/σετάρισμα και καλο cable management γιατί θα είναι κουτάρα με Αλουμίνιο και Tempered Glass ... να ειναι μέσα ομορφα και τακτοποιημένα. Ευχαριστώ
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Από όπου και να το πάρεις, αν είναι όλα τα κομμάτια μαζί, στο κάνουν τσάμπα. Αν θες, πάρε από κανένα e-shop και πήγαινε εκεί κατά τη συναρμολόγιση να κάνεις το cable management, και στο τέλος να σου κουμπώσουν τα καλώδια αυτοί στις σωστές θέσεις.
Kupepe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Από όπου και να το πάρεις, αν είναι όλα τα κομμάτια μαζί, στο κάνουν τσάμπα. Αν θες, πάρε από κανένα e-shop και πήγαινε εκεί κατά τη συναρμολόγιση να κάνεις το cable management, και στο τέλος να σου κουμπώσουν τα καλώδια αυτοί στις σωστές θέσεις. Το θέμα μου είναι ότι έχω να στήσω χρονια PC ... παλιότερα υπηρχαν θεματα οτι μπορεί να έβαζαν μέσα μεταχειρισμένα ή να μην σεταραν σωστά το bios ... ή τα καλώδια να ειναι όπως να ναι ... Γενικά ψάχνουμε αξιοπιστία και μεράκι ... κάποιον που ασχολείται.
Dracus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PC Configurator του E-Shop.gr. Διαλέγεις κομμάτια, στο συναρμολογούν δωρεάν και κάνεις τη δουλειά σου. Και το interface είναι πολύ φιλικό και απλό στη χρήση. Πιστεύω και στο Plaisio φροντίζουν να το συναρμολογούν δωρεάν εάν παραγγείλεις όλα τα κομμάτια από αυτούς. Το στήσιμο εντάξει, όσο να 'ναι, σε κάθε κουτί πάνω κάτω το ίδιο είναι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να σου εγγυηθώ καλό cable management όμως... Άλλο το τεχνικό μέρος και άλλο το αισθητικό - Δεν είναι εύκολο ένας τεχνικός να κάνει υπομονή και για καλό cable management σε κάθε μηχάνημα που συναρμολογεί. Έτσι πιστεύω, τουλάχιστον. Η μόνη εγγύηση θα ήταν να το κάνεις ο ίδιος, ή τουλάχιστον να το ανοίξεις για ένα checkup μόλις το παραλάβεις.
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Στην τελική βρες κανένα φίλο σου να σου το φτιάξει. Εγώ ψοφάω να φτιάχνω pc, οπότε εννοείται πως όλων των φίλων μου τα φτιάχνω εγώ 2
WalkerSW Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Στην τελική βρες κανένα φίλο σου να σου το φτιάξει. Εγώ ψοφάω να φτιάχνω pc, οπότε εννοείται πως όλων των φίλων μου τα φτιάχνω εγώ Εγώ το έκοψα πλέον αυτό το κακό το χουι! Διότι μια μαλακια να γίνει κατά λάθος μέχρι και φιλίες χαλάνε! 5
Dracus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ το έκοψα πλέον αυτό το κακό το χουι! Διότι μια μαλακια να γίνει κατά λάθος μέχρι και φιλίες χαλάνε! Αυτό ξαναπέστο. Δέκα PC να τους φτιάξεις το ευχαριστώ θα το πάρεις αλλά μία φορά να κάνεις την βλακεία θα την πληρώσεις για 100. 3
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ το έκοψα πλέον αυτό το κακό το χουι! Διότι μια μαλακια να γίνει κατά λάθος μέχρι και φιλίες χαλάνε! Μη μου λες τέτοια τώρα και θέλω να πάω να κάνω σε ένα παιδί upgrade μητρική, επεξεργαστή.
WalkerSW Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πλέον τις ελάχιστες φορές που αναλαμβάνω τέτοιες δουλειές για φίλους και γνωστούς τους το ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι αν θέλουν να έχω την ευθύνη αν συμβεί καμία μαλακια κατά την συναρμολογηση θα πρέπει να μου σκάσουν 50αρικο αλλιώς δωρεάν μόνο χωρίς καμία ευθύνη για ότι και να συμβεί!
pita_kontosouvli Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό ξαναπέστο. Δέκα PC να τους φτιάξεις το ευχαριστώ θα το πάρεις . Θα το πάρεις; ή θα σε κράζουν και από επάνω; Πλέον βοήθεια μόνο σε ξηγημένα άτομα - φίλους που ξέρουν να εκτιμάνε την δουλειά σου και το τσαμπέ που τους προσφέρεις. Αλλιώς αν έχουν παράπονα, ας το πάνε έξω, να πληρώσουν τα 50άρια και να μην έχουν και ίδια αντιμετώπιση.
koze4ever Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Άμα τους έχει ξηγηθεί από την αρχή θα το πάρεις και θα πουν και ευχαριστώ στο τέλος..γιατί όταν παίρνεις λεφτά το εκτιμούν καλύτερα,το τσάμπα δεν το παίρνουν στα σοβαρά 1
Dracus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Άμα τους έχει ξηγηθεί από την αρχή θα το πάρεις και θα πουν και ευχαριστώ στο τέλος..γιατί όταν παίρνεις λεφτά το εκτιμούν καλύτερα,το τσάμπα δεν το παίρνουν στα σοβαρά Αυτό ξαναπέστο... Ο Έλληνας αν δεν χρυσοπληρώσει κάτι δεν το εκτιμάει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα