ManosAgg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε Sony KDL32WDL600 και Samsung 32J5200 . 32" και οι δυο , smart tv. Αυτο που βλέπω ειναι πως η Samsung ειναι full hd, ενώ η Sony hd. Βέβαια η Sony ειναι του 2016 , ενώ η Samsung του 2015. Ποια θα μου προτείνατε? ευχαριστώ! (Η τιμή ειναι η ίδια)
Dracus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς να ψάξω πολύ τα χαρακτηριστικά και των δύο τηλεοράσεων, μπορώ να σου πω ότι η ανάλυση HD (1280x720) της Sony θα είναι λίγο ανυπόφορη σε 32άρα τηλεόραση... από οποιαδήποτε απόσταση και αν βρίσκεσαι όταν παρακολουθείς. Καλό θα ήταν εάν κάνεις τον κόπο να αποκτήσεις SmartTV, να προτιμάς μία με τουλάχιστον Full HD ανάλυση.
ManosAgg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς να ψάξω πολύ τα χαρακτηριστικά και των δύο τηλεοράσεων, μπορώ να σου πω ότι η ανάλυση HD (1280x720) της Sony θα είναι λίγο ανυπόφορη σε 32άρα τηλεόραση... από οποιαδήποτε απόσταση και αν βρίσκεσαι όταν παρακολουθείς. Καλό θα ήταν εάν κάνεις τον κόπο να αποκτήσεις SmartTV, να προτιμάς μία με τουλάχιστον Full HD ανάλυση. Ωραία, σε ευχαριστώ. 1
heavyrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς να ψάξω πολύ τα χαρακτηριστικά και των δύο τηλεοράσεων, μπορώ να σου πω ότι η ανάλυση HD (1280x720) της Sony θα είναι λίγο ανυπόφορη σε 32άρα τηλεόραση... από οποιαδήποτε απόσταση και αν βρίσκεσαι όταν παρακολουθείς. Καλό θα ήταν εάν κάνεις τον κόπο να αποκτήσεις SmartTV, να προτιμάς μία με τουλάχιστον Full HD ανάλυση. Αν βλεπει στο 1 μετρο ναι αλλα αν την βαλει απο 2-2μισι και πανω δεν προκειται να δει διαφορα.
ManosAgg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βλεπει στο 1 μετρο ναι αλλα αν την βαλει απο 2-2μισι και πανω δεν προκειται να δει διαφορα. Ήθελα να πάρω την Samsung, τελικά εξαντλήθηκε και πήρα την Sony. Ειναι κάπου 2 μέτρα η απόσταση. 1
Dracus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ήθελα να πάρω την Samsung, τελικά εξαντλήθηκε και πήρα την Sony. Ειναι κάπου 2 μέτρα η απόσταση. Εάν όντως δεν σε ενοχλεί η ανάλυση, τότε είσαι μια χαρά.
ManosAgg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εάν όντως δεν σε ενοχλεί η ανάλυση, τότε είσαι μια χαρά. Εγω δεν εχω κανένα θέμα και με HD Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα