Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.
Η αδερφη μου ζει Αμερικη.
Αμα παραγγειλω ενα ξεκλειδωτο iphone και το στειλω σπιτι της.υπαρχει τροπος να σταλει απο την αδερφη μου με ασφαλεια εδω;;;ολες οι αποψεις δεκτες αλλα μονο αν ξερετε σιγουρα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Η αδερφη μου ζει Αμερικη.

Αμα παραγγειλω ενα ξεκλειδωτο iphone και το στειλω σπιτι της.υπαρχει τροπος να σταλει απο την αδερφη μου με ασφαλεια εδω;;;ολες οι αποψεις δεκτες αλλα μονο αν ξερετε σιγουρα

Από όσο ξέρω που έχω στείλει από την Γερμανία εκτός ευρώπης, το στέλνεις για παράδειγμα Express με υπογραφή μόνο του παραλήπτη και ασφάλεια που να καλύπτει το κόστος της συσκευής και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Τι εννοεις να σταλεί με ασφάλεια?

Στειλ'το με courier αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η ασφάλεια

Μα κούριερ εννοώ που προσφέρει ασφάλιση του δέματος σε ύψος 500-1000€ εγώ έτσι τα στέλνω με DHL/UPS 

Δημοσ.

Ισως δεν το εθεσα σωστα...θα το πληρωσω απο ελλαδα σε αμερικανικο μαγαζι..και απο κει θα το στειλουν σπιτι της..και αυτη μετα να το στειλει ελλαδα..ευκολο;;;

Δημοσ.

Ισως δεν το εθεσα σωστα...θα το πληρωσω απο ελλαδα σε αμερικανικο μαγαζι..και απο κει θα το στειλουν σπιτι της..και αυτη μετα να το στειλει ελλαδα..ευκολο;;;

Γιατί να το κάνεις όλο αυτό αφού υπάρχει τι σκρουτζ??

Αμερικάνικο μοντέλο παίζει να μην πιάνεις 4G κ εγγύηση ξέχνα την έδω

Δημοσ.

Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Απλά όπως είπα να κοιτάξει να στο στείλει ασφαλισμένο.

Δημοσ.

τελωνείο δηλαδή δεν θα πληρώσει αν το στείλει με κούριερ?

Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Απλά όπως είπα να κοιτάξει να στο στείλει ασφαλισμένο.

Δημοσ.

τελωνείο δηλαδή δεν θα πληρώσει αν το στείλει με κούριερ?

Για την αποστολή του απάντησα για να ειναι ασφαλή. Άλλο αυτό που λες :P 

Δημοσ.

Ε μα!!θα πληρωσω και τελωνειο δηλ;αφου θα μου το στειλει αυτη σαν δωρο..εξω απο το κουτι του με κατι αλλα που θα μουωστειλει αλλα με φουσκες και ενα αλλο κουτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...