Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , έχω μαζέψει 5-6 sata σκληρούς και αρχικά σκεφτικά να τους κάνω εξωτερικούς , αλλά δεν συμφέρει μετά είπα να πάρω κανένα nas αλλά και πάλι πολλά λεφτά.
Σκεφτικά το εξής έχω ένα παλιό τροφοδοτικό και κουτί αν τους βάλω στο κουτί τους συνδέσω σο τροφοδοτικό και κάνω το τροφοδοτικό να ανοίγει με διακόπτη και για κάθε σκληρό άλλο διακοπεί για να μην ανοίγουν όλη μαζί το ρεύμα γίνετε τώρα το κομμάτι που με δυσκολεύει μπορώ να πάρω τέτοιας αδαπορε΄ς http://www.ebay.com/itm/For-2-5-3-5-Drive-Hard-SATA-PATA-IDE-Drive-to-USB-2-0-Adapter-Converter-Cable-/201622401974?hash=item2ef1a1b3b6:g:KOUAAOSwqbZXFJud και να τους συνεσο σε ένα usb hub το οποίο θα συνδέεται στον σταθερό μου  θα δουλέψει ?

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι λύση αυτή μην πετάξεις άδικα λεφτά, γνώμη μου, κράτα ένα - δύο το πολύ (αναλόγως τι έχεις και τι ανάγκες έχεις) και βαλε πχ τον ένα στο κουτί και τον άλλο κάντον εξωτερικό. Τους περισσευούμενους ή χαρισέ τους ή βάλε backup μέσα και άστους στην άκρη.

Δημοσ.

Το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το παλιό τροφοδοτικό ειδικά όταν πρόκειται για δίσκους. Όταν μάλιστα δεν είναι και πάνω σε ups το έγκληα ολοκληρώνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...