Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω 3 σκληρους στο συστημα μου. εναν sdd και 2 HDD. o ενας εκτων 2 hdd ειχε απο καιρο πεσει η υγεια του στο 95% αλλα δεν παρουσιαζε κατι. απο χθες το βραδυ παρατηρησα καποια εικονιδια που ηταν εγκατεστημενα προγραμματα μεσα σε αυτον να τα δειχνει σαν να εχουν διαγραφει και απο το πρωι όποτε ανοιγω το pc ενω εκανε κανονικα 8 δευτερολεπτα μιας και τα χω τα win στον ssd τωρα κανει 2 λεπτα για να ανοιξει. μπαινω στο ο υπολογιστης και βλεπω οτι ο hdd που προειπα δεν φενεται(σαν να μην υπαρχει).και λεω απο αυτο θα ναι κατι με την καθυστερησει που ειδα στην εκκινηση....δεν τον βγαζει επισης ουτε στο bios ουτε στη διαχειριση συσκευων. το θεμα μου τωρα ειναι επειδη ειχα και χρησιμα αρχεια εκει μεσα, υπαρχει καποιος τροπος να τα σωσω? και μετα ας τον πεταξω. αλλα να μπορεσω καπως να σωσω τα αρχεια που ειχε μεσα....αν γινεται με καποιο προγραμμα ή καπως πειτε μου παρακαλω γιατι ειναι σημαντικο. ευχαριστω

Δημοσ.

Δουλεύει ο δίσκος όταν τον έχεις συνδεδεμένο?

Άλλαξε θέση στα καλώδια ρεύματος/δεδομένα να δεις αν τον αναγνωρίσει να τραβήξεις τα αρχεία..

Δημοσ.

Δουλεύει ο δίσκος όταν τον έχεις συνδεδεμένο?

Άλλαξε θέση στα καλώδια ρεύματος/δεδομένα να δεις αν τον αναγνωρίσει να τραβήξεις τα αρχεία..

να βγαλω δηλαδη απο τον hdd που δουλευει και να βαλω τα καλωδια σε αυτον που δεν δουλευει?

Το εκανα...παλι τα ιδια δεν αλλαξε κατι

τιποτα αλλο γινεται ?

Δημοσ.

Αρα ο δισκος ειναι off ή απευθυνεσαι σε εταιρια που κανει ανακτηση αρχειων (η χρέωση αναλόγως είναι υψηλή ενημερωτικά) ή ελπιζεις οτι εχει παθει μονο το pcb(πλακετα) ζημια, βρισκεις την ιδια ακριβως και την αλλαζεις και παιρνεις αρχεια πισω,

στη δευτερη περιπτωση με τα στοιχεια που εχει ο δικσος πανω μπορουνε να σε καθοδηγησουν εδω..

http://www.insomnia.gr/topic/353340-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/

Δημοσ.

Μάλιστα, δίσκος που άρχισε να πέφτει η υγεία του και εσύ κρατούσες εκεί σημαντικά αρχεία χωρίς να υπάρχει άλλο back up! Εύγε πιδι μ!

Το πάθημα όμως ελπίζω να εγίνε μάθημα και να κατάλαβες τώρα ότι όταν έχουμε ευαίσθητα μη ανακτησιμα δεδομένα. Τα κρατάμε πάντα σε 2 με 3 διαφορετικά αποθηκευτικα μεσα η στο cloud.

• Like 1
Δημοσ.

δεν κρατησα backup και κακως.δεν ειναι ολα τα αρχεια που εχω μεσα τοσο χρησιμα. αλλα καποια τα θελω οπωσδειποτε. πως μπορω να δω αν χαλασε μονο η πλακετα? και ποσο κανει να αγορασω αλλη για να ανακτησω τα αρχεια?

Δημοσ.

Το αν χάλασε η πλακέτα μπορείς να το δεις μόνο αν την αλλάξεις. Πλακέτα θα βρεις σε κανένα ebay ψάχνοντας βάση του serial number του σκληρού σου!

Δημοσ.

Το αν χάλασε η πλακέτα μπορείς να το δεις μόνο αν την αλλάξεις. Πλακέτα θα βρεις σε κανένα ebay ψάχνοντας βάση του serial number του σκληρού σου!

ναι μια ματια που εριξα βρισκω το pcb απο 15-18 ευρω...αν ηταν να δουλεψει σιγουρα οκ. αλλα αφου υπαρχει πιθανοτητα να μην δουλεψει τοτε δεν ξερω αν αξιζει....

Δημοσ.

ναι μια ματια που εριξα βρισκω το pcb απο 15-18 ευρω...αν ηταν να δουλεψει σιγουρα οκ. αλλα αφου υπαρχει πιθανοτητα να μην δουλεψει τοτε δεν ξερω αν αξιζει....

Εσυ ξερεις ποσο κοστιζουν τα δεδομένα σου...

Δημοσ.

Εσυ ξερεις ποσο κοστιζουν τα δεδομένα σου...

βασικα το ξανακοιταξα και με μεταφορικα παει 30-35 ευρω...γιατι μονο απεξω μπορω να το παρω, Ελλαδα δεν βρηκα κατι. με τοσα ομως παιρνω σχεδον καινουργιο hdd. μονο αμα εβρισκα μεταχειρισμενο ή καποιο να δοκιμασω για να παρω απλα τα αρχεια (για μια ωρα το χρειαζομαι). δεν ξερω σημερα μου χει σπασει τα νευρα αυτο το θεμα και δεν βρισκω λυση....

Δημοσ.

Γραψε καταρχην τα στοιχεια του δισκου ή μια ευδιακριτη φωτογραφια μηπως και εισαι τυχερος εδω μεσα.. :-)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...