sense1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον παιδια για εξηγηστε μου εσεις γιατι τουλαχιστον με μια που μιλησα με την nova με βγαζει τρελο.... αλλαξα σπτι .. στο καινουργιο που πηγα ειχε το παιδι nova .... και ειτε επμαινα με το δικο του κωδικο ειτε με το δικο μου.... μεχρι σημερα που ηρθε ο τεχνικος και περασε την δικια μου γραμμη.... λοιπον.... εως σημερα επιανα 15αρα ... με Line Attenuation 28.... και τωρα πιανω 10 με Line Attenuation 25 .... ιδια εταιρια ιδιο σπιτι ... διαφορετικες ταχυτητες παρολο που ειμαι εστω καποια μετρα πιο κοντα.... περιοχη χαριλαου θεσσαλονικη ... ευχαριστω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον παιδια για εξηγηστε μου εσεις γιατι τουλαχιστον με μια που μιλησα με την nova με βγαζει τρελο.... αλλαξα σπτι .. στο καινουργιο που πηγα ειχε το παιδι nova .... και ειτε επμαινα με το δικο του κωδικο ειτε με το δικο μου.... μεχρι σημερα που ηρθε ο τεχνικος και περασε την δικια μου γραμμη.... λοιπον.... εως σημερα επιανα 15αρα ... με Line Attenuation 28.... και τωρα πιανω 10 με Line Attenuation 25 .... ιδια εταιρια ιδιο σπιτι ... διαφορετικες ταχυτητες παρολο που ειμαι εστω καποια μετρα πιο κοντα.... περιοχη χαριλαου θεσσαλονικη ... ευχαριστω Το παιδί που ήταν στο σπίτι πριν πόσο έπιανε? Αν εσύ στο προηγούμενο σπίτι έπιανες 15δεν σημαίνει ότι με το κωδικό σου σε άλλο σπίτι θα πιάνεις πάλι τόσο, ακόμα και ένα τετράγωνο διαφορά μπορεί να περνει από άλλο αστικό κέντρο, ακόμα και από το ίδιο να περνεις μπορεί ο χαλκού να είναι χάλια, επίσης μπορεί να έχει θέμα στην εσωτερική καλώδιοση είτε οικοδομής είτε σπιτιού 1
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το παιδί που ήταν στο σπίτι πριν πόσο έπιανε? Αν εσύ στο προηγούμενο σπίτι έπιανες 15δεν σημαίνει ότι με το κωδικό σου σε άλλο σπίτι θα πιάνεις πάλι τόσο, ακόμα και ένα τετράγωνο διαφορά μπορεί να περνει από άλλο αστικό κέντρο, ακόμα και από το ίδιο να περνεις μπορεί ο χαλκού να είναι χάλια, επίσης μπορεί να έχει θέμα στην εσωτερική καλώδιοση είτε οικοδομής είτε σπιτιού Αναφέρεται στο ίδιο σπίτι... Αρχικά ανέφερε το πρόβλημα στον τεχνικό. Αν δεν άλλαξε τίποτα άλλο (SNR κ.λπ.), και μάλιστα έπεσε το attenuation, είναι όντως περίεργο. Βλέπω ότι έχεις αρκετά crc errors βέβαια.
sense1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 αν διαβασεις καλυτερα λεω οτι στο σπιτι του παιδιου επιανα 15 ... δηλαδη στο καινουργιο... στο δικο μου επιανα 18-17 δεν περιμενα να πιασω τοσο..... απλα στο σπιτι που ηρθα το παιδι επιανε 15 με nova απλη.... και εγω με το που αλλαξε η γραμμη 10
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και έχεις αρκετά fec, μήπως τυχόν και σε πέρασαν σε fastpath; Εικασίες κάνω βέβαια...
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Και γω 10 πιανω με Forthnet.Και ειμαι στην ιδια περιοχη με εσενα.Και πανω απο Βουλγαρη τα ιδια βλεπω με εσενα σε ταχυτητα.
sense1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 οχι μιλησα με εναν αλλον στη nova και παραδεχτηκε οτι οντως ετσι ηταν η γραμμη ... και με μετρησεις και ολα αυτα παλι καταληξαμε στο ιδιο 10 mbps .... και αιτιολογια οτι μαλλον φταει το μπριζακι που εχω και το καλωδιο.... και οτι μπορει αλλες φορες να εχω 10 αλλες 15 .... που εδω και 10 μερες στον προηγουμενο κλειδωνε παντα14,5 με 15..... τεσπα λυση ετσι δεν θα βρω .... και δυστηχως δεν θα βρω το δικιο μου ποτε.... για αυτο ρωταω εδω.. μπας και καποιος που ξερει με βοηθησει... τωρα που το σκεφτομαι μηπως μου τραβηξαν απο αλλου γραμμη ... δεν λεω το dslamπου ειναι στη βουλγαρη,,, αλλα τα καφαο.... εχει ενα στο Γυμνασιάρχου Βασιλείου Μυστακίδου με νικ. πλαστηρα και ενα αναξιμανδρου με νικολαου πλαστηρα και ειμαι αναμεσα σε αυτα...δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καταλαβα εγω παιρνω απο το dslam Βουλγαρη με Καραμανλη,διπλα στα everest.Γενικοτερα το νετ δεν ειναι καλο,κανει σκαμπανεβασματα και καμια φορα εχει και ping 100+ και ειδικα στο λολ που επαιξα κανα 2 φορες ειχα προβλημα.
Dracus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Και από διαμέρισμα σε διαμέρισμα μπορεί να έχει διαφορά η ταχύτητα/αξιοπιστία σύνδεσης... Κανένα μασημένο/εκτεθειμένο καλώδιο αρκεί για να δημιουργήσει παράσιτα στη σύνδεση.
myst77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 οχι μιλησα με εναν αλλον στη nova και παραδεχτηκε οτι οντως ετσι ηταν η γραμμη ... και με μετρησεις και ολα αυτα παλι καταληξαμε στο ιδιο 10 mbps .... και αιτιολογια οτι μαλλον φταει το μπριζακι που εχω και το καλωδιο.... και οτι μπορει αλλες φορες να εχω 10 αλλες 15 .... που εδω και 10 μερες στον προηγουμενο κλειδωνε παντα14,5 με 15..... τεσπα λυση ετσι δεν θα βρω .... και δυστηχως δεν θα βρω το δικιο μου ποτε.... για αυτο ρωταω εδω.. μπας και καποιος που ξερει με βοηθησει... τωρα που το σκεφτομαι μηπως μου τραβηξαν απο αλλου γραμμη ... δεν λεω το dslamπου ειναι στη βουλγαρη,,, αλλα τα καφαο.... εχει ενα στο Γυμνασιάρχου Βασιλείου Μυστακίδου με νικ. πλαστηρα και ενα αναξιμανδρου με νικολαου πλαστηρα και ειμαι αναμεσα σε αυτα...δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως δεν μπορεί να σου "τράβηξαν" από αλλού τη γραμμή. Από το ίδιο καφάο παίρνεις. Σε κάθε κτήριο μέσα στη πόλη έρχεται συγκεκριμένο υπόγειο καλώδιο (ή εναέριο/καρφωτό που έρχεται από συγκεκριμένο box/καφάο) από κάποιο καφάο και δεν αλλάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα