Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με λίγα λόγια για να το καταλάβω ..είμαι και πόντιος

δηλαδή με τον φορτιστή αυτόν που δίνει 2,4Α, οι τιμές που δίνει είναι φυσιολογικές..

Ναι αλλά γιατί γίνετε αυτό...απο την στιγμή δίνει παραπάνω Α έπρεπε να δίνει αυτά που λέει.

Μάλλον θα πάρω έναν ακόμη samsung

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λες το powerbank να ειναι quick charge 1.0 και να μην το ξερουμε? και ο φορτιστης του samsung να το υποστηριζει?

το καλωδιο αυτο περα απο εμφανιση ειναι για τα μπαζα στο θεμα Ampere... tronsmart να παρεις τα χρυσα....

εγω παντως πηρα αυτον 9μιση δολαρια... http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S6-QC3_0-2_4A-30W-Dual-USB-EU-Adapter-Charger-With-Power3S-Tech-p-1047935.html και φυσικα θα συνδιαστει με tronsmart καλωδια...

Και εγώ αυτόν πήρα και tronsmart καλώδια αλλά δεν έχω quickcharge συσκευή ακόμα :P Έχω όμως φορτιστές :)

Δημοσ.

με λίγα λόγια για να το καταλάβω ..είμαι και πόντιος

δηλαδή με τον φορτιστή αυτόν που δίνει 2,4Α, οι τιμές που δίνει είναι φυσιολογικές..

Ναι αλλά γιατί γίνετε αυτό...απο την στιγμή δίνει παραπάνω Α έπρεπε να δίνει αυτά που λέει.

Μάλλον θα πάρω έναν ακόμη samsung

Απλά δοκίμασε να φορτίσεις κάτι άλλο εκτός από το powerbank στον φορτιστή με τα 2,5Α

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμ δεν έχω κάτι άλλο που να τραβάει τόσα Α

αν έχει κάποιος τον 3αρι ας το μετρήσει λίγο να δούμε αν κάνει αυτός

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Το Power tester δουλεύει μια χαρά....το δοκίμασα και με φορτιστή από S6 και μου έβγαλε 1,94Α.

Βρήκα ένα τάμπλετ από έναν  φίλο αλλά ήταν 1,5Α το δοκίμασα με το BlitzWolf και έβγαλε 1,5A

Δημοσ.

Παίζει το 1m reversible braided BW-CB8 κάπου στα 2,70€ με κουπόνι:

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html

coupon: a71640

Φαίνεται πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο και χτύπησα 2 κόκκινα (τα οποία μπορεί να μου έρθουν και του χρόνου).

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ κατάλαβα

Υπομονή τοτε

Αλλά τόσο πολύ σ αρέσει το κόκκινο;

Ας επερνες ένα άλλο χρώματακι :)

Έχω καλώδια απλά η τιμή ήταν δελεαστική.

Δημοσ.

Παίζει το 1m reversible braided BW-CB8 κάπου στα 2,70€ με κουπόνι:

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html

coupon: a71640

Φαίνεται πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο και χτύπησα 2 κόκκινα (τα οποία μπορεί να μου έρθουν και του χρόνου).

ανταπτορα φιλε που θα βρουμε για την παλια εισοδο φορτισης;

Δημοσ.

λες το powerbank να ειναι quick charge 1.0 και να μην το ξερουμε? και ο φορτιστης του samsung να το υποστηριζει?

το καλωδιο αυτο περα απο εμφανιση ειναι για τα μπαζα στο θεμα Ampere... tronsmart να παρεις τα χρυσα....

εγω παντως πηρα αυτον 9μιση δολαρια... http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S6-QC3_0-2_4A-30W-Dual-USB-EU-Adapter-Charger-With-Power3S-Tech-p-1047935.html και φυσικα θα συνδιαστει με tronsmart καλωδια...

Ta Ampere που δίνει αυτός, μπορεί να τα δώσει συνδυαστικά, δλδ να δίνει το μέγιστο για τη μία θύρα και το μέγιστο για την άλλη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;

Ή αν είναι και οι δύο θύρες φόρτισης σε χρήση, θα πέφτει η ταχύτητα φόρτισης, οι τιμές δλδ ανταποκρίνονται σε μεμονωμένη χρήση;

Δημοσ.

Ta Ampere που δίνει αυτός, μπορεί να τα δώσει συνδυαστικά, δλδ να δίνει το μέγιστο για τη μία θύρα και το μέγιστο για την άλλη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;

Ή αν είναι και οι δύο θύρες φόρτισης σε χρήση, θα πέφτει η ταχύτητα φόρτισης, οι τιμές δλδ ανταποκρίνονται σε μεμονωμένη χρήση;

Προφανώς και μπορεί να δίνει ταυτόχρονα Full ρεύμα και από τις 2 θύρες.

Δημοσ.

Προφανώς και μπορεί να δίνει ταυτόχρονα Full ρεύμα και από τις 2 θύρες.

Δεν υπάρχει "προφανώς" σε αυτά, στη χρήση βρίσκει κανείς τί ισχύει...

...ο σύνδεσμος που έδωσε ο Ιάκωβος, πάντως, απαντάει στο ερώτημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...