Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα με το καλώδιο του power bank το δοκιμάζω και στους δύο φορτιστές..

Δοκίμασα και με ένα άλλο καλώδιο που φορτίζει και απο τις δύο μεριές αλλά και αυτό πάνω κατω είχε μεγάλη διαφορά..

Επεξ/σία από pavloa
  • Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί μπερδεύεστε ...σας λέω με καλώδιο του power bank και με  τον samsung βγάζει 1,94..με τον άλλον φορτιστή και πάλι με το καλώδιο του power bank βγάζει 1,50-1,55...

δοκίμασα και αυτό το καλώδιο 

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html

και είναι πιο χαμηλά τα A ...

οπότε δεν είναι θέμα καλωδίου ούτε power bank ...

το θέμα είναι τι κάνω τώρα...

τι φορτιστή να πάρω για να βγάζει 2Α 

Έβαλα να φορτίζει το κινητό μου...μόλις σβήσει το ένα λαμπάκι θα μετρήσω και θα ανεβάσω φώτο..

Δημοσ.

λες το powerbank να ειναι quick charge 1.0 και να μην το ξερουμε? και ο φορτιστης του samsung να το υποστηριζει?

το καλωδιο αυτο περα απο εμφανιση ειναι για τα μπαζα στο θεμα Ampere... tronsmart να παρεις τα χρυσα....

εγω παντως πηρα αυτον 9μιση δολαρια... http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S6-QC3_0-2_4A-30W-Dual-USB-EU-Adapter-Charger-With-Power3S-Tech-p-1047935.html και φυσικα θα συνδιαστει με tronsmart καλωδια...

Δημοσ.

τι να πω δεν ξέρω ..θα μετρήσω άλλη μια φορά και θα ανεβάσω φώτο..

αντε πες οτι είναι θέμα καλωδίου....τότε στο samsung γιατί βγάζει 1,94;;

ιδού η απορία..

Δημοσ.

δεν ξερω να στο απαντησω...

εγω δεν πηρα αυτον του θεματος... πηρα αυτον που ανεβασα και μαλιστα ειχα διαβασει και review... το review ελεγε με λιγα λογια οτι η qc 3.0 θηρα σπερνει και η απλη ειναι ετσι και ετσι...

Δημοσ.

Οι φορτιστές αυτοί έρχονται έτοιμοι για τις δικές μας πρίζες ή στέλνουν τον  adapter που με το παραμικρό βγαίνει (και με ενοχλεί πολύ)?

Δημοσ.

λοιπόν ξανά έκανα μετρήσεις. 

Οι φώτο με την σειρά που τις έβαλα:

1.Samsung με καλώδιο του power bank

2,BlitzWolf με καλώδιο του power bank

3,BlitzWolf με καλώδιο BlitzWolf

4.Samsung με καλώδιο BlitzWolf

Εγώ 2 συμπεράσματα έβγαλα:

1.δεν μετράει σωστά το power tester

2.Ένας απο τους δύο φορτιστές είναι ότι να ναι

post-278010-0-31567700-1474042847_thumb.jpg

post-278010-0-30317900-1474042879_thumb.jpg

post-278010-0-79462600-1474042909_thumb.jpg

post-278010-0-83869100-1474042940_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως το tester είναι μουφια και λέει ότι να ναι;

Εγώ αυτό πιστεύω

Όχι έχω το ίδιο tester και δουλεύει πολύ καλά με σχετικά μικρή απόκλιση. Εμένα το μέγιστο που έχει πιάσει στην φόρτιση το xiaomi power bank είναι 2,08Α με τον φορτιστή του Letv (2Α φορτιστής).

Με φορτιστή 2,5Α το max που δίνει στο power bank είναι 1,3-1,65Α (ανάλογα το usb). Εκείνος ο φορτιστής όμως σε tablet δίνει 2,45Α. Απλά πιστεύω ότι φταίει το κύκλωμα του power bank εγώ. Δεν έχω τον φορτιστή του τίτλου αλλά έχω το ίδιο θέμα. Σε άλλες συσκευές όμως είμαι κομπλέ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...