Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γιατι δεν γινεται να πληρωσω με PayPal balance? Μου ζηταει να συνδεσω καρτα.

Κι εγω με καρτα πληρωσα προχθες οχι με Paypal.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια γιατι δεν γινεται να πληρωσω με PayPal balance? Μου ζηταει να συνδεσω καρτα.

Κανονικοτατα πληρωσα με paypal balance 2 αλλα προιοντα στο μαγαζι χθες. Βρηκες τι εφταιγε;

Εβαλα το ΤΕΛΟΣ στον τιτλο

Δημοσ.

Κι εγω απο balance εκανα πληρωμη χωρις προβλημα.

Μαζι με δυο MiBand2 και δυο καλωδια που ποσταρα πιο πανω, κι εβαλα το γρηγορο shipping.

Ηδη τα εστειλαν με tracking number απο NL!

Τωρα αναμονη...

Δημοσ.

Έχει led που φαινεται το βραδυ όταν φορτίζεις? γιατί είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά κάποια led και φωτιζουν full στο σκοταδι

Όντως έχει led μέσα,αλλά εφόσον βάζεις το καλώδιο usb,το led δεν φαίνεται καθόλου.

Δημοσ.

Τον παρρήγειλα κι εγώ μαζί με δύο πραγματάκια ακόμα και μου έδωσαν tracking number από Vanuatu Post  :blink:

Έχει τύχει σε κανέναν; 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτοί για να βρουν οικονομικότερη διαδρομή είναι ικανοί να τα στέλνουν πρώτα στον Άρη και να έρχονται μέσω SpaceX Post στον παραλήπτη.

ΥΓ Καλά κάνουν βέβαια

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κατά καιρούς εδώ μέσα έχω ακούσει

laos post

Vanuatu post

Vietnam post

Άντε να δω μέσω ποιας άλλης διαδρομης θα στειλουν

Πάντως είναι απίστευτο μερικές φορές ένα δεματακι έχει γυρίσει τον μισό πλανήτη μέχρι να έρθει στα χέρια μας.

Είναι φοβερό!

Δημοσ.

Παιδιά εμένα με έχει back order πόσο περίπου θέλει να σταλεί; Ξέρουμε ή είναι τέλειος σχετικό;

Δημοσ.

Καλά κατά καιρούς εδώ μέσα έχω ακούσει

laos post

Vanuatu post

Vietnam post

Άντε να δω μέσω ποιας άλλης διαδρομης θα στειλουν

Πάντως είναι απίστευτο μερικές φορές ένα δεματακι έχει γυρίσει τον μισό πλανήτη μέχρι να έρθει στα χέρια μας.

Είναι φοβερό!

Laos Post σας έχει τύχει ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...