Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι πολυ καλος με βάση τα review, τον αγορασα πριν 20 λεπτα! τον ειχα βαλει στο ματι απο χτες! να ξερετε θα τον στειλουν απο 1 οκτωβριου...

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για qc 3.0 τσαμπα ειναι... εχει και την 2.4Α για ολα τα αλλα...

Δεν ειναι QC3 ο του θεματος.

(εχει αλλα μοντελα QC3 σε νορμαλ τιμες).

Δημοσ.

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις τι καλώδια πρέπει να πάρως για να φορτίζω με τον συγκεκριμένο ένα ipad και ένα samsung s7 edge?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πάντως αρχίσανε ήδη τα backorder σε μια απο τις 4 παραγγελίες. το προϊόν ήταν το power bank της xiaomi 5000mah. 

Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί οι προσφορές θέλουν υπομονή. 

Δημοσ.

δεν θες "ειδικα" καλωδια, θες καλωδια που εχεις μεγαλη διατομη ωστε να αντεχουν πολλα ampere (τα blitzwolf δεν μας κανουν)

για μενα τα καλυτερα (με μεγαλυτερη διατομη και καλης ποιοτητας) ειναι αυτα http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart--6-Pack--1ft-1---3-3ft-2---6ft-3--Gold-Plated-Premium-Micro-USB-Cable-Sync---Charging-Cable-0-3M-1M-1-8M-360463.html

για το samsung μπορεις να βαλεις το 6foot (180cm) η το 3.3(1μετρο) αν δεν φορτιζει με το μεγιστο (που δεν νομιζω να εχεις θεμα)
και για το tablet το 3.3(1μετρο) η το 1foot (30cm) αν εχεις προβλημα που δεν νομιζω...

υπολογισμενα τα καλωδια αυτα βγαζουν
180cm=2Α+
100cm=2,5A+
30cm=3A+

Δημοσ.

Πάντως αρχίσανε ήδη τα backorder σε μια απο τις 4 παραγγελίες. το προϊόν ήταν το power bank της xiaomi 5000mah.

Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί οι προσφορές θέλουν υπομονή.

Καλά έκανες παραγγελία το 5000 ενώ με 3€ παραπάνω είχε το 10000mah; Πως και έτσι;

Όσο για τα back order εγώ σχεδόν σε όλες μου τις παραγγελίες εχω.

Δημοσ.

πρεπει να εισαι VIP2 τουλαχιστον για να σου δωσει την προσφορα στα 4,5

ή vp1. 

Καλά έκανες παραγγελία το 5000 ενώ με 3€ παραπάνω είχε το 10000mah; Πως και έτσι;

Όσο για τα back order εγώ σχεδόν σε όλες μου τις παραγγελίες εχω.

Για τις τσάντες των γυναικών είναι μεγάλο και βαρύ το 10000! :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...