Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

What?? Μήπως έχεις θέμα με την συσκευή σου;;;

Όχι, το κάνει με όσες συσκευές έχω συνδέσει. Ευτυχώς φορτίζει γρήγορα το κινητό οπότε προσπαθώ να μην το χρησιμοποιώ όσο φορτίζει.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν φορτίζει και το δουλευεις το κινητό μέχρι και μπαμ έχει ακουστεί ότι έχει κάνει.

Έχει σκάσει κινητό επειδή ο κάτοχος ειχα διαβασει έπαιζε ενώ φορτίζε

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα...και εγώ πείρα 2 φορτιστές..τον έναν στα 6.50 και τον άλλον με τημ προσφορα που έχει τώρα...ο πρώτος σε λίγες μέρες έρχετε..

Καλώδιο πείρα 4 τετοια http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html και φορτίζουν γρήγορα...

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα από τεχνικά: Αν τον χρησιμοποιήσω με το default καλώδιο του κινητού μου, του iPad ή του Power Bank είναι σαν οποιονδήποτε φορτιστή η θα φορτίζει γρηγορότερα;

Δημοσ.

Μας σκίσανε πάλι!

Ενα σωρό πράγματα πήρα πάλι!

Δεν πρέπει να μπαίνουμε insomnia   :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

εγω έχω άλλο προβληματισμό, την πρώτη και μοναδική φορά που είχα παραγγείλει απο το συγκεκριμένο site η παραγγελία έκανε κανά 2μήνο να έρθει. οι υπόλοιποι τι εμπειρία έχετε?

Δημοσ.

Για καλωδια δειτε και τα reversible braided απο BlitzWolf:

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html

Ειναι και σε προσφορα, αλλα κλασικα τα καλα χρωματα θα αργησουν.

Μέχρι τώρα έχω πάρει καμιά 15 καλώδια από αυτά και το μόνο που έχω να πω είναι τρομερά.Κουμπωνουν και από της δύο πλευρές γερά χωρίς να παίζουν .Ότι πρέπει για παιδιά που ξαχνουν πως μπαίνει στο ταμπλετ με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να βγαίνει off το βύσμα mini usb.

Από μερα σε μέρα περιμένω και τους φορτιστες (αυτούς που αναφέρει το νήμα) αφού τόσο καιρό δεν τους είχαν σε αποθήκη.

Αγορά 6,50€ πριν από κανένα μήνα.

Και τα δύο προϊόντα προτείνονται ανεπιφύλακτα

Δημοσ.

Τα προϊόντα της blitzwolf είναι κορυφαία γενικώς

Ειναι μία από τις καλύτερες μάρκες.

Όσο για την καθυστέρηση του banggood ε στο περίπου οι δικές μου παραγγελίες γενικά από 20 έως 45 μέρες έχουν κάνει.

Δημοσ.

Μια ερωτηση που δεν διευκρινιστηκε  πανω.

Με τους fast charge φορτιστες/κινητα της Samsung θα κυλουν ολα ομαλα με το συγκεκριμενο? Δηλαδη θα εχουμε fast charge και με τον συγκεκριμενο? 

Δημοσ.

Όταν φορτίζει και το δουλευεις το κινητό μέχρι και μπαμ έχει ακουστεί ότι έχει κάνει.

Έχει σκάσει κινητό επειδή ο κάτοχος ειχα διαβασει έπαιζε ενώ φορτίζε

Που δε νομίζω ότι είναι λογικό, μάλλον μιλάμε για κακής ποιότητας φορτιστές!

Δημοσ.

Μ φαίνεται κάτι παίζει όταν παράλληλα φορτίζει ή μπαταρία και εσύ κάνεις χρήση.

Δεν ξέρω πάλι με κάθε επιφύλαξη τ λέω.

Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπανω ας μας πει.

Δημοσ.

Μ φαίνεται κάτι παίζει όταν παράλληλα φορτίζει ή μπαταρία και εσύ κάνεις χρήση.

Δεν ξέρω πάλι με κάθε επιφύλαξη τ λέω.

Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπανω ας μας πει.

Αν ήταν έτσι θα έγραφαν όλες οι εταιρείες μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή όταν τη φορτίζετε, αλλά δεν το έχω δει πουθενά...:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...