andreasece Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 What?? Μήπως έχεις θέμα με την συσκευή σου;;; Όχι, το κάνει με όσες συσκευές έχω συνδέσει. Ευτυχώς φορτίζει γρήγορα το κινητό οπότε προσπαθώ να μην το χρησιμοποιώ όσο φορτίζει.
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν φορτίζει και το δουλευεις το κινητό μέχρι και μπαμ έχει ακουστεί ότι έχει κάνει. Έχει σκάσει κινητό επειδή ο κάτοχος ειχα διαβασει έπαιζε ενώ φορτίζε
alexx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα κανα καλο καλωδιο απο banggood υπαρχει για να τον συδυασουμε?
pavloa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα και απο μένα...και εγώ πείρα 2 φορτιστές..τον έναν στα 6.50 και τον άλλον με τημ προσφορα που έχει τώρα...ο πρώτος σε λίγες μέρες έρχετε.. Καλώδιο πείρα 4 τετοια http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html και φορτίζουν γρήγορα...
iPnos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω ιδέα από τεχνικά: Αν τον χρησιμοποιήσω με το default καλώδιο του κινητού μου, του iPad ή του Power Bank είναι σαν οποιονδήποτε φορτιστή η θα φορτίζει γρηγορότερα;
smp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μας σκίσανε πάλι! Ενα σωρό πράγματα πήρα πάλι! Δεν πρέπει να μπαίνουμε insomnia
KoGi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Για καλωδια δειτε και τα reversible braided απο BlitzWolf: http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html Ειναι και σε προσφορα, αλλα κλασικα τα καλα χρωματα θα αργησουν. 1
JohnnyX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει και αυτος που τον εχω με κωδικο βγαινει 12blitzw 7$ απλα θες US -> EU adapter
tadeta Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 εγω έχω άλλο προβληματισμό, την πρώτη και μοναδική φορά που είχα παραγγείλει απο το συγκεκριμένο site η παραγγελία έκανε κανά 2μήνο να έρθει. οι υπόλοιποι τι εμπειρία έχετε?
gkarabid Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Για καλωδια δειτε και τα reversible braided απο BlitzWolf: http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html Ειναι και σε προσφορα, αλλα κλασικα τα καλα χρωματα θα αργησουν. Μέχρι τώρα έχω πάρει καμιά 15 καλώδια από αυτά και το μόνο που έχω να πω είναι τρομερά.Κουμπωνουν και από της δύο πλευρές γερά χωρίς να παίζουν .Ότι πρέπει για παιδιά που ξαχνουν πως μπαίνει στο ταμπλετ με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να βγαίνει off το βύσμα mini usb. Από μερα σε μέρα περιμένω και τους φορτιστες (αυτούς που αναφέρει το νήμα) αφού τόσο καιρό δεν τους είχαν σε αποθήκη. Αγορά 6,50€ πριν από κανένα μήνα. Και τα δύο προϊόντα προτείνονται ανεπιφύλακτα
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τα προϊόντα της blitzwolf είναι κορυφαία γενικώς Ειναι μία από τις καλύτερες μάρκες. Όσο για την καθυστέρηση του banggood ε στο περίπου οι δικές μου παραγγελίες γενικά από 20 έως 45 μέρες έχουν κάνει.
iCyd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ερωτηση που δεν διευκρινιστηκε πανω. Με τους fast charge φορτιστες/κινητα της Samsung θα κυλουν ολα ομαλα με το συγκεκριμενο? Δηλαδη θα εχουμε fast charge και με τον συγκεκριμενο?
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν φορτίζει και το δουλευεις το κινητό μέχρι και μπαμ έχει ακουστεί ότι έχει κάνει. Έχει σκάσει κινητό επειδή ο κάτοχος ειχα διαβασει έπαιζε ενώ φορτίζε Που δε νομίζω ότι είναι λογικό, μάλλον μιλάμε για κακής ποιότητας φορτιστές!
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μ φαίνεται κάτι παίζει όταν παράλληλα φορτίζει ή μπαταρία και εσύ κάνεις χρήση. Δεν ξέρω πάλι με κάθε επιφύλαξη τ λέω. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπανω ας μας πει.
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μ φαίνεται κάτι παίζει όταν παράλληλα φορτίζει ή μπαταρία και εσύ κάνεις χρήση. Δεν ξέρω πάλι με κάθε επιφύλαξη τ λέω. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπανω ας μας πει. Αν ήταν έτσι θα έγραφαν όλες οι εταιρείες μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή όταν τη φορτίζετε, αλλά δεν το έχω δει πουθενά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις