Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρέλαβα και γώ σήμερα.

Το πρώτο πράμα που μου έκανε εντύπωση ήταν το βάρος, ελπίζω να είναι ένδειξη ποιοτικής κατασκευής.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Παρελαβα κι εγω σημερα. Δυστυχως πρεπει να ειμαι απο τους ατυχους γιατι ο φορτιστης δεν δουλευει. Τον συνδεω αναβουν τα μπλε led φωτακια αλλα οτι και να εχω συνδεσει δεν το φορτιζει. Οταν βαζω το κινητο δειχνει για λιγα δευτερολεπτα να φορτιζει αλλα μετα σταματαει κι επειτα απο λιγο παλι το ιδιο. Δοκιμασα 3 διαφορετικα καλωδια και 3 διαφορετικα κινητα.

Δημοσ.

Παρελαβα κι εγω σημερα (απο NL ηρθε). Τα ειπε ολα ο Στελιος νομιζω.

Κι εγω πολυ ευχαριστημενος απο το φορτιστη και απο τα καλωδια που πηρα μαζι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μαζι με το φορτιστη πηρα και δυο τετοια:

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html

Και το  κουπονι που ειχε αναφερθει a71640 ισχυει ακομα, και βγαινει καπου στα €2,70 το ενα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Παρελαβα κι εγω σημερα. Δυστυχως πρεπει να ειμαι απο τους ατυχους γιατι ο φορτιστης δεν δουλευει. Τον συνδεω αναβουν τα μπλε led φωτακια αλλα οτι και να εχω συνδεσει δεν το φορτιζει. Οταν βαζω το κινητο δειχνει για λιγα δευτερολεπτα να φορτιζει αλλα μετα σταματαει κι επειτα απο λιγο παλι το ιδιο. Δοκιμασα 3 διαφορετικα καλωδια και 3 διαφορετικα κινητα.

Βγάζεις βίντεο που δεν δουλεύει το στέλνεις στο support του banggood και θα σου στείλουν άλλο με δικά τους έξοδα χωρίς να χρειαστεί να τον στείλεις πίσω.

Εσείς με τι καλώδια θα τον χρησιμοποιήσετε;

Anker; blitzwolf; xiaomi;

Μόνο reversible της BlitzWolf. Μια φορά αν δουλέψεις τέτοια δεν ξανά γυρνάς στα απλά.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά λόγια ακούω για tronsmart όπως λέει ο iakoboss και για τα anker-blitzwolf

Με το συγκεκριμένο τι θα ήταν καλύτερο να δουλεψουμε; Με τι θα πάρουμε την μεγιστη απόδοση;

Δημοσ.

Καλά λόγια ακούω για tronsmart όπως λέει ο iakoboss και για τα anker-blitzwolf

Με το συγκεκριμένο τι θα ήταν καλύτερο να δουλεψουμε; Με τι θα πάρουμε την μεγιστη απόδοση;

Με το 1 μέτρου BlitzWolf τα braided έχω δει μέχρι 1.8ma με τον μετρητή της mantistek. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι παραπάνω για το 99% των τηλεφώνων. Quick charge δεν υποστηρίζει ο συγκεκριμένος. Με κάποιο καλώδιο πιο μικρό 0.3 μέτρα πχ θα δεις και 2.4ma που δεν υπάρχει κινητό που να υποστηρίζει τόσο νομίζω.

Δημοσ.

το 1 μετρο tronsmart βγαζει περιπου 2.4 η 2.5Α....
το 0.3μετρα υποστηριζει περιπου 3Α

πολλα κινητα τραβανε 2,3A, δες πχ redmi note 3 pro...

• Like 1
Δημοσ.

Ωωω μία χαρά

Και το 1.8 μία χαρά είναι θα φορτίζει μπαμ μπαμ το κινητό.

Άψογα.

Ναι δεν θα έχεις κανένα θέμα αν φορτίζει σε 1.30 ώρα η σε 2. Το αναστρεψιμο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και όταν το δουλέψεις θα το καταλάβεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...