Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για ποια παλιά είσοδο φόρτισης;

αυτην που εχουν σχεδον ολα τα κινητα, το καλωδιο που αναφερει πιο πισω ο φιλος κανει για κινητα που εχουν εισοδο οπως το lg 5x

Δημοσ.

αυτην που εχουν σχεδον ολα τα κινητα, το καλωδιο που αναφερει πιο πισω ο φιλος κανει για κινητα που εχουν εισοδο οπως το lg 5x

Δεν είναι type c τα καλώδια που πόσταρα. Απλά είναι reversible. Οπότε είναι συμβατά με όλες τις micro usb υποδοχές.

Δημοσ.

Δεν είναι type c τα καλώδια που πόσταρα. Απλά είναι reversible. Οπότε είναι συμβατά με όλες τις micro usb υποδοχές.

εχω ενα τετοιο ιδιο καλωδιο και δεν μπαινει στο s6 που εχω 

Απλά μπαίνουν με οποία από τις 2 μεριές θέλεις.

αυτο συμβαινει μονο στην εισοδο του φορτιστη, κανω λαθος;

Δημοσ.

εχω ενα τετοιο ιδιο καλωδιο και δεν μπαινει στο s6 που εχω 

αυτο συμβαινει μονο στην εισοδο του φορτιστη, κανω λαθος;

Είναι double sided και από τη μεριά του βύσματος του κινητού αλλά και από την μεριά του βύσματος του φορτιστή.

Επίσης στο παρακάτω βίντεο φαίνεται να κάνουν μια χαρά σε S6 Edge (δεν ξέρω κατά πόσο έχει διαφορά στο βύσμα με το απλό S6).

2:08 και μετά

• Like 2
Δημοσ.

να ξερετε οτι το βυσμα στα κινητα δεν ειναι στην μεση αλλα προς τα κατω, βαζοντας το καλωδιο αυτο με τον καιρο απο την παραπανω πιεση που θα του ασκει η μια απο τις 2 πλευρες (λεει και στο βιντεο οτι η μια ζωριζει λιγο παραπανω) καποια στιγμη θα σπασει...

Δημοσ.

να ξερετε οτι το βυσμα στα κινητα δεν ειναι στην μεση αλλα προς τα κατω, βαζοντας το καλωδιο αυτο με τον καιρο απο την παραπανω πιεση που θα του ασκει η μια απο τις 2 πλευρες (λεει και στο βιντεο οτι η μια ζωριζει λιγο παραπανω) καποια στιγμη θα σπασει...

εχουν αναφερθει τετοια περιστατικα  φιλε; ειναι σιγουρο οτι θα σπασει;

Είναι double sided και από τη μεριά του βύσματος του κινητού αλλά και από την μεριά του βύσματος του φορτιστή.

Επίσης στο παρακάτω βίντεο φαίνεται να κάνουν μια χαρά σε S6 Edge (δεν ξέρω κατά πόσο έχει διαφορά στο βύσμα με το απλό S6).

2:08 και μετά

εχεις δικιο, μολις το δοκιμασα στο δικο μου και μπαινει μια χαρα, απλα την πρωτη φορα φοβηθηκα να το πιεσω λιγο

το καλωδιο παντως ειναι πολυ καλης ποιοτητας ,μετρησα τα αμπερ που δεχετε απο τον φορτιστη, σαν να εχω το γνησιο καλωδιο της samsung

Δημοσ.

φυσικά και είναι λάθος αυτό που γράφει ο φίλος.Αν ήταν έτσι θα δεν θα το βαζανε στη μέση αλλά πάνω ή κάτω. Ένα είναι το σχέδιο δεν αλλάζει σε κινητά κλπ.Προσοχη στο τι γράφουμε.Ε κτος αν εννοεί κάτι άλλο ο φίλος.

Δημοσ.

φυσικά και είναι λάθος αυτό που γράφει ο φίλος.Αν ήταν έτσι θα δεν θα το βαζανε στη μέση αλλά πάνω ή κάτω. Ένα είναι το σχέδιο δεν αλλάζει σε κινητά κλπ.Προσοχη στο τι γράφουμε.Ε κτος αν εννοεί κάτι άλλο ο φίλος.

σε ποιο ακριβώς αναφέρεσαι φίλε; εάν όντως το πρώτυπο usb οι κεντρικές του επαφές δεν έχουν ίση απόσταση από τις δύο άκρες τότε υπάρχει πρόβλημα στα double side , σαφώς θα κάνουμε ζημιά στην υποδοχή usb του κινητού. Αντίθετα, το εξωτερικό πλαίσιο - φαίνεται και στη φωτογραφία- έτσι που φτιάχνεται στο καλώδιο double sided δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει τέτοιο καλώδιο τι έχουν να πουν για την σύνδεση με το κινητό, γίνεται απρόσκοπτα και από τις δύο πλευρές χωρίς παραπάνω πίεση από τη μία;

• Like 1
Δημοσ.

Βάση με double side micro usb, τους τελευταίους 15 μήνες σε huawei p8 lite δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, ούτε χαλάρωσε στο παραμικρό την θυρα. Και μιλαμε για 15 μήνες μόνιμης χρησης.

Και από τις δύο πλευρές θέλει την ίδια πίεση ακριβώς.

Δημοσ.

σε ποιο ακριβώς αναφέρεσαι φίλε; εάν όντως το πρώτυπο usb οι κεντρικές του επαφές δεν έχουν ίση απόσταση από τις δύο άκρες τότε υπάρχει πρόβλημα στα double side , σαφώς θα κάνουμε ζημιά στην υποδοχή usb του κινητού. Αντίθετα, το εξωτερικό πλαίσιο - φαίνεται και στη φωτογραφία- έτσι που φτιάχνεται στο καλώδιο double sided δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει τέτοιο καλώδιο τι έχουν να πουν για την σύνδεση με το κινητό, γίνεται απρόσκοπτα και από τις δύο πλευρές χωρίς παραπάνω πίεση από τη μία;

Στην υποδοχή του κινητού αναφέρομαι (θηλυκό).Στο καλώδιο τα pin (αρσενικό) πρεπει να ειναι όπως πολυ σωστά ειπες στη μέση και σωστά κεντραρισμενα.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μόλις παρέλαβα τον φορτιστή

Αρχικά έμεινα έκπληκτος από τον χρόνο επειδή έκαναν αρκετά γρήγορα,πιο γρήγορα μπορώ να πω από κάθε άλλη παραγγελία μου από banggood

Ήρθε σε ένα χάρτινο κουτάκι επιμελώς προστατευμένο και χωρίς το παραμικρό θέμα.

Ο φορτιστής είναι σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αυτό που αφήνει δαχτυλιες με το κιλό :)

Σαν φορτιστής άριστος έβαλα το κινητό μου (lenovo vibe z2 pro) με τον φορτιστή αυτόν και καλώδιο αυτό που δινει ή xiaomi με τα 10000mah powerbank της,αυτο το γνωστό λευκό καλώδιο και από 10% μου το πήγε 35% σε 15 λεπτά (περιμένω μερικά καλώδια για φόρτιση διάφορες μάρκες αλλά ακόμα δεν μου εχουν έρθει)

Δεν μπορώ να κανω μετρήσεις κτλπ είμαι στην δουλειά.

Κατά τ αλλά 100% άριστο προϊόν για τα ελάχιστα χρήματα που ζητούσε.

Έβαλα και 2 φωτό να το δείτε.

post-210891-0-10990700-1474540973_thumb.jpg

post-210891-0-69703100-1474541010_thumb.jpg

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...