anergos13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Για 15 ώρες απο το banggood ο πολυ καλός φορτιστής σε τιμή ....Χώμα!! http://www.banggood.com/BlitzWolf-24W-Smart-Dual-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-992446.html 16
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ και ώρες έχω ρίξει 2 παραγγελίες Μας έχει κάψει το banggood από εχθες. Καλά έκανες και το ειπες.
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα οι προσφορές σε τόσο φτηνά προϊόντα είναι και λίγο παγίδες. Δηλαδή παίρνεις πολλές φορές κάτι που δεν χρειάζεσαι απλά επειδή είναι 4-5€ φτηνότερο... Τέλος πάντων. μπράβο στον ts που βρήκε την προσφορά, σε κάθε περίπτωση 4
vdeseris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Και αν θέλετε και καλό καλώδιο για να το κάνετε set: http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html
iakoboss7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 το οποιο δεν βγαζει καν ολα τα ampere του φορτιστη
taslikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Και αν θέλετε και καλό καλώδιο για να το κάνετε set: http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html φορτιζουν γρηγορα αυτα οπως τα αυθεντικα samsung?? τα εχεις δοκιμασει?? πειτε καμια εντυπωση να χτυπησουμε και εμεις ενα
blueangel3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλός ο συγκεκριμένος φορτιστής,τον είχα πάρει πριν το καλοκαίρι στα 7-8 ευρώ.Πιστεύω αξίζει.Είχα βέβαια ένα θεματάκι αλλά όλα οκ. φορτιζουν γρηγορα αυτα οπως τα αυθεντικα samsung?? τα εχεις δοκιμασει?? πειτε καμια εντυπωση να χτυπησουμε και εμεις ενα Είναι βασικά πολύ βολικά και χρήσιμα γιατί μπαίνουν και από τις δύο πλευρές και πραγματικά μου έχουν λύσει τα χέρια.Από ταχύτητα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.
vdeseris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 φορτιζουν γρηγορα αυτα οπως τα αυθεντικα samsung?? τα εχεις δοκιμασει?? πειτε καμια εντυπωση να χτυπησουμε και εμεις ενα Έχω ένα στο σπίτι. Μετρήσεις το βράδυ. Στο note 3 πάντως που τραβάει μέχρι 1.8 τα δίνει κανονικά το οποιο δεν βγαζει καν ολα τα ampere του φορτιστη Αν θέλεις 2.4Α πάρε αυτό με υπερδιπλάσια τιμή. άκυρο είναι type-c
Questioner Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα πάρει πρόσφατα σχεδόν στη διπλάσια τιμή το "μεγάλο" αδερφάκι του με QC3.0 (πιο future proof) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοσή του. Επίσης είναι πολύ στιβαρός και όμορφος. 3
vasmav Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 πιο καλωδιο δλδ να πάρουμε για πετάει το σύστημα?
Questioner Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 πιο καλωδιο δλδ να πάρουμε για πετάει το σύστημα? Εγώ τον δουλεύω με αυτά τα tronsmart και δίνει πάντα τα μέγιστα. Τα θεωρώ πολύ καλύτερο vfm από τα BW. 1
andreasece Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ τον πήρα πριν από κανέναν μήνα, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έχει το κλασσικό πρόβλημα γείωσης που έχουν όλοι οι φτηνοί φορτιστές και όταν συνδέω κινητό η touch screen τρελαίνεται. Ούτε να σχεδιάσω το pattern για να το ξεκλειδώσω δεν μπορώ. Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό, αλλά ξενέρωσα πολύ γιατί χρειαζόμουν έναν καλό φορτιστή.
taslikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ τον πήρα πριν από κανέναν μήνα, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έχει το κλασσικό πρόβλημα γείωσης που έχουν όλοι οι φτηνοί φορτιστές και όταν συνδέω κινητό η touch screen τρελαίνεται. Ούτε να σχεδιάσω το pattern για να το ξεκλειδώσω δεν μπορώ. Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό, αλλά ξενέρωσα πολύ γιατί χρειαζόμουν έναν καλό φορτιστή.What?? Μήπως έχεις θέμα με την συσκευή σου;;;
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν φορτίζει καλύτερα να το αφήνεις να φορτισει και μετά να δουλευεις το κινητό. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστό να μην πιάνει η touchscreen κτλπ Ισχύει αυτό που λέει το παλικάρι και εμένα μου το κάνει αυτό ένας άλλος φορτιστής που έχω.μολις τον συνδεσω με το κινητό μετά αν πάω να κανω κάτι η touchscreen δεν πιάνει καλά.
arma1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ τον πήρα πριν από κανέναν μήνα, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έχει το κλασσικό πρόβλημα γείωσης που έχουν όλοι οι φτηνοί φορτιστές και όταν συνδέω κινητό η touch screen τρελαίνεται. Ούτε να σχεδιάσω το pattern για να το ξεκλειδώσω δεν μπορώ. Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό, αλλά ξενέρωσα πολύ γιατί χρειαζόμουν έναν καλό φορτιστή. μαλλον επεσες σε προβληματικο, εγω εχω κανει αγορα αυτον εδω http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις