Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για μένα οι προσφορές σε τόσο φτηνά προϊόντα είναι και λίγο παγίδες. Δηλαδή παίρνεις πολλές φορές κάτι που δεν χρειάζεσαι απλά επειδή είναι 4-5€ φτηνότερο...

Τέλος πάντων. μπράβο στον ts που βρήκε την προσφορά, σε κάθε περίπτωση :)

• Like 4
Δημοσ.

Και αν θέλετε και καλό καλώδιο για να το κάνετε set: http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html

φορτιζουν γρηγορα αυτα οπως τα αυθεντικα samsung?? τα εχεις δοκιμασει?? πειτε καμια εντυπωση να χτυπησουμε και εμεις ενα

Δημοσ.

Πολύ καλός ο συγκεκριμένος φορτιστής,τον είχα πάρει πριν το καλοκαίρι στα 7-8 ευρώ.Πιστεύω αξίζει.Είχα βέβαια ένα θεματάκι αλλά όλα οκ.

φορτιζουν γρηγορα αυτα οπως τα αυθεντικα samsung?? τα εχεις δοκιμασει?? πειτε καμια εντυπωση να χτυπησουμε και εμεις ενα

Είναι βασικά πολύ βολικά και χρήσιμα γιατί μπαίνουν και από τις δύο πλευρές και πραγματικά μου έχουν λύσει τα χέρια.Από ταχύτητα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. 

Δημοσ.

Έχω ένα στο σπίτι. Μετρήσεις το βράδυ. Στο note 3 πάντως που τραβάει μέχρι 1.8 τα δίνει κανονικά

το οποιο δεν βγαζει καν ολα τα ampere του φορτιστη :X

Αν θέλεις 2.4Α πάρε αυτό με υπερδιπλάσια τιμή.  B)  άκυρο είναι type-c

Δημοσ.

Εγώ τον πήρα πριν από κανέναν μήνα, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έχει το κλασσικό πρόβλημα γείωσης που έχουν όλοι οι φτηνοί φορτιστές και όταν συνδέω κινητό η touch screen τρελαίνεται. Ούτε να σχεδιάσω το pattern για να το ξεκλειδώσω δεν μπορώ. Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό, αλλά ξενέρωσα πολύ γιατί χρειαζόμουν έναν καλό φορτιστή.

Δημοσ.

Εγώ τον πήρα πριν από κανέναν μήνα, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έχει το κλασσικό πρόβλημα γείωσης που έχουν όλοι οι φτηνοί φορτιστές και όταν συνδέω κινητό η touch screen τρελαίνεται. Ούτε να σχεδιάσω το pattern για να το ξεκλειδώσω δεν μπορώ. Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό, αλλά ξενέρωσα πολύ γιατί χρειαζόμουν έναν καλό φορτιστή.

What?? Μήπως έχεις θέμα με την συσκευή σου;;;
Δημοσ.

Όταν φορτίζει καλύτερα να το αφήνεις να φορτισει και μετά να δουλευεις το κινητό.

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστό να μην πιάνει η touchscreen κτλπ

Ισχύει αυτό που λέει το παλικάρι και εμένα μου το κάνει αυτό ένας άλλος φορτιστής που έχω.μολις τον συνδεσω με το κινητό μετά αν πάω να κανω κάτι η touchscreen δεν πιάνει καλά.

Δημοσ.

μαλλον επεσες σε προβληματικο, εγω εχω κανει αγορα αυτον εδω http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...