Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεγαλε τον ψυνεις αν δεν εχεις κανει καν oc και εισαι με μαμα ψυχτρα.το στοκ ειναι πολυ ποιο χαμηλα απο 1.40v

• Like 1
Δημοσ.

μεγαλε τον ψυνεις αν δεν εχεις κανει καν oc και εισαι με μαμα ψυχτρα.το στοκ ειναι πολυ ποιο χαμηλα απο 1.40v

ξέρεις ποιό είναι το standart (stock)?

Γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω 

Και δεν έχω κάνει OC

Δημοσ.

Μπες οπωσδήποτε/επειγόντως στο thread :

http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/

και ρίξε τα volts. Τα 1.5 είναι υπερβολικά πολλά για οποιαδήποτε μητρική.

Καλή - χρυσή η MSI Gaming, είμαι ο πρώτος που την προτείνει σε budget am3+ σύστημα αλλά...φλερτάρεις να την κάψεις. Και δε θα φταίει η MSI μετά όπως αρέσκονται αρκετοί να καταδεικνύουν.

Μελέτησε καλά και κάνε δοκιμές χαμηλότερα. Δεν είναι τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/

Καλή - χρυσή η MSI Gaming, είμαι ο πρώτος που την προτείνει σε budget am3+ σύστημα αλλά...φλερτάρεις να την κάψεις. Και δε θα φταίει η MSI μετά όπως αρέσκονται αρκετοί να καταδεικνύουν.

Ξέρεις ότι συμφωνώ στα υπόλοιπα με εξαίρεση όμως τα bold που διαφωνώ. Δυστυχώς η msi το έχει ξεσκίσει στο am3+ με τα dpak nikos mosfets, ακόμη και τα low rds nikos που χρησιμοποιεί στις 970 gaming / 990fxa gaming αν και σαφώς καλύτερα από τα dpak nikos παραμένουν κάργα μέτρια. Κατά τα άλλα πλασάρει military class στην ποιότητα η msi, dark choke και capacitors αλλά τα nikos mosfets παραμένουν nikos, τι να τα κάνεις τα καλής ποιότητας caps και chokes όταν τα vrm είναι μάπα. Το συνεχίζει το κόλπο με τα mosfet της εν λόγω εταιρείας στο am3+ επειδή την συμφέρει οικονομικά την msi, η ποιότητά τους όμως είναι μέτρια προς κακή, τι να πει κανείς.

Δημοσ.

Έκανα δοκιμές με χαμηλότερα και υψηλότερα volt. Στα χαμηλά κολάει ή κλείνει το pc και στα υψηλα πέφτει η θερμοκρασία

Πάντως τα volt είναι στα -15,xx. Δεν ξέρω γιατί είναι -.....

Δημοσ.

Τόσο χάλια είναι της msi?

χάλια ειναι σχεδόν όλα,μιας και η κάθε μητρική συμπεριφέρεται διαφορετικά στο τι διαβάζει.

το πιθανότερο ειναι να βλέπεις 1.5 βολτ τάση επειδή ειναι το turbo ανοιχτό οπότε και τον πετάει απ ευθείας σε υψηλά clocks.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...