anubis24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω μια κάρτα δικτύου για τον σταθερό υπολογιστή ώστε να συνδέομαι ασύρματα με το router. Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά της κάρτας? Είναι όλες συμβατές με τη μητρική και τα διάφορα router ή πρέπει να προσέξω κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά? Είμαι εντελώς άσχετος με το συγκεκριμένο θέμα οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα μου λύσει τα χέρια
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η αποσταση που θα εχει router και δεκτη που θελεις να παρεις... και αν μεσολαβει κατι αναμεσα, αυτη σε usb θα σε εξυπηρετησει http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn822n-300mbps-high-gain-wireless-usb-adapter-p-PER.612464 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από Επισκέπτης
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Κάρτες δεν βάζουμε πλέον, μόνο usb, πάρε αυτη που λέει ο @elfineon
anubis24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα αγοράσω το συγκεκριμένο usb-κεραία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα